..

Helt greit at man har forskjellige meninger, og ikke alltid forstår alt.
Noe annet kan jeg ikke forvente heller, når det er såpass mange som følger hverdagen min.
Men en ting noen tydeligvis har gått glipp av, er at du kan MENE alt du orker og makter om alt, men det er ikke alt du trenger å dele med omverdenen. Det finnes noe så fantastisk som medfølelse, og å ta hensyn. 
Når du har en gjeng med 5-6000 mennesker som følger deg daglig sier det seg selv at det vil bli dritt. 
Grunnen til at jeg tåler det, er fordi jeg vet at den eneste som kjenner til sannheten, og som vet hvordan ting er og hvorfor de har blitt sånn er meg og mine aller nærmeste.
Så lenge jeg er trygg på de tingene jeg gjør, og har det bra, og Malin har det bra så betyr det ikke noe.
Da kan de 5-6 personene som ikke har noe bedre å gjøre enn og rakke ned på meg  i kommentarfeltet faktisk bare få lov til å gjøre det, fordi det går rett inn og rett ut. Jeg tar det ikke til meg, jeg tenker ikke på det og jeg reagerer ikke med mindre det er noe jeg føler for og svare på.
Jeg tenker bare "du skulle visst". Og så legger jeg det bort. Det betyr ikke noe lengre.
Sånn sett har det vært som en gave, det har gitt meg en selvtillit og tro på meg selv jeg aldri har hatt før.
Jeg tror ikke at jeg er bedre enn alle andre, men jeg vet jeg er bra nok som jeg er. 
Og jeg tar ikke dritt fra hvem som helst lengre.

Men ikveld ble jeg rett og slett lei meg når jeg logget inn, og leste gjennom kommentarene etter og ha fått en melding fra mamma som var lei seg etter og ha lest gjennom her.  
Det at det finnes mennesker som klarer å lire ut av seg såpass ufølsomme ting om noen som nettopp har mistet mannen sin, og som plutselig er alene med en femåring uten familie rundt seg Jeg finner ikke ord.
Er det så mye og forlange, at folk følger normal folkeskikk, og tar hensyn?
Fra nå av blir kommentarer forhåndsgodkjent for første gang på mange måneder, dette skal ikke gjentas. 
Det er helt greit at dere går løs på meg i kommentarfeltet, men når dere begynner med mine nærmest så er det bråbrems. Håper de det gjelder legger seg med et snev av dårlig samvittighet, over at de har klart og gjøre kvelden verre for en som har det hardt nok fra før. 
Samtidig så kan jeg ikke få understreket nok at det kun er et fåtall det er snakk om, og at mye er på samme Ip adresse bare formulert forskjellig og under forskjellige navn. Ip adresse i nærmiljøet, såklart....
Skal bli godt og slippe og bo i en liten bygd, hvor mange er så opptatt av å feie for andres dører at de glemmer sin egen som er full av råtne blader. Heldigvis er 98% av dere herlige, og gjør det veldig koselig å blogge :)
Konstruktiv kritikk er en ting, men det er STOR forskjell på konstruktiv og direkte drittslenging.

Måtte bare få det ut. God natt! 

51 kommentarer

Lillian | 05.07.2011 | 01:05

Uff, trist å høre! Gjemt bak anonymitet på internett er det nok en god del som glemmer hva respekt er ja.. dessverre..

Linda | 05.07.2011 | 01:41

Skjønner rett og slett ikke at folk kan være så JÆVLIGE! Nå har ikke jeg lest kommentarene, men utifra det du skriver er det skammelig at du å din mor må ha måtte lese de!! At folk får seg til å skrive så mye DRITT til andre.. Det er uforståelig. Synd at det er folk i nærmiljøet.. Gjør det jo bare enda mer tragisk. Men ja, sånn er bygde Norge!

Fy skam..

