:)


Oh glory days altså. Siste uka har bare vært en laaang bergogdalbane med svigninger fra glad til trist, optimistisk til pessimistisk, gode og dårlige øyeblikk. Men mest av alt; Liiite ork.

Nå, etter en skikkelig slapp dag med syk Malin (som forresten ikke er så verst, mesteparten av dagen ble tilbrakt i sofaen eller senga..) føler jeg meg kjempeklar for skole i morgen.
Det gjorde jeg igår også, pakket sekken klar med bøkene jeg trengte, la frem klær til begge og prøvde å komme meg tidlig i seng. Hvem lå til halv fire, og forbannet høyre del av ansiktet? Oh yes I did.
Kjenner ganske kraftig at det faktisk er en tannrotsbetennelse, og at det stråler oppover i bølger.
Kunne gledelig født et par barn på rappen, for å slippe og ligge med tannverk i timesvis.
Funket ikke med smertestillende heller, så følte meg sånn passe maktesløs.
Men som alt annet, gikk det over etterhvert. Jeg sovnet hvertfall, og våknet rundt ti av at Malin lå og pirket i meg før hun hoppet på magen min og sa " GOD MORGEN MAMMA!".
God morgen ja.....

Men i morgen blir det andre boller, da er det opp og hopp kvart over seks.
Hvis Malin fortsatt er dårlig, blir det supermormor som må steppe inn for jeg skal ikke ha mer fravær denne uka.


Og så skal jeg ha enda en samtale med skolen på onsdag, og sånn som ting er akkurat for øyeblikket (det vil si, konstant under endring, men bra akkurat nå) så tror jeg at jeg skal klare meg litt lengre før jeg evt deler opp året. For ukene er så utrolig forskjellige, noen dager kommer jeg meg bare ikke opp, hele kroppen protesterer, og sovner av utmattelse før jeg i det hele tatt får tenkt "fravær". Mens andre dager våkner jeg rett før alarmen, og kommer meg fint opp og avsted.
Så jeg tror jeg må ta tiden til hjelp, og ta en dag av gangen.
Skulle så inderlig gjerne bare brettet ut om absolutt alt jeg har i tankene, og fortalt litt mer om den tunge sekken jeg har hengende over skuldrene, som alltid vil være der. Men jeg føler egentlig at jeg deler nok, det er så mange ting jeg ikke har lyst til å brette ut om til folk jeg ikke vet hvem er.
Og det føles godt å ha kommet til det punktet.
Jeg vet at selv om mange kanskje dømmer meg, tenker at jeg har et lett liv og at jeg ikke burde klage, så går de faktisk ikke i mine sko, og de er faktisk ikke inne i mitt hode hvert sekund av hver dag.
De har kanskje ikke det ansvaret jeg har, og de vet ikke hva som egentlig har skjedd.
Derfor preller det av, fordi jeg vet at de har ingen rett til å fortelle meg hvordan jeg har det, hvordan jeg bør være og hvordan hverdagen min er. Det vet jo bare jeg, og de som virkelig kjenner meg :)


Nå sover Hannah og Malin, og mamma er på besøk hos noen hun kjenner.
Vi gikk tur i over 4 timer igår, og etter at ungene var lagt var naboen barnevakt mens vi gikk enda 1,5 time.
Var så sliten at jeg omtrent så dobbelt når jeg fant senga. Helt til tanna ga beskjed om at det er på tide og hente ut den resepten tannlegen skrev ut til meg, for å ta knekken på betennelsen, før betennelsen tar knekken på meg ;)
Men nok syting for idag, satser på en givende dag i morgen uten nevneverdige negative ting!

Skriver innlegg i morgen, hvor dere får 40% på Uggs til barn, og en start på en konkurranse hvor dere kan vinne ETT års forbruk av haverfras fra Quaker! Det kommer godt med, til både store og små :-)

Jeg begynner forresten å bli ganske desperat etter nytt design, så tar gjerne imot tips til hvem som er gode på bloggdesign, for her trengs det fornying!

