..

En ting jeg ikke føler jeg har fått helt frem i det siste, er at jeg har vist dere "Linn" siden min, ikke mamma Linn, men bare mine tanker, følelser og i det hele tatt. Jeg må tydelig bli flinkere til å vise dere at det er et stort skille på hvordan jeg har det inni meg, og hvordan jeg er med Malin. Malin er den som gjør at jeg klarer å legge bort vonde tanker, og kun fokusere på å bare være mamma. Malin merker ikke noe til at jeg bruker kveldene og dagene på å legge en best mulig plan for fremtiden, for den delen er hun for liten til å forstå, og det er min oppgave å unngå at hun merker noe til det. Og det klarer jeg heldigvis bra. Men samtidig så føler jeg at det er min oppgave som mamma å sørge for at jeg har det bra med meg selv, og det er derfor jeg tar tak i det nå, før hun blir stor nok til å forstå. At jeg kan ha fått puslet sammen de manglende bitene, og at vi slår oss til ro. Det er derfor jeg bruker god tid på å finne et sted jeg kan tenke meg å bo lenge. For vi trives veldig godt her, og jeg føler at jeg har et veldig sunt vennenettverk her, og mange folk som bryr seg. Det er også viktig at dere har i bakhodet at et døgn har 24 timer, og at dere kun får et kjapt sammendrag av noen få ting som skjer den dagen. Skulle jeg skrevet om alt jeg/vi gjør hver dag hadde det blitt mange veldig veldig lange innlegg. Og det er hverken gøy å skrive eller lese. Dere får ikke hele meg, og hverdagen min. Dere får en liten bit av den.
Den siste tiden har jeg hatt mye behov for å skrive om hvordan JEG har det, men det gjelder jo bare meg, ikke meg og Malin. Så fremover får det bli litt mer mammablogging. Ha en fin lørdag!:)

6 kommentarer

| 22.10.2011 | 16:43

Skriv gjerne innlegg om hvordan du selv har det. Det er med å vise at livet ikke alltid er helt perfekt. Tror du er en fantastisk mamma for Malin!

cecilie | 22.10.2011 | 16:44

Du skriver veldig bra! Veldig bra at du klarer og skille på mamma Linn og Linn det er viktig! Håper du finner deg jobb og leilighet veldig snart;)

| 22.10.2011 | 18:33

Tror nok at de fleste reflekterte og oppegeånde mennesker forstår at det er Linn som skriver disse innleggene og ikke mamma-Linn. Alle vet at du gjør det beste du kan for Malin.

Men uansett hvordan man velger å vri og vende på det, så vil flytting, tankekaos, blogging, bo hos venner, bo litt med mormor, ikke bo med mormor, ikke se pappa så ofte osv.. påvirke et barn. Det er en hårfin grense der. Du er ung, det merkes. Men du er også en god mamma. Det kan jeg med hånden på hjertet si.

Om du får deg en leilighet du kan bo i noen år. En jobb, en hverdag, en fast rutine. Da tror jeg ting blir veldig bra for deg og dukken din. Stå på, Linn. Jeg vet du kan!!

volleynerd.blogg.no | 22.10.2011 | 22:13

nyyyyydelig blogg!!

anne siri | 23.10.2011 | 02:40

Du skriver kjempe bra :-D denne bloggen er jo for at du også skal få uttrykke dine følelser og det er klart at du også trenger å få ut hvordan du føler. Det forandrer ikke det at du er en kjempe god mamma. Syns du skriver fantastisk bra uansett. Liker det du skriver fordi jeg kjenner meg igjen i mye av det. Stå på videre, :)

tjukkebollefeita | 23.10.2011 | 09:29

Du er den beste mamma'n Malin kan ha:)
Profilbilde

Jeg heter Linn Thorsen Mikkelsen og er 20år gammel. Mamma til Malin (4) Fillip (0) og stemor til Nicolay (6). Bor sammen med mannen i mitt liv, Halvard (28) i et koselig rekkehus i Fredrikstad.

Ble gravid og flyttet ut som 15åring, var hjemmeværende med Malin i tre år før jeg begynte på skole igjen. Så viste testen positiv igjen som 19åring, og lille Fillip kom 9 tunge og usikre måneder senere. Fillip har medfødt nyresvikt, og vesicoureteral reflux. Det gjør at vi er mye inn og ut av sykehus, og at han krever litt mer enn andre babyer på samme alder. Men vi er med godt mot, og nyter den lille gutten vår. Han er et lite mirakel!

Fremtidsplanene er litt usikre, men om alt går vår vei fortsetter jeg på utdanningen min neste år. Første prioritet nå, er å være hjemme og kose meg med ungene og følge opp utredningen til Fillip.

Er veldig glad i interiør og oppussing, så det er ikke sjeldent at jeg står med malekosten i hånden eller flytter rundt på møbler. Liker også veldig godt å lage mat og bake, så det går endel tid til det også.

Trives godt med livet mitt, og føler meg heldig som har alt allerede i en alder av knappe tjue år.

+ Følg på blogg.no
+ Kontakt

Annonser

Meny

Kategorier

Arkiv

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av Silje Lien Design
hits