Bra du hever deg over det, Linn<3

Ingen fortjener dette. Spessielt ikke etter et slik tap dere har måtte gå gjennom.

Støtter deg Linn!!

Camilla Albertine | 05.07.2011 | 01:42

Blir så lei meg på deg og dines vegne over sånne ting! Skjønner ikke hva som feiler folk. Noen mennesker er bare så utrolig hensynsløse og rett og slett slemme. Godt at du ikke tar til deg det folk sier Linn. Du virker helt fantastisk! Og det gjør moren din og :)

Stine-Mari | 05.07.2011 | 01:47

Du og familien din fortjener virkelig ingen drittslenging! skjønner at du reagerer når det går så langt at moren din sender en melding og forteller at hun er lei seg..

noen folk tenker virkelig ikke før de trykker på "send kommentar" knappen, dessverre

Håper alt går bra med dere og at moren din får tatt lappen :D

toneelisemarleen | 05.07.2011 | 01:55

Patetisk av mennesker å oppføre seg sånn! Syns hver og en kan være snille med hverandre! Vært mot andre som du vil andre skal være mot deg, har jeg hørt!

Ephemera | 05.07.2011 | 01:59

Æsj, har sett gjennom noen kommentarer fra tidligere innlegg, og det er kvalmt hvordan noen mennesker ikke har respekt, særlig når dere har mistet en som sto veldig nær dere. Ingen av oss lesere kan vite hva som foregår oppi hodet i noen av dere så det er idiotisk å påstå noe annet og være bedreviter når det gjelder noen annens liv.

| 05.07.2011 | 02:00

Det er direkte kvalmt at noen kan skrive slikt. Jeg gremmes på andres vegne.

Men jeg sender varme og kjærlighet til deg, din mor, Malin, og resten av familien. Dere har gått gjennom mer enn det en skal trenge, og på kort tid. Ære være dere <3

kamilla aamodt | 05.07.2011 | 02:32

besøk Lille på vågsbygd senter. en butikk som har alt av din stil, vi har også en egen facebook side som heter Lille barneklær og intriør. så de tøyet du hadde kjøpt til søte datteren din, det med hjertene. har en hel haug av det inne! og er 30 % på alt sammen, verd og ta en kikk!

Mina Christine | 05.07.2011 | 02:45

Merker jeg faktisk blir veldig trist på dine vegne. At folk skal skrive slikt er så respektløst at jeg ikke har ord på det en gang. Blir uvel over at noen mennesker kan oppføre seg sånn. Du og din familie har ikke gjort noe som helst galt. Dere prøver bare å komme dere videre. Du er en utrolig snill og god datter som flytter til moren din, å du fortjener å ha familien din rundt deg og Malin. Du er også en kjempe god storesøster, fikk virkelig tårer i øynene når jeg leste om det når du fortalte lillesøsteren din om hansken. Å ikke minst, du er en fantastisk mor for Malin! Håper alt blir bedre med tiden. Du går virkelig gjennom mye mer enn det du burde så ung. Ser utrolig mye opp til deg, virker som du takler alt, Linn :)

SJEKK UT MIN NYE BLOGG | 05.07.2011 | 06:11

Uff, så leit å lese Linn. Fikk med meg noen kommentarer. Hva folk tenker med? Sjalusi, er alt jeg har å si. Håper du vil trives kjempe bra i Sarpsborg. Unner deg alt godt, og din mor. Kan tenke meg at det blir deilig, både for deg og Malin å bo nærmere henne og din lillesøster:)

Hilde | 05.07.2011 | 06:38

Du er en fantastisk person.. følg hjerte og magefølelsen. Du er en super mamma og en flott datter, moren din er heldig og det er Malin også. Syntes det var supert og høre at du endelig hat tatt et valg og det blir supret for dere alle og kunne være nærme hverandre. Så lykke til på reisen Linn. Dette blir en bra forandring for dere :)

