Til de som vil hjelpe.

Det var en rar følelse å komme inn, se at nøklene og kortene lå på sin faste plass.
Se skoene i gangen. Se skjorten som hang over stolen etter konfirmasjonen på lørdag.
..Og å vite at han ikke er her mer.

Det aller vondeste for meg, er å se hva dette gjør med mamma og lillesøsteren min.
Hun forstår det nok ikke helt, selv om mamma har vært helt fantastisk når det kommer til forklaring og besvarelse av spørsmål. "Men hvorfor er pappa i himmelen? Jeg vil ringe til jesus, og snakke med pappa!"
Pappa kan se deg, og passer på deg Hannah. Ja men jeg vil jo se han også mamma!
Det gjør så vondt.

En av tingene jeg vet kommer til å bli et stort problem, er at mamma ikke har lappen.
Vi har en fem år gammel bil, som er sikker og fin. Men hva hjelper det når mamma ikke kan kjøre den?
Jeg vet selv hvor vanskelig det er å ikke ha muligheten til og kjøre til kontorer, handle og alle sånne ting man trenger bil til.
Ikke minst hvor vanskelig det er på vinteren. Derfor har jeg funnet ut at jeg vil gjøre en ting for mamma, og håper at våre, og de som føler for det kan støtte og hjelpe meg med det. Og det er å kunne gi mamma mulighet til å ta billappen.
Det eneste som har hindret henne er økonomien, og når alle spør om de kan hjelpe, så vil jeg for en gangs skyld faktisk ta imot den hjelpen, på hennes vegne.
Så hvis noen har lyst til å hjelpe, så er kontonummeret: 3000.25.83042
Jeg vil gjerne at de som evt støtter, uansett beløp (alle monner drar, alt vil hjelpe) sender meg en mail med navn og adresse, sånn at vi kan sende en takk den dagen det har gått i orden og hun får tatt lappen.
Jeg skal bidra med alt jeg kan jeg også.
Skal såklart dokumentere hva som har blitt brukt, og mottatt.
Det som evt skulle bli igjen, vil bli satt på sparekontoen til Hannah.
Jeg spør ikke, men de som har lyst kan bidra hvis de har mulighet, uansett stort eller lite - alt hjelper.
Vet at dette vil bety enormt mye for mamma, og tiden fremover. Ja, faktisk for resten av livet.
Det vil gjøre hverdagen hennes enklere, og det vil gjøre ting lettere når alt roer seg litt.
Det var alltid Petter som kjørte, ordnet og holdt styr på økonomien, og nå står hun plutselig med alt alene og vet ikke hvilke kontorer som må ringes, eller hvordan det blir med gjeld og regninger.

Og så vil jeg bare gi en stor takk til alle som har lagt igjen gode ord, råd og i det hele tatt.
Vi setter utrolig stor pris på det!

Edit: Veldig mange skriver at ikke de har penger akkurat nå, men kan sette over senere - det er selvfølgelig helt greit, det er ingen krav eller spørsmål om dere kan, det er til de som vil når de kan og det de kan.
Ang de som vil dele det på facebook eller blogg, så er det også helt greit!
Igjen, takk <3 

137 kommentarer

♥ Lizbeth Osnes - Vurderer blogger daglig! | 08.06.2011 | 00:40

Jeg kunne VIRKELIG ønske jeg kunne hjelpe dere, det kan jeg love deg! Om det skulle skje at jeg er så heldig at min egen økonomi kommer i orden, skal jeg gjøre alt jeg kan for å hjelpe.. <3 Sender deg i mellomtiden en stor klem, og ønsker dere all den styrken som finnes.. <3

Ingrid | 08.06.2011 | 00:50

Lova å hjelpe litt, når lønninga kjem i midten av juni! Det skulle faktisk berre mangle. Du er jammen snill mot mammaen din Linn:) Eg syns ikkje det gjer noko at du bruka den muligheten du har gjennom bloggen til til å hjelpe! Folk får jo bestemme sjølv kva dei vil:) Godt tiltak!

Linn, mamma til Malin | 08.06.2011 | 00:55

Ingrid: Tusen takk, det kommer til å gjøre enormt mye for hverdagen hennes å ha muligheten til og komme seg rundt selv.. Er så utrolig glad for at jeg har så herlige lesere, alle ordene som har kommet og alle meldingene betyr mer enn dere tror, for både meg og mamma.