7 kommentarer

pigesind | 26.09.2011 | 23:53

Nå er det vel særdeles få, eller strengt talt ingen, som har et lett liv. Så om noen i det hele tatt skulle ymte frempå med noe så tåpelig, er det ikke verdt et fnys en gang:-) Alle har sitt å stri med, og det burde være nok å bry seg med sitt.

Kjempeflott om du slipper å dele opp året, men ikke slit deg helt ut:-)

Ha en flott uke:-)

Karianne Teig | 27.09.2011 | 00:18

Syns du er flink og ikke minst TØFF! du står på og du viser virkelig at det er mulig å få til det man vil:) Jeg var på ingen måter så tøff som deg når jeg var like gammel som deg:) Jeg er STOLT av deg:)

Ang bloggdesign, så spør gjerne mannen min:) Han er rå på koding, så han fikser det nok:)

Lykkehjertet - nybakt mamma til ei lita tulle | 27.09.2011 | 08:32

40% på UGGs til barn er ikke feil!

Astrid | 27.09.2011 | 12:04

Kjenner meg utrolig igjen i det du skriver om skole :) har selv slitt med depresjon siden 1. året på VGS og mye vondt i ryggen. Jeg vet akkurat hvordan det er med det å komme seg opp av senga på morgenen, det er et j**** slit når du har fått minimalt med søvn.

Jeg går nå 4. året på VGS (har delt opp siden 1. året og tar VG studiespesialisering over 4 år) og jeg har endelig blitt bedre etter miljøskifte og behandling for ryggen! Jeg kommer meg opp, jeg klarer å følge med uten å sovne og jeg klarer å lese på prøver osv!

Så en ting vil jeg si: selv om det virker umulig nå, så blir det bedre!!! Det kan jeg love deg! :D

Lykke til videre Linn! Stå på!

Klem fra meg :)

PS; bor selv i Halden og har en kjæreste som bor i Sarpsborg, så kanskje vi møtes en gang!? ;)

Mette. | 27.09.2011 | 22:23

Du har rett i det at ingen kan kjenne deg 100 prosent igjenom en blogg. Men du må ikke glemme at det sikkert er mange som har opplevd og opplever ting som du og har opplevd\opplever. Mange har det verre enn deg og!

Btw:Det er jo nesten ingen uggs til salgs jo, alt er utsolgt.

Ida | 27.09.2011 | 23:34

Noen på skolen har startet en ungdomsbedrift som holder på med webdesign tror jeg :)

https://www.facebook.com/element.ub

Elise | 29.09.2011 | 22:23

Du er bare helt fortryllende vakker!!! :)
Profilbilde

Jeg heter Linn Thorsen Mikkelsen og er 20år gammel. Mamma til Malin (4) Fillip (0) og stemor til Nicolay (6). Bor sammen med mannen i mitt liv, Halvard (28) i et koselig rekkehus i Fredrikstad.

Ble gravid og flyttet ut som 15åring, var hjemmeværende med Malin i tre år før jeg begynte på skole igjen. Så viste testen positiv igjen som 19åring, og lille Fillip kom 9 tunge og usikre måneder senere. Fillip har medfødt nyresvikt, og vesicoureteral reflux. Det gjør at vi er mye inn og ut av sykehus, og at han krever litt mer enn andre babyer på samme alder. Men vi er med godt mot, og nyter den lille gutten vår. Han er et lite mirakel!

Fremtidsplanene er litt usikre, men om alt går vår vei fortsetter jeg på utdanningen min neste år. Første prioritet nå, er å være hjemme og kose meg med ungene og følge opp utredningen til Fillip.

Er veldig glad i interiør og oppussing, så det er ikke sjeldent at jeg står med malekosten i hånden eller flytter rundt på møbler. Liker også veldig godt å lage mat og bake, så det går endel tid til det også.

Trives godt med livet mitt, og føler meg heldig som har alt allerede i en alder av knappe tjue år.

+ Følg på blogg.no
+ Kontakt

Annonser

Meny

Kategorier

Arkiv

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av Silje Lien Design
hits