May | 05.07.2011 | 07:01

Det er helt utrolig at enkelte ikke skjønner mer enn nesa rekker. Av ren folkeskikk holder man kjeft om ting man mener. Det er greit å mene , men hold enkelte ting for seg selv. Enda mer typisk er det at slike kommentarer kommer fra personer du sikkert vet hvem er, men ikke har baller nok til å ta det opp med deg personlig. Jeg synes du er tøff Linn , som faktisk vil skrive så mye om livet ditt på nettet. Elsker bloggen din, stå på videre. Vi er mange som støtter deg om jeg kan si det på den måten :-) Du er hærlig

Hege | 05.07.2011 | 07:31

Enkelte mennesker eier tydligvis hverken antenner eller intelligens......men utrolig tøft gjort av deg å takle det på den måten du gjør :) Lykke til i Sarpsborg Linn og Malin! Jeg vokste selv opp der :)

Mamma til en liten prins | 05.07.2011 | 07:59

veldig bra skrevet, synd at noen er så falske og må slenge dritt... skjønner at det er sårende.. sikkert bare misunlig for de du er en så bra person linn :)

Katrine | 05.07.2011 | 08:09

off, skjønner ikke hvordan folk kan oppføre seg sånn :P

Eileen | 05.07.2011 | 08:23

Særiøst, kan ikke fatte at det finnes slike mennesker som ikke har bedre å gjør enn å få andre til å bli lei seg :-o de burde skammes!

ungmor20 | 05.07.2011 | 08:50

kjære deg, bare fordi jeg ikke har samme mening som deg eller mener noe annet, så er ikke det for å slenge dritt til deg, og hvis du er så voksen så vet du at verden er ikke alltid med deg;) det er de som mener som deg og de som ikke mener samme som deg. livet er ikke alltid som du vil ha det og det vil jeg kalle egoisme... men dette blir vell tatt imot som en dritt komentar? hehe jaja bye bye

Helle | 05.07.2011 | 08:53

Jeg skjønner godt at du reagerer når noen er frekke, men sånn vil det alltid være når man forteller om alt i livet sitt, Linn! Du bestemmer selvsagt hva du deler, og folk vil alltid reagere deretter. Jeg har fulgt bloggen din et par års tid, og synes du er en flott, moden og intelligent jente! Innimellom har jeg tenkt at "oops, at hun virkelig TØR dele dette her"- for mennesker kan være idioter, og rå. Så er det den siste biten....Medfølelse. Jeg tror at de som har fulgt deg en stund føler at de kjenner deg litt, og de fleste (som meg) synes du har hatt det fryktelig tøft uten noen støtte rundt deg fra den nærmeste familie. Det er ihvertfall det jeg har fått inntrykk av, derav forbaulselsen når ting ordner seg i løpet av et knips...Ikke misforstå, ikke noe er bedre enn det - men tror at det er det mange reagerer på. For all del, jeg er enig med deg. Folk behøver IKKE være motbydelige, men det er lov å være forbauset eller litt kritisk. Det må man som sagt regne med, når livet i all sin helhet blir lagt ut på bloggen. Dette er ditt valg, og igjen, jeg mener ikke å være frekk heller....Jeg bare sier bare at folk setter få grenser på hva DE legger ut i kommentar feltet, når du deler hele ditt liv på godt og vondt. Just sayin':)

Forhåndsvisning kan være smart, ser at Tone Damli feks har fjernet kommentar feltet helt-hun var nok dritt lei, og det er også lov! det er din blogg, du bestemmer:)

Hilsen Helle

Anne Elisabeth Lunde | 05.07.2011 | 09:14

Hei Linn :)

Vet du,det skriver her nå fikk meg til å få gåsehud og frysninger....fy flate at enkelte kan vere så utrolig tankeløse,kjenner jeg blir rett og slett forbannet på dine vegne her....og dine nærmeste...

så tenker jeg,stakkars folk som ikke har annet å gjøre enn å rakke ned på andre...og det sier mye mer om dem enn de overhodet er klar over.....