Vi setter STOR pris på dere <3

LONE KVIEN <3 | 08.06.2011 | 01:04

jeg støtter deg, jeg har desverre ingen penger, men postet linken til dette inlegget på bloggen min og håper flere gjør det og mange hjelper til. <3

Mia | 08.06.2011 | 01:08

Jeg skal hjelpe, med glede :) Skal bare vente til imorgen når jeg får kommet meg inn på nettbanken!

Vet selv hvor mye det betyr i en slik stund. Jeg mistet moren min da jeg var 14 år, og jeg blir kvalm den dag i dag når jeg hører at noen har mistet noe så kjært. Det er det verste jeg har vært gjennom, og tenker på det nesten hver eneste dag. Det har blitt bedre med tiden, men jeg feller enda tårer og drømmer meg bort sammen med henne <3

Jeg sender mange tanker til dere i denne tiden! Ta den tiden dere trenger, og det er viktig å gråte, le og tenke over gode minner dere har hatt sammen. Det er lov!

En ting er sikkert Linn- du er fantastisk:) De som har deg er heldig, og Malin er utrolig heldig som har DEG som mamma.

Johanne | 08.06.2011 | 01:08

SÅ ufattelig trist Linn. Kondolerer så mye. Har ikke ord.. Skulle ønske jeg hadde noe å hjelpe med, men det er mange av oss som også sliter med økonomi :(

Lurer bare på en ting. Fikk ikke du over 100 000,- i oppreisningserstatning? Mener du skrev det tidligere i år. Kan ikke du betale noe av sertifikatet til moren din med de pengene?

Overhodet ikke frekt ment Linn, men lurer bare :) Og lykke til framover, håper dere kommer dere gjennom dette samlet <3

Marthe | 08.06.2011 | 01:18

skal hjelpe til så fort jeg får penger...dette her er virkelig (unnskyld uttrykket) helt for jææævlig... kan ikke skjønne at dere skal oppleve dette. Jeg har ikke ord, alt blir så fattig... Jeg føler med dere, og tenker på dere i denne tunge tiden... Ta tiden til hjelp og ikke vær redd for å kjenne på følelsene... har selv mistet to brødre som til og med var tvillinger, noe så nært, kjært og umistelig.... dette er noe man ikke unner sin værste fiende en gang.... jeg vet ikke hva jeg skal si... dette var virkelig vondt, selvom jeg ikke kjenner dere... uff, alle ord blir så fattige

Erika | 08.06.2011 | 01:33

Johanne: tror kanjse Linn trenger de pengene til å betale lappen sin selv, hun holder jo selv på med den ;)

Elise | 08.06.2011 | 01:34

Hei Linn! Først og fremst, kondolerer så masse <3

Jeg er fast leser av bloggen din, og jeg må si du er et av mine forbilder. Du har vært gjennom ganske masse gjennom oppveksten etter det jeg har forstått, og likevel står du oppreist og er verdens beste mamma for Malin. Jeg beundrer deg så mye! Og nå må du gjennom et stort tap og en ufattelig sorg, men likevel er du der like mye for mammaen din og søsteren din. Om bare flere mennesker kunne vært som deg! Jeg får ikke penger før den 18, men selvfølgelig skal jeg sette over litt da. Kan desverre ikke gi så veldig mye, men håper selvfølgelig det hjelper! Ønsker dere all godt, for det fortjener dere! God klem!!

| 08.06.2011 | 01:36

Erika: Man bruker jo ikke særlig mer enn 20 000 på lappen.. Lurer litt på deet samme, hvorfor ikke legge ut i mellomtiden, så kan moren din betale tilbake senere?

Kondolerer så mye, kan ikke forestiller meg hva du går gjennom nå :( <3

minlilleverden2 | 08.06.2011 | 01:40

Kondolerer så masse :( Kjempe trist og lese at en mann på 41 sovner inn. Han hadde livet forann seg, det er forferdelig og lese. *renner en tåre for dere*

Tiden leger alle sår sides det, ta tiden til hjelp og vær der for hverandre dere som sitter igjen med savnet etter en god og snill pappa.

Kondolerer atter engang så masse.

Pernille | 08.06.2011 | 01:52

Kondolerer så utrolig mye, Linn. Dette var utrolig trist å høre. Synes det er utrolig flott det du gjør for mamman din, og om jeg hadde hatt noe penger å avse, hadde jeg selvfølgelig bidratt med litt!

Jeg må si, jeg beundrer deg utrolig mye. Ikke bare blir jeg veldig inspirert av deg, men også det at du virker som en såppas sterk person. Ettersom jeg har forstått etter årene jeg har lest bloggen din, har du opplevd mye vondt i livet ditt. Likevel står du oppreist med hevet hode. Beundrer deg, og styrken din, virkelig!

