lazy


Våknet superuthvilt, i godt humør og med masse energi for en gangs skyld.
Malin har plutselig blitt så stor synes jeg, slettet over tusen bilder fra Iphonen idag, og fant igjen mange bilder fra når hun var mindre. Enorm forandring, nå har hun jo ganske langt hår og fått et mer "jentete" utseende.
Nå er hun med nabojentene og leker alene i gata. Uvant! (lite traffikert her, eneste trafikken er inn og ut til leilighetene, som ikke er der de leker)
Går mye i rosa og lilla, i motsetning til før.
Ble faktisk rosa boblebukse og jakke i år. Det har aldri skjedd før, hehe.

Ligger med Malin ved siden av meg nå, og jeg føler meg maks avslappet.
Laget "Linn spesial" til meg og mamma tidligere ikveld, biff, hjemmelaget fløtesaus, fløtegratinerte poteter, sopp og løk. Aller beste jeg vet. Og fruktsalat med vaniljesaus til dessert :)
Meg og Malin var og handlet, og da ble det fort bestemt at det ble fruksalat til lørdagsgodt.
Hun sov jo hos naboene (som er verdens snilleste) igår og der hadde de fått valgt hva de ville av godteri, så regnet med at sukkerbehovet for helgen var dekket for denne gang. Hehe.

I morgen skal vi gå tur til frimarkedet som er i nærheten av her vi bor, det er brukte ting, hjemmelagede ting og alt mulig. Og vafler og pølser i en cafebod. Utrolig koselig søndagsaktivitet, vi var der forrige helg også.
Så er det mandag, og full skoleuke. Satser på null fravær, før høstferien uken etter. Så er det en ukes praksis etter det, jeg skal faktisk jobbe på rimien som er fem minutter unna, tilrettelagt for at jeg skal kunne få det til. Egentlig skal man jobbe med noe inne helse, men siden alt ligger så langt unna kunne jeg jobbe med noe i nærheten.
Og når Rimi sa at jeg kunne komme på mandagen halv ni, var jeg ikke akkurat sen med og ta den muligheten.
Så ser frem til en uke uten stress, og uten konstant stølhet i leggene. Tar på og sykle 1,5 time hver dag med tung sekk og femten kilo på baggasjebrettet. Trøster meg med at det er veldig god trim ;)

Nå er det sovetid, krype inntil Malinsen og sovne til lav snorking! ♥

9 kommentarer

tina | 25.09.2011 | 00:28

Så hærlig å bo på et sted der ungene kan leke alene ute med de andre barna. Det kan de ikke her i Oslo by for å si d sånn;p Håper på å flytte til et slikt sted når jeg får barn. Ha en god natt, Linn.

| 25.09.2011 | 10:08

førerkort!!

Ida Aleksandra | 25.09.2011 | 12:55

Ja, jeg spør igjen hvordan det går med framgangen på førerkortet til mamman din? Som du hadde pengeinnsamling på for en stund siden. Husker du sa du skulle oppdatere oss, men har ikke sett noe? :)

Iselin | 25.09.2011 | 13:44

hei Linn:-) jeg lurte på om du kunne laget et innlegg om tøybleier?

Tonje | 25.09.2011 | 16:48

Oi, ja da får du vel utrolig god trim! :)

Linn, mamma til Malin | 25.09.2011 | 18:27

Ida Aleksandra: Jeg har svart når det har blitt spurt om det, men sånn som ting er nå så blir det nok en stund før hun begynner. Spare litt mer først, og øvelseskjøre. Ellers tror jeg hun har nok med å komme seg opp av senga, og unnagjøre det hun må iløpet av dagen. Men lappen blir det etterhvert, og da skriver jeg såklart om det som lovet :-)

Så sparer vi i mellomtiden, så hun får kjørt mer sammenhengende, enn om hun kun har råd til et par kjøretimer i mnd.

Ida Aleksandra | 25.09.2011 | 19:06

Høres veldig logisk ut! Greit å bli ferdig med det på en gang ja.. :) Takk for svar.

| 26.09.2011 | 10:22

Hadde du orket å legge ut oppskrift på den biffmiddagen? :)

Madeleine | 26.09.2011 | 16:15

Jeg vil veldig gjerne også ha oppskrift :)) Ha en fin mandag!
Profilbilde

Jeg heter Linn Thorsen Mikkelsen og er 20år gammel. Mamma til Malin (4) Fillip (0) og stemor til Nicolay (6). Bor sammen med mannen i mitt liv, Halvard (28) i et koselig rekkehus i Fredrikstad.

Ble gravid og flyttet ut som 15åring, var hjemmeværende med Malin i tre år før jeg begynte på skole igjen. Så viste testen positiv igjen som 19åring, og lille Fillip kom 9 tunge og usikre måneder senere. Fillip har medfødt nyresvikt, og vesicoureteral reflux. Det gjør at vi er mye inn og ut av sykehus, og at han krever litt mer enn andre babyer på samme alder. Men vi er med godt mot, og nyter den lille gutten vår. Han er et lite mirakel!

Fremtidsplanene er litt usikre, men om alt går vår vei fortsetter jeg på utdanningen min neste år. Første prioritet nå, er å være hjemme og kose meg med ungene og følge opp utredningen til Fillip.

Er veldig glad i interiør og oppussing, så det er ikke sjeldent at jeg står med malekosten i hånden eller flytter rundt på møbler. Liker også veldig godt å lage mat og bake, så det går endel tid til det også.

Trives godt med livet mitt, og føler meg heldig som har alt allerede i en alder av knappe tjue år.

+ Følg på blogg.no
+ Kontakt

Annonser

Meny

Kategorier

Arkiv

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av Silje Lien Design
hits