Tror nok du har rett i at det kan vere lurt å forhåndsgodkjenne kommentarene i en periode nå ja,har inntrykk av at mange av dine nærmeste leser bloggen din og ser det negative kanskje før du får lese det selv....

Og en ting til,Du er fantastisk som virkelig klarer å heve deg over det,og din mor virker også som en utrolig flott dame ut i fra det jeg har lest om henne i bloggen din....noe sier meg at hun må vere sånn ca på alder med meg...eller kanskje litt yngre....... og bare tanken på det hun går gjennom nå........hmmmm...ubeskrivelig.........

Fra meg har dere full støtte begge to..eller alle sammen :)))

Elsker bloggen din,Linn,og kommer fortsatt til å henge med her :))

Ha en super dag:)

Stooor klem fra meg og min lille Elise Karine på snart 4 år :)))

supernany | 05.07.2011 | 09:31

jeg kan si meg enig i deg selv om jeg ikke kjenner deg.
Jeg synes du er en kjempe sterk person og som er voksen for din alder. Det at du klarer og legge ting som blir sagt for å trykke dere ned og legge det bort er det stor respekt for. du er super god som støtter og stiller opp for mamman din som nå er i en vanskelig situvasjon og som trenger den støtten ho kan få. familie er det viktigste her i livet og det kommer før alt annet. jeg synes du ser det på en kjempe fin måte og de valgene du har tatt virker for meg er kjempe gode, både for deg og jenta di og ikke minst for din mamma og lille søster. mamman din er heldig som har deg og du er heldig som har henne og søsteren din. og ikke minst så er du en super god mamma for malin ;)
håper dere får en fin dag og lykke til med flytting :)

ingvild | 05.07.2011 | 09:39

Er så utrolig dumt at noen skal si sånne ting.. Leste noen av kommentarene i går, og blir rett og slett litt sjokkert over hva folk kan få seg til å si. Håper det går bedre med deg og dine etterhvert, tror dere alle har godt av å ha hverandre i nærheten både nå og ellers:) Stor klem fra meg

Anne, både mamma og englemamma | 05.07.2011 | 09:51

Huffda. Det er ikke alle som klarer å oppføre seg normalt desverre.

Har så dårlig samvittighet for at jeg ikke har vært her inne på lenge, eller skrevet noe til deg. Føler jeg ligger fast under en tung stein, hele tiden. Du kjenner nok følelsen av det..

Jeg vil gjerne treffe deg før du reiser om du har tid? Jeg kommer til å savne deg veldig. Du er spesiell for meg Linn, og det kommer du alltid til å være. Du er en av svært få <3

UVM | 05.07.2011 | 10:39

Å nei det var trist å høre!!!!

Michelle | 05.07.2011 | 10:43

Enkelte mennesker er bare så...ååårh eier ikke ord!!! At noen mennesker kan være så slemme gjør meg ondt og forbanna!

Har fulgt bloggen din i flere år, og er glad på dine vegene at du endelig har klart å ta et valg om å flytte nærmere din familie slik at du har dem rundt deg. Du virker så omtenksom, snill og godhjertet. Flere mennesker i verden skulle vært som deg. Håper du går en fantastisk tid i vente, og at ting blir bedre or deg med flyttingen:)

Stå på Linn, og ikke ta til deg ting fra folk som bare vil trøkke deg ned i driten. Tro på deg selv, jeg har hvertfall troen på deg! :)

Maren | 05.07.2011 | 10:48

Hei Linn! Har vært fast leser i en god stund nå, bare ikke vært så flink til å kommentere. Shame on me..

Men synes du har en veldig fin blogg, fortsett som du alltid har gjort og ikke bry deg om alle de som ikke kan glede seg på andres vegne!