Igjen, kondolerer så mye! Ønsker deg og dine en bra fremtid, og et godt liv videre etter dette! :))

Linn, mamma til Malin | 08.06.2011 | 02:10

Anonym: Den kommer på minst 30 totalt, fordi jeg ikke har hatt noen å øvelseskjøre med. Resten er fordelt på BSU, sparebuffer og sparing til bil, jeg må jo også ha det. Men som jeg skriver, så skal jeg betale på lappen hennes jeg også, men mye av pengene mine er låst, pga tingene nevnt over. Målet er hvertfall å gi henne lappen, uansett om jeg må betale mesteparten selv, så hjelper alt:)

Tusen takk til alle, mamma ble veldig glad, og er veldig ydmyk over at så mange bryr seg og vil hjelpe.

Det setter vi stor pris på <3

Maria<3 | 08.06.2011 | 02:24

Tenker på deg og dine Linn..., Og miste noen som står en nær er så forferdelig vondt , Det viser att livet er så ufattelig skjørt og man må huske verdsette og ta vare på dem rundt seg hver en dag.., For ingenting varer evig..., Så man må omfavne livet og leve dagene fullt ut <3

Att en så relativt ung mann skal dø slik plutselig er en stor tragedie , og klart dette er ett stort sjokk for dere alle.., Ta godt vare på hverandre i denne vanskelige tiden...... Er mange sorg faser man skal gjennom og mye og bearbeide......!!

Jeg ønsker gjerne hjelpe med noen kroner slik att din mor kan få ta lappen......, Skal overføre litt over helgen.., Godt og kunne være til hjelp når noen har det vondt <3 Er så viktig att vi mennesker hjelper og støtter opp under hverandre <3<3

Og om alle bare gir litt så vil jo det utgjøre en betydelig sum, man må IKKE tenke att det hjelper ikke med bare noen kroner.., Det er feil.., ALT hjelper., selv om det bare er 5 kroner , om mange nok gir noen kroner så kan det bli en fin sum ut av det :) <3

Stå på videre..., klem din vei <3

siri | 08.06.2011 | 03:16

hei, jeg håper dere kommer dere gjennom dette sammen!

i tidligere innlegg nevnte du noen tips til bøker. på særemnet mitt hadde jeg om sorg, da leste jeg bøkene "ung sorg", "pappa er en stjerne" og "hva skal vi med stjerner nå?". alle disse felte jeg maange tårer av, det er så sterkt og uvirkelig alt sammen. jeg tok disse med meg i bakhodet, de vil komme frem til hjelp den dagen jeg kommer til å gå gjennom noe så vanskelig og vondt.

spesielt vil jeg anbefale deg å lese "ung sorg", i denne boka er det mange forskjellige ungdommer som har fortalt sine historier om mennesker nær seg dem har mistet. det er også med innsikt av foreldrene deres, hvordan de taklet det. de kommer også med trøstende ord og forteller hvordan de "kom seg videre". bakerst i boka er det sider med telefonnummer og linker til sider hvor du kan søke hjelp og snakke med andre :-) den er ganske gammel, så du må helt sikkert låne den på biblioteket..

håper dette kan være til litt hjelp :) og jeg håper dere "klarer" dere fremover! jeg vil hjelpe til å støtte når jeg får lønn på fredag!

kondolerer så mye <3

AnjasVerden | 08.06.2011 | 04:19

Utrolig trist å lese om dette Linn. Jeg har fulgt bloggen din i "en evighet", og du/dere har virkelig ikke hatt det lett. Synes det er utrolig fint at du vil hjelpe moren din, og jeg skal prøve å gitt litt jeg også..Skulle bare mangle! Du gir meg og alle leserne dine utrolig mye gjennom bloggen. Nå har vi mulighet til å gi noe tilbake.

Sender mange klemmer til deg og familien.

Christine | 08.06.2011 | 06:12

Jeg kan gjerne hjelpe til, må bare vente på lønn og skattepenger :) Kommer i midten av juni..

Kondulerer

Malin:) | 08.06.2011 | 07:06

Håper du får inn alle pengene du trenger! Hun fortjener det så utrolig mye. Og dere som sier hun kanskje burde bruke oppreisningspengene sine? Hallo, det er virkelig ikke derfor hun har fått dem.

Stå på Linn:)!

Christine :) | 08.06.2011 | 08:07

Er veldig trist alt dette, skulle virkelig ønske jeg kunne hjelpe..

