Make me smile.


haha, digger den nye "trenden" med disse hvalene. De er jo supersøte!
(bilde fra artige.no)

Vridd meg i hele natt, på grunn av den dumme tanna.
Så når klokka ble åtte, ringte jeg rett til tannlegen mens jeg fortsatt var så trøtt at jeg ikke helt registrerte hva jeg gjorde ;)
Så det blir tannlegetime idag. Og beroligende.
Den begynner og bli betent, og da er det som kjent ingen bedøvelse som fungerer.
Og da hadde det blitt narkose, for ikke søren om jeg utsetter meg for det en gang til.
Det som er hele grunnen til tannlegeskrekken min, et uheldig møte med en en utenlandsk tannlege som ikke forsto helt hva jeg sa, og som stakk den spisse undersøkelses dingsen rett ned i nerven på tanna han hadde skrapt opp for å fylle uten bedøvelse.
Den følelsen satt seg i hver eneste cm av kroppen min, og jeg beit han i fingeren og løp.
Jeg løp langt..

Ingen kommentarer

Profilbilde

Jeg heter Linn Thorsen Mikkelsen og er 20år gammel. Mamma til Malin (4) Fillip (0) og stemor til Nicolay (6). Bor sammen med mannen i mitt liv, Halvard (28) i et koselig rekkehus i Fredrikstad.

Ble gravid og flyttet ut som 15åring, var hjemmeværende med Malin i tre år før jeg begynte på skole igjen. Så viste testen positiv igjen som 19åring, og lille Fillip kom 9 tunge og usikre måneder senere. Fillip har medfødt nyresvikt, og vesicoureteral reflux. Det gjør at vi er mye inn og ut av sykehus, og at han krever litt mer enn andre babyer på samme alder. Men vi er med godt mot, og nyter den lille gutten vår. Han er et lite mirakel!

Fremtidsplanene er litt usikre, men om alt går vår vei fortsetter jeg på utdanningen min neste år. Første prioritet nå, er å være hjemme og kose meg med ungene og følge opp utredningen til Fillip.

Er veldig glad i interiør og oppussing, så det er ikke sjeldent at jeg står med malekosten i hånden eller flytter rundt på møbler. Liker også veldig godt å lage mat og bake, så det går endel tid til det også.

Trives godt med livet mitt, og føler meg heldig som har alt allerede i en alder av knappe tjue år.

+ Følg på blogg.no
+ Kontakt

Annonser

Meny

Kategorier

Arkiv

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av Silje Lien Design
hits