Emma | 05.07.2011 | 10:52

Bra at du tar det opp. HATER folk som ikke har noe bedre å finne på enn å slenge dritt.

Kaja | 05.07.2011 | 11:07

Uff.. Jeg er en av de leserne som leser bloggen din uten å kommentere noe særlig. Men nå følte jeg at jeg måtte si at selv om jeg ikke kjenner deg så har du blogglesere som bryr seg om deg og bare vil det beste for deg :) Syns det er forferderlig trist at du må gå så langt at du må kjefte på leserne dine. Skjønner ikke hvorfor folk føler de har rett til å mene hva de vil om hvordan du skal leve livet ditt. Vi vet jo sikkert bare en brøkdel av hva som skjer og har ingen forutsetninger til å kunne ta beslutninger for deg. Uff. Blir lei meg av å lese atdet er folk som tror de kan mene hva de vil.. Men prøv å husk at når u bøye lei deg så har du en hel haug med lesere som bryr seg og kun vil det beste for deg, selv om vi ikke er noe flinke til å kommentere :)

Elise og Maya Helen <3 | 05.07.2011 | 11:08

Bra skrevet ! Jeg fikk nesten dårlig samvittighet å jeg har ikke gjort noe galt :S

Juliane Wikran | 05.07.2011 | 11:09

<3

Anita | 05.07.2011 | 11:09

Jeg ble sjokkert over å lese det folk skrev. Skjønner ikke hva det er som for dem til å skrive sånt.

Jeg ønsker dere masse lykke til i ny hjemby :) Blir spennende å følge med videre,håper dere får en kjempefin leilighet å bo i og at dere vil trives! Jeg håper det blir kjempebra :)

Irene LP | 05.07.2011 | 11:28

Lurer på hvor utrolig tragisk liv de har de som skriver slike kommentarer. Selvfølgelig har man meninger om ting, men det er ikke alt som trengs å bli sagt. Som jeg prøver å lære barna i barnehagen jeg jobber i "Har man ikke noe snilt å si til noen andre, så ikke si det" :).

Personlig synes jeg du er utrolig flink, reflektert og ikke minst alltid tenker på at de som er rundt deg skal ha det godt. Folk kan mene hva de vil om unge mødre, men jeg tørr faktisk å påstå at du er en mye bedre mor enn andre jeg kjenner som er nesten dobbelt så gammel som deg!

Har medfølelse med dere i forhold til hva som har skjedd, og blir glad hver gang jeg leser at du har gjort noe som får deg/dere til å smile :)

ingvild | 05.07.2011 | 12:13

helt utrolig hvordan enkelte folk kan være... skjønner ikke at det er mulig...

Maria<3 | 05.07.2011 | 12:59

Skjønner veldig godt att din mor ble lei seg over noen av kommentarene , ikke noe kjekt når fortid blir dratt frem og brukt imot en på en negativ måte !!,

Klart det er sårt for hun når folk trekker frem barndommen din på en negativ måte og sier både det ene og det andre. Folk bør jo også tenke att mennesker forandrer seg...., selv om man var slik eller slik for 20 år siden så trenger man ikke være den samme i dag.,

Og ikke minst så er dere i en veldig sårbar situasjon nå der alt forsterkes , uttalelser kan føles ekstra vonde..... Og det bør jo folk ta hensyn til så enkelte ting blir da svært unødvendig og si , din mor er jo allerede i en vond tid om ikke hun skal få små slemme kommentarer mot seg , er vel det siste hun trenger !!