Men så har det seg sånn at jeg har 0 kr.. Jobben min gikk konk så det er null inntekt her..

Skulle satt inn penger om jeg kunne!

Har så lyst å hjelpe!

Kondolerer så mye til alle!

Håper det går bedre med tiden <3

missbadhead | 08.06.2011 | 08:07

har utrolig lyst å hjelpe deg men det er bare det jeg har ikke penger selv siden jeg er mindreåriig og uten jobb:/ kondolerer, kan tenke meg hvordan du føler det og blir lei inni meg:(

Christine :) | 08.06.2011 | 08:08

Skal forresten linke til innlegget om det er greit for deg, jeg vil prøve å hjelpe så mye som mulig :-)

anette | 08.06.2011 | 08:37

Kondolerer så mye, Linn...

jeg jobber i forsikringsbransjen, sjekk med din fars forsikringsselskap (eller så vet sikkert moren din det) om han hadde person forsikring! De fleste person forsikringer ligger på alt fra 1 til 3 mill kr - og forandrer så klart situasjonen for de som sitter igjen....Dette er akkurat situasjonen vi frykter alle sammen. De fleste av oss er avhengige av 2 inntekter pga gjeld, blir den ene borte er det beintøft også økonomisk. Sjekk med forsikringsselskapet hans, Linn!

Du er flink, ta vare på hverandre.

RIKKE, PÅ VEI MOT DRØMMEN | 08.06.2011 | 08:51

kondolerer. Ønsker alt det beste for dere i denne tiden <3

marthe ♦ mitt uplanlagte liv | 08.06.2011 | 09:27

Aw, så utrolig snilt gjort mot moren din Linn :) Om jeg hadde hatt penger på bankkortet, så skulle jeg virkelig ha satt inn penger. Men om det er greit for deg, så vil jeg veldig gjerne spre dette budskape videre? :)

Du er et utrolig bra menneske, Linn og er super bra forbildet for maling :) Stå på videre, Linn!

Christina | 08.06.2011 | 09:27

Jeg skal hjelpe til så fort økonomien strekker til:)

Husker jeg fikk en bok av presten da moren min døde, men husker desverre ikke hva denne heter. Den er da beregnet på barn.

Julie.. | 08.06.2011 | 09:29

Så utrolig fint gjort av deg å hjelpe moren din på en slik måte! Lappen har utrolig masse å si. Etter at jeg fikk lappen, har hverdagen blitt 1000 ganger lettere. Før var jeg avhengig av foreldrene mine og alle rundt meg. Nå kan jeg klare meg selv, noe som er en utrolig deilig følelse. Lappen hadde hjulpet mammaen til Linn veldig masse. Ikke med å ta bort sorgen, men å ha den friheten av å kunne komme seg av gårde uten å være avhengig av andre.

Lappen er dyr, og kan være vanskelig å få råd til. Men om fler går sammen, skal det ikke mye til. På blogg.no står det at Linn har 6682 lesere. Hadde alle 6682 hjulpet til med 5 kroner hver, hadde summen blitt på 33410kr. 5 kroner hver, og hun hadde hatt penger til lappen. Men, så er det jo ikke slik at alle har mulighet til å hjelpe til økonomisk. Poenget er bare at det er så lite som skal til. Hadde 1000 lesere gitt 30 kroner hver, hadde summen blitt 3000 kroner. Hadde 500 lesere støttet med en 50lapp, hadde summen blitt på 25.000. Tenk at en så liten sum kan ha så lite å si for et menneske, men likevel så mye å si for Linn sin mamma.

mybabygirl | 08.06.2011 | 09:32

jeg kan dessverre ikke bidra med penger meeen jeg kan legge link til siden din på et av mine innlegg om det hjelper

sisselfish | 08.06.2011 | 09:48

Kondolerer så masse. Trist dette. Jeg vil legge linken ut også på min side og på facebook. For tiden så er økonomien laber, men jeg har deg i tankene om det skulle bli rom for å støtte deg økonomisk. Jeg fant linken din via en annen blogger venn. så nå skal jeg spre dette videre.

Blogger klemz Sissel

ungmor20 | 08.06.2011 | 09:50

ehm? du fikk 100 000 kr hvis du bryr deg så mye om din mor så glemmer du sparing til din egen bil å heller gir til din mor, dette gjør meg så sinnsykt irritert! så frekkt be andre om penger når du sitter på en haug selv? er dere blinde folkens??? seriøst altså! sorry men du har selv mye så gi til din mor 30 000 det skader vell ikke for deg om du er så "kjær" i din mor? jeg er fra den kultur at når foreldre sliter så hjelper man å ber ikke andre om hjelp! meninga er ikke å være frekk men sier jo sannheten bare! nå kommer vell alle dritt komentarer mot meg? haha som vanlig fordi det er jo ikke lov si sin egen mening om det er bare søte og fine meninger?

