Happiness is a mood. Not a destination.

Wæ, dere satt inne med mange bra ord og quotes altså!
Mange som traff midt i hjerterota, og som garantert havner på veggen min :)
Tusen takk!

More to come!

Nettene lørdag-søndag-mandag var rett og slett så stress at de nesten ikke er nevneverdige en gang.
Alt som kunne gå galt gikk galt omtrent.
For å si det sånn, 24 timer uten visakort OG mobil er omtrent grunnlag for å utvikle PTDS.
Lenge siden jeg har følt meg hjelpesløs. Men nok om det, orker ikke tenke mer på det.

Sov ganske godt i natt, antakeligvis fordi Malin endelig lå ved siden av meg igjen.
Var litt småbekymra for at ikke jeg skulle våkne før ni, i og med at mobilen ikke var med - og dermed ingen vekkerklokke. Det gikk bra, halv åtte leide vi en film på headweb.no og lå og slappet av og koste oss.
Spiste kjeks til frokost gjorde vi også, er man på tur så er man på tur.
Togturen gikk så greit som en togtur kan gå, og når vi kom hjem sto det middag klar og ventet.
Så bakte hele gjengen kanelboller, og jeg tror jeg lagde ny bollerekord ikveld.
Spiste sikkert åtte stykker, rullet omtrent i seng.... Var SÅ godt.
Og jeg er i skikkelig søndagsmodus enda, så det skal bli godt å komme tilbake til rutiner igjen.
En liten slappfisk som ser på barnetv i senga før leggetid, heldiggrisen.

Har mange fine bilder på lager, men bildeopplasteren var uvanlig treg - disse tre bildene har det tatt en halvtime å laste opp så jeg får prøve igjen i morgen. Og siden jeg har praksis i morgen, er det egentlig langt over leggetid. Så nå klappes pcn igjen, og jeg kryper inntil Malinsen. God natt ! <3

8 kommentarer

Stine | 11.10.2011 | 02:50

Har du midlertidig gitt opp å få henne til å sove i egen seng? =)

Ikke kritisk ment, skjønner at omstendigheter og livshendelser kan ha en del å si, absolutt, husker bare du hadde noen tøffe tak med å øve på det for en stund siden, og nå høres det ut som hun ligger fast i dobbeltsenga (; Men kan vel skyldes plassmangel også? Koselig å lese bloggen din om dagen, lykke til i praksis =)

Ps: vær stolt av deg selv som går på skolen, sikkert ikke lett å begynne etter to år med "fri", og sikkert hvertfall ikke lett å gjennomføre med så mye annet som krever tid og krefter. Men veldig lurt å få en utdannelse, og det er forbilledlig ovenfor Malin! Stå på, flinka =)

Linn, mamma til Malin | 11.10.2011 | 10:28

Stine: Begge hoster til vi omtrent brekker oss, så nå sover hun med meg så jeg føler jeg har litt mer kontroll. Hun sover som regel med meg ellers også, med 1.80 seng har vi mer enn god nok plass, hehe. Jeg ser ikke på det som en uvane, og tenker at dette er ikke noe jeg bruker hverken tanker eller energi på, så lenge det fungerer for begge. Vi har samsovet mer eller mindre siden hun ble født, med unntak såklart, hun sov i sin seng en god stund, men så fungerte det bedre å sove i samme seng, begge sover bedre og ingen av oss våkner på nettene. Så sier hun ifra selv hvis hun vil sove i sin seng, så får hun såklart lov til det :)

| 11.10.2011 | 12:59

Det staves forresten "strength" :)

Anne | 11.10.2011 | 15:10

Hvor kjøpte du dymoen din? Kostet den mye? Ble så inspirert :)

Linn, mamma til Malin | 11.10.2011 | 19:35

Anne: Clahs Olsson, 99kr :)

DIVAMAMMA.COM | 11.10.2011 | 19:58

Så billig !!! :-) Vet det er mange som har skaffet seg en slik Dymo. Er egentlig ganske kjekt, selvom ikke den Dymostilen er helt meg..

Flyum | 11.10.2011 | 21:24

Syns du burde legge ut flere av quotsene du gikk for, og gjerne hvorfor du gikk for dem, eventuelt hvorfor de traff deg :)

JulieAronsson | 11.10.2011 | 22:28

Så fint bilde av Malin. Hun har jo blitt kjempe stor!

Koselig med oppdatering :)
Profilbilde

Jeg heter Linn Thorsen Mikkelsen og er 20år gammel. Mamma til Malin (4) Fillip (0) og stemor til Nicolay (6). Bor sammen med mannen i mitt liv, Halvard (28) i et koselig rekkehus i Fredrikstad.

Ble gravid og flyttet ut som 15åring, var hjemmeværende med Malin i tre år før jeg begynte på skole igjen. Så viste testen positiv igjen som 19åring, og lille Fillip kom 9 tunge og usikre måneder senere. Fillip har medfødt nyresvikt, og vesicoureteral reflux. Det gjør at vi er mye inn og ut av sykehus, og at han krever litt mer enn andre babyer på samme alder. Men vi er med godt mot, og nyter den lille gutten vår. Han er et lite mirakel!

Fremtidsplanene er litt usikre, men om alt går vår vei fortsetter jeg på utdanningen min neste år. Første prioritet nå, er å være hjemme og kose meg med ungene og følge opp utredningen til Fillip.

Er veldig glad i interiør og oppussing, så det er ikke sjeldent at jeg står med malekosten i hånden eller flytter rundt på møbler. Liker også veldig godt å lage mat og bake, så det går endel tid til det også.

Trives godt med livet mitt, og føler meg heldig som har alt allerede i en alder av knappe tjue år.

+ Følg på blogg.no
+ Kontakt

Annonser

Meny

Kategorier

Arkiv

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av Silje Lien Design
hits