Ønsker deg masse lykke til med flytting :) Ta vare på hverandre <3

AnneMarit | 05.07.2011 | 13:39

Kjære deg Linn;) du virker som en utrolig flink mamma til din datter, det folk skriver blir jeg kvalm av. Det er DITT liv, DIN datter, DITT valg på hva dere skal videre i livet. Synes du er god Linn;) stå på og la de som missunner deg dra til helvete... Jeg ble selv mamma som 19 åring til tvillinger. Lykke til med flyttingen, godt mamma'n din har en så flott datter som deg. Min mor hadde hjerneblødning i fjor så jeg vet hvordan det er å være der for sine nærmeste;) stor klem

sonja :) | 05.07.2011 | 15:03

Du må ikke la dette skje! Det er di som ikke har hennsyn å ikke er smarte nokk til å forstå ting! Stå på vidre, å Lykke til med flyttinga! ;-D

Ak | 05.07.2011 | 16:29

Stå på Linn! du er en utrolig flink mamma, datter og storesøster! jeg beundrer styrken din!!!

| 05.07.2011 | 16:30

Lykke til med flytting og alt. Ønsker dere alt godt i framtida alle sammen. Ikke del så mye på bloggen, du blir veldig sårbar, både du og dine. Du er en flott mamma og datter, og de er heldige som har deg.

Hilsen en mamma og bestemor

Kari | 05.07.2011 | 16:50

At det finnes slike folk i verden, i vårt nærmiljø, er rett og slett skamfullt! At folk ikke kan ofre en tanke på hva ord kan bety og hvor mye det kan skade. At folk sier en ting uten å tenke igjennom det. At folk ikke klarer å tenke over enhver faktor som er inne i bildet. For det er ikke prat på en simpel, egoistisk situasjon; faktisk, er det alt annet enn som så.

Jeg må si, atter en gang, at jeg er imponert over din styrke, ditt mot og dine valg. Du er et stort forbilde for mange andre mennesker der ute, og jeg unner deg alt godt!

GuroK | 05.07.2011 | 19:36

Stå på Linn, du er fantastisk flink og fortjener det beste!!! :)

Tina | 05.07.2011 | 19:57

Du er en god mor og datter! det er alt du trenger å få høre. All dritten du får er av de som sitter inne å klør sæ i ræva hele dagen å leser ditt spennende liv :)

Keep going

Tone-Lise | 05.07.2011 | 20:25

Nå kjente jeg jeg fikk vondt inni meg Linn, huff, det skal virkelig ikke være nødvendig! Folk kan være så ondskapsfulle iblant, spesielt over nett.

Jeg synes du er dødsflink og gjør det rette, Linn, stå på! :)

Anja | 05.07.2011 | 20:27

Hei!

Jeg vil ønske deg velkommen til Østlandet, og håper du vil trives her! At mennesker har lite annet å holde på med enn å gi råd de ikke er bedt om å gi/si negative ting (skjult bak anonymiteten på nettet) er trist. Da jeg leste kommentarere om flytting (de negative) var det èn ting som slo meg, og som jeg har tenkt på før. Malin har sluppet å være uten foreldre 8-17 fem dager i uken (barnehage) fra hun er ett år, og det var et valg jeg virkelig beundret deg for da jeg leste om det i sin tid. Mange langt eldre foreldre reflekterer ikke over den atskillelsen, men tydeligvis over at barnet skifter bosted mer enn èn gang før skolestart. Lykke til med pakking, flytting og alt annet!

Lene | 05.07.2011 | 22:12

Trist at noen personer ikke har bedre å ta seg til!

Vil hvertfall ønske deg lykke til med flyttingen, og håper alt ordner seg for dere alle sammen. :)

Nina | 05.07.2011 | 22:57

Stå på Linn! Du fortjener all støtte, du er fantastisk både som mor og datter!