Vanja, mamma til Amalie og mye mer <3 | 08.06.2011 | 09:56

Jeg skal hjelpe, Linn. Når jeg har fått alle papirer i orden og jeg har fått betalt det som skal betales så skal jeg føre over noen kroner til dere :-) Skulle bare mangle, så snill som du har vært mot leserne dine, så skal jeg klare å hjelpe deg og mammaen din. Jeg har lagret kontonr på mobilen, så jeg sender deg en mail den dagen jeg har ført over :-)

Tove Karin | 08.06.2011 | 10:02

Do not stand at my grave and weep

I am not there. I do not sleep.

I am a thousand winds that blow.

I am the diamond glints on snow.

I am the sunlight on ripened grain.

I am the gentle autumn rain.

When you awaken in the morning's hush

I am the swift uplifting rush.

Of quiet birds in circled flight.

I am the soft stars that shine at night.

Do not stand at my grave and cry;

I am not there. I did not die.

madde90 :) | 08.06.2011 | 10:04

trist da :( Skulle hjulpet jeg også, men har ikke råd nå..:( Kanskje jeg kommer innom en dag senere :)

HeddaDolmen | 08.06.2011 | 10:14

Vil gjerne hjelpe, men kontoen min er nesten tom atm....

LinnHaug | 08.06.2011 | 10:15

Hei Linn! Jeg forstår at dette er ufattelig tøft og jeg syns det er stort gjort av deg å tørre å be om hjelp på vegne av din mor. At du også selv ønsker så sterkt å hjelpe til at du også vil gi av dine egne penger er utrolig flott!

Mange kommer aldri til å forstå (heldigvis egentlig) hvordan det er å miste en forelder, og jeg skal ikke sitte å skrive jeg vet nøyaktig hva du går gjennom, men jeg har selv en stefar som har hatt hjernehinneblødning i august i fjor og han kommer for alltid til å være handikappet og begynner i tillegg å bli dement, i en alder av 45 år. Når dette skjedde gikk jeg også ut å spurte om hjelp og jeg fikk mye positiv tilbakemelding, men også mye negativ. Det jeg prøver å si er at det vil alltid være mennesker som ikke er enige i din tankemåte eller som ikke mener du gjør dette rett, men husk at så lenge DU føler at det er rett for deg og dine så stå på!

Godt jobba Linn, dette er beundringsverdig og det krever mot å stå gjennom en storm som du nå gjør.

Blir noen kroner fra meg og min samboer når skattepengene kommer i juni, av den enkle grunn at alle fortjener et pusterom i hverdagen!

Hilsen Linn H.

TheTrueMe | 08.06.2011 | 10:34

skatte pengene kommer 23 juni da skal jeg sette inn til dere :) kondolerer så mye å håper dette løser seg å at hun får tatt lappen :) ønsker dere lykkke til å sender deg en melding da jeg har satt det inn:)

Silje Elise | 08.06.2011 | 10:55

Dere som mener at Linn skal ta oppreisningspengene sine og betale lappen til moren sin, har dere ikke lest hva Linn skrev? De fleste av de pengene er låst til bl.a BSU og dessuten skal Linn ta lappen selv og en ålreit bil koster faktisk en god del, og kan man slippe å ta opp lån, er det det aller beste. Linn har også tenkt til å studere, og da sier det seg selv at hun kan få det trangt økonomisk framover, så jeg forstår godt at hun ønsker å ha en buffer! Noen fordeler må man få når man deler så mye av livet sitt som Linn gjør, at hun kan få publisere et kontonummer for de som ønsker å hjelpe, uten å få frekke kommentarer for det! Som det er skrevet over, så trenger man ikke å bidra med all verden for at det skal bli en grei sum, bare mange nok gjør det!

Jeg skal bidra med mitt så snart jeg har mulighet! :o)

Ingrid | 08.06.2011 | 10:57

Jeg skal absolutt bidra når jeg får neste lønning, dette synes jeg var et utrolig bra tiltak. Sender masse varme tanker til dere!

Ingvild | 08.06.2011 | 10:58

de som sier at "Linn kan legge ut for moren/låne moren":

BARN SKAL ALDRI SØRGE FOR VOKSNE!

Barn skal aldri ha et "moralsk ansvar" / føle samvittighet over voksne.

Selvfølgelig skal hun ikke skyldes for å bruke bloggmuligheten på denne måten, du er veldig smart og lur Linn, moren din er nok stolt av deg.

Håper du med tid og stunder får hjelp til moren din, det er kjempeviktig med sertifikat! Og håper du selv også får tatt det i løpet av 2011 kanskje? I dagens samfunn er man desverre avhengig av det, dersom man ikke bor midt i smørøyet. Og det gjør man sjelden hele livet.

Lykke til fremover, det var veldig trist å høre. Håper du tar deg tid til å sørge. Glad for at du er med familien din hvertfall, at dere står sterkt med hverandre. :)

MayKnutsen | 08.06.2011 | 11:04

Til dere som kommenterer at Linn skal bruke oppreisningen sin å at det er dårlig av henne å spør andre om penger. Dette er lavmål fra deres side, hun har ikke konkret spurt om penger, hun har sagt at dem som vil kan sette inn å at alt blir satt pris på... !

Å hvorfor i alle dager skal hun ta ut de pengene hun selv har satt inn på sparings kontoer? vet dere i det hele tatt at på noen slike kontoer må man søke om å få ta ut pengene å deretter får man ikke ha den slags konto, blandt annet BSU ( boligsparingskonto for ungdom ) er slik. Å både bil og hus er noe hun trenger selv, leser dere bloggen til vanlig vil dere se at hun er en ung fantastisk mor som trenger al dette for å gjøre sin egen og ikke minst Malin sin hverdag lettere. ! Tenk dere litt om før dere snakker ! Kjenner at jeg blir sint av å se hvor patetiske dere er noen ganger, mange av dere åpnet sikkert lommeboken for hun fake kreft syke som trengte behandling ( som jeg vedder at ingen av dere sjekket ut om var sant ) før dere sa ok. BTW så er kreft behandling gratis i norge, å når en person faktisk går bort å den som sitter igjen trenger hjelp så begyner dere å kritisere den som sier "hjelp den som vil ". Patetisk !

Skamm dere.

Linn: jeg skal hvertfall hjelpe dere om det så bare er 5kr. Må bare vente på skattepengene så lover jeg at det skal komme litt fra oss hvertfall.

Eileen | 08.06.2011 | 11:14

Har støttet med 100 kroner. Håper dere får inn så mye som mulig :)

Ønsker dere alt godt videre!

Marielle - mamma til Lucas Kr | 08.06.2011 | 11:36

20.000 på lappen? Jeg brukte 45.000, bare det obligatoriske kostet 20.000. Og kjøretimene utenom. Hadde ingen å kjøre med.

Skal sette over litt når jeg før lønning, Linn! :)

Ane 18 år og mamma | 08.06.2011 | 12:06

Heh, lappen koster hvertfall 30.000! Til den som sa den kostet 20. Det var for mange mange år siden det. søstra mi hadde kjørt masse med pappa, før hun tok kjøretimer. Hun betalte 36.000 for den. Å til dere som mener at Linn skal bruke oppreisnings pengene sine, hun har faktisk endel hun også trenger!! Jeg syns ikke det er teit at hun spør, det er jo så mange som sier at de vil hjelpe, å da er det dette som skal til. Moren til Linn kommer til å få en enklere hverdag. Jeg syns det er kjempe drit å måtte ta buss heile tia... Så det unner jeg hun!:)

Linn, mamma til Malin | 08.06.2011 | 12:08

ungmor20: synes kommentaren din var passe drøy, og at du bør lese gjennom alt før du setter deg ned og skriver på den måten. Et lite kurs i medfølelse og respekt hadde også hjulpet.

Jeg spør ikke, jeg sier at de som VIL kan hjelpe.

ingvild | 08.06.2011 | 12:12

du er så utrolig herlig linn, som gjør alt du kan for de du er glad i når du har det vanskelig selv, det ser jeg veldig opp til! skulle så veldig gjerne bidratt med noe, men er under 18 og har verken penger eller skjønner ikke hvordan det der funker :/ men jeg håper dere får inn nok penger til det og at moren din får lappen! det unner jeg dere masse <3

klem <3

Malin - Kosthold, teater, 4H, helse, foto og skriving | 08.06.2011 | 12:22

Kjære Linn, jeg har lest bloggen i ufattelig lang tid nå, sle vom jeg kanskje ikke er den som er flinkest til å legge igjen kommentarer. Jeg synes det er fantastisk at du ønsker å hjelpe moren din, og jeg kan ikke engang forestille meg hvor tungt det må være å miste noen som står deg så nært. Skriv, Linn, skriv! Du sier hele tiden at det hjelper deg, så gjør det! For at du skal kunne være en så god mamma for malin som du ønsker, må du først ha det godt med deg selv.