Lykke til med alt fremover, du kommer til å klare det uansett. Jeg har fulgt deg gjennom mye på denne bloggen, og du blir bare sterkere og sterkere! Så flytt med god samvittighet, så lenge de rundt deg har det bra, så er det ikke viktig hva alle andre føler og mener. =) ha en god kveld.

mette | 06.07.2011 | 00:21

Leser loggen din hver dag uten å legge igjen noen kommentar, jeg synes du skriver så bra og masse fine bilder. Elsker stilen din i hjemmet, blir virkelig spennende å se når du skal skape et nytt hjem. Stå på skjønne jente og lykke til med flyttingen. God klem fra en godt voksen dame ;)

Lotte | 06.07.2011 | 00:54

Seriøst, Linn! Du er så ufattlig tøff! Jeg har ikke ord for hvor flink du er. Jeg klarer virkelig ikke forstå de forferdelige menneskene som bare ikke klarer å passe sine egne saker! Jeg har ikke ord! Du er noe for deg selv, på en positiv måte så klart! :-) jeg kan med hånda på hjertet fortelle deg at du virkelig er mitt forbilde. Du er et levende bevis på at ting ordner seg for snille og gode jenter! :-) stå på, Linn! Du er rå :D

kariannehenriksenn | 06.07.2011 | 13:54

Jeg synes det er fint at du endelig har funnet ut av ting, og at du endelig får flyttet nærmere din egen familie. Jeg gleder meg rett og slett til å høre hvordan livet ditt blir der.

Jeg selv skal flytte til Kongsberg snart, men har familie i Sarpsborg også :p

Annie | 06.07.2011 | 15:17

Utrolig at folk kan være så kjipe. De fleste synes du er flott og flink Linn. Husk det! Gratulerer med flytting, det fortjener dere!

Camilla | 06.07.2011 | 20:19

Du er regissør for ditt eget liv, stå på!!!!

Velkommen til Sarpsborg :-)

LiteHi | 06.07.2011 | 23:28

Huff så fælt at du har fått noen grusomme kommentarer! :/ Det var veldig trist å høre at du har mistet stefaren din. Jeg kan ikke forestille meg hvordan du og din familie har det nå. Jeg tenker og heier på dere. Måtte dere møte mye godt i fremtiden <3 Klemmer fra Lite hi - Stine.

Josefine | 07.07.2011 | 22:03

Jeg har vært borte fra bloggen din og ble sjokkert over alt som hadde skjedd på bare en uke :p Jeg skjønner veeldig godt at du vil flytte til moren din, det å ha familien rundt seg er jo utrolig viktig ! jeg hadde ikke klart meg uten familien ! Skjønner virkelig ikke at folk kan slenge så mye dritt :( Og at noen er så hjerteløse er virkelig sjokkerende.. Jeg har lyst å begynne å blogge, men jeg tør rett og slett ikke fordi jeg er livredd for å få all dritten slengt opp i trynet ;)
Profilbilde

Jeg heter Linn Thorsen Mikkelsen og er 20år gammel. Mamma til Malin (4) Fillip (0) og stemor til Nicolay (6). Bor sammen med mannen i mitt liv, Halvard (28) i et koselig rekkehus i Fredrikstad.

Ble gravid og flyttet ut som 15åring, var hjemmeværende med Malin i tre år før jeg begynte på skole igjen. Så viste testen positiv igjen som 19åring, og lille Fillip kom 9 tunge og usikre måneder senere. Fillip har medfødt nyresvikt, og vesicoureteral reflux. Det gjør at vi er mye inn og ut av sykehus, og at han krever litt mer enn andre babyer på samme alder. Men vi er med godt mot, og nyter den lille gutten vår. Han er et lite mirakel!

Fremtidsplanene er litt usikre, men om alt går vår vei fortsetter jeg på utdanningen min neste år. Første prioritet nå, er å være hjemme og kose meg med ungene og følge opp utredningen til Fillip.

Er veldig glad i interiør og oppussing, så det er ikke sjeldent at jeg står med malekosten i hånden eller flytter rundt på møbler. Liker også veldig godt å lage mat og bake, så det går endel tid til det også.

Trives godt med livet mitt, og føler meg heldig som har alt allerede i en alder av knappe tjue år.

+ Følg på blogg.no
+ Kontakt

Annonser

Meny

Kategorier

Arkiv

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av Silje Lien Design
hits