Så nart jeg får penger inn på konto, skal jeg selvfølgelig bidra! Ønsker deg all lykke til videre, du er sterk og du er unik, aldri glem det!

Monique | 08.06.2011 | 12:58

Uff.. Kjære Linn, får så fryktelig vondt av deg! Kjenner jeg blir fryktelig irritert av alle de respektløse menneskene over her! Det kommer en liten sum fra meg når lønna kommer den 20 :-) Og som flere her skrev, det er ikke så mye som skal til. Står dere over 1 øl på byen for eksempel og heller setter inn de pengene til lappen til moren til Linn så merker dere det ikke voldsomt økonomisk.. Men gjør mange nok dette, så blir det mye penger i det store og det hele!

Linn-Anita | 08.06.2011 | 13:17

Kondolerer så utrolig masse Linn, jeg skal selvsagt hjelpe dere ved å overføre litt penger, må bare vente til feriepengene kommer på fredag.

Til alle dere som sier dere ikke har penger til det, mener dere helt seriøst at dere ikke har 50 eller 100 kr til å hjelpe andre med? Alle monner drar, og litt er bedre enn ingenting!! Jeg har ikke mye jeg heller, men som sagt litt skal jeg hjelpe med :) Det fortjener Linn.

Cvika | 08.06.2011 | 13:22

Linn- Anita:

Er ikke alle som leser bloggen som er over 18 å har fast jobb heller...

Jeg er 16..min jobb gikk konk..

Så jeg har 10-11 kr på kortet..

mange som har det sånn å ikke har råd..

Sånn er det jo bare..

Var ikke ment frekt eller noe så helst..bare sa det :-)

Stine | 08.06.2011 | 13:23

Kondolerer så mye, Linn! :( Disse stygge kommentarene er aldeles ikke noe å bry seg med, dette er bare folk som prøver å være så mye bedr enn alle andre. Stå på å gjennomfør det du prøver på, du er utrolig flink! <3

Hilde-Kristin | 08.06.2011 | 13:26

Syns det er så flott at så mange hjelper til når de kan. Og som Linn selv sier, hun spør ikke, hun sier at de som vil hjelpe, kan hjelpe! Det finnes så mange mennesker ute i denne verden som VIL hjelpe uten å bli spurt om det, heldigvis overgår disse fantastiske menneskene de menneskene som blir sinna og sier stygge og usaklige ting.

Syns dette er flott jeg Linn!

Ida Aleksandra | 08.06.2011 | 13:27

Syns alle faste lesere av bloggen til Linn kan bidra med et lite bidrag. Om det så er 20 kr, så blir det et stort beløp til slutt. Det er ikke snakk om mye. Bare tenk på hvor mye enklere dere gjør det for mammaen til Linn.. Etter alt de har vært i gjennom. Har selv bidratt med 200 kr, og håper virkelig andre følger mitt eksempel.

Bamsemomsen | 08.06.2011 | 13:42

Kondolerer slike tap er ekstra tunge når flotte unge mennsker går bort. Stå sammen og ta vare på hverandre.

Hadde ikke stefaren din en livsforsikring ? Det har i allefall mine foreldre, i tillegg har de gjeldsforsikring slik at dersom de skulle gå bort en dag slipper vi barna og sitte igjen med gjelden deres. Sjekk opp det, så slipper en unødvendige belastninger i den tunge tiden.

Videre har vel din mor krav på en del penger som etterlatt, har hun ikke ? Råder henne til å snakke med noen som kan det, kommunen har kanskje en revisor eller sosionom som kan hjelpe henne. Bare et tips !

Silje | 08.06.2011 | 13:48

Uff, jeg kan ikke engang forstille meg hvordan du har det nå. Det at du velger å handle som du gjør i en situasjon som dette, forteller veldig mye om deg som person. Jeg har alltid beundret deg for at du, som er like gammel som meg, takler voksenlivet og alt ansvaret og utfordringene det har å by på, så bra som det du gjør. Dét er virkelig beundringsverdig!

Selvfølgelig skal jeg støtte deg og moren din, Linn. Hver dag underholder du meg med morsomme og søte tekster, og nå ønsker jeg å gi noe tilbake.

Stor klem fra meg (:

Malin Elisabeth | 08.06.2011 | 13:49

Hei Linn!

Jeg lurer på hvordan du har tenkt til å dokumentere hva pengene brukes til?

Vil gjerne hjelpe dere:)

marte | 08.06.2011 | 13:54

Har satt over noen kroner til kontoen, og håper det hjelper, slik at din mor kan få lappen!

Alt hjelper, selvom det bare er noen kroner. Kom igjen folkens. vi må hjelpe hverandre :)

Marte | 08.06.2011 | 14:00

Hei Linn! Jeg vil bare kommentere litt her. Kondolerer så mye! <3

Men til dere som mener lappen trenger å koste så mye: Den trenger ikke det. Jeg har selv tatt lappen for 2 år siden og jeg betalte i alt 17 000,-. Det er viktig å forhøre seg.

Jeg anbefaler moren din å ta kontakt med Østfold Trafikkskole, de holder til i Halden og Rakkestad, men kan hente/bringe i Sarpsborg. (Broren min kjørte med de da han gikk på skole i Sarpsborg) De er kjempeflinke, lager en nedbetalingsplan for de som trenger det og de er ikke minst billige. Et tips bare ;)

Hege Frustøl | 08.06.2011 | 14:02

Jeg vil også så klart hjelpe! <3

Skrev ett innlegg også på bloggen, i håp om flere som vil bidra! Håper d er i orden.

http://hegefrustol.blogg.no/1307534248_en_familie_i_sorg_tre.html

Stine Elise | 08.06.2011 | 14:20

Hadde ikke faren din livsforsikring? Selv om man bare er samboere så er det jo vanlig å forsikre seg i hverandre, hvis den ene skulle falle fra når man er samboere også. Hvis min samboer faller fra så vil jeg få utbetalt en ganske stor sum for å dekke alle eventuelle utgifter pluss litt til jeg ville fått, og for å dekke for hans andel av huset.

Har de ikke noe sånt?

Jeg bidrar dessverre ikke, men jeg sender mange gode tanker og deler med deg sorgen av å miste en kjær stefar, jeg har gått igjennom akkurat det samme for mange år siden og det er enda veldig sårt. Det "verste" var vel egentlig at mange ikke trodde jeg sørget like mye som dem, siden jeg ikke var hans "ekte datter". Pass på at du også får tid til å tenke over å sørge, og bearbeide sorgen, og ikke bare passe på at alle andre har det bra.

Pass på dere selv oppi alt!

Klem. :)

kariannehenriksenn | 08.06.2011 | 14:26

Vi får se hvordan lønninga mi ser ut når den kommer, og hvordan kontoen ser ut etter helga, da jeg skal i barndåp og må betale nærmere 2000 kr tur/retur med ferge. Hvis kontoen sier ja, skal jeg såklart hjelpe til. Litt er bedre enn ingenting. Om hele Norge hadde bidratt med 1 krone hver, hadde det blitt utrolig mye penger! : )

Marit - 89 | 08.06.2011 | 14:29

Sender selvfølgelig over penger når jeg får lønn! Håper du kan vise til hvor pengene havner, ikke at jeg mistenker deg for noe - er bare fint å se. : -) Ta vare på hverandre.

stine, mer enn bare en mor. | 08.06.2011 | 14:39

Ungmor20 : Du burde skamme deg. Her har en familie nettopp mistet en som står dem veldig nær, og du kommer med en slik kommentar. Har du ikke medfølelse? Les heller hva Linn skrev ordentlig, før du buser ut med noe slikt. Hun har satt mye på BSU, dvs at hun kan bare ta ut pengene hvis det gjelder til bolig, og det kan hun bare ta EN gang!

Når jeg får lønning, setter jeg over litt penger. Vet hvor vanskelig det kan være uten billappen når en er alene med unge etc..

Marita | 08.06.2011 | 14:57

så utrolig trist å lese alt dette, Linn. Har lest bloggen din daglig i flere år nå, og du har jammen meg hatt litt og stri med.. Du er fantastisk sterk.

Syns det er fint at du 'bruker' bloggen på denne måten, det er overhodet ikke noe galt i det. Noen fordeler må man ha når man ligger på topplista:) Du har jo tross alt jobbet litt for å få så mange lesere, og du fertjener det virkelig.

Selv har jeg aldri skrevet blogg, men skjønner at det er ikke bare positivt heller.

De som kommer med stygge, respektløse og frekke kommentarer er nok bare plaget av sjalusi, og det må du prøve å ikke bry deg om. Ta til deg de positive kommentarene i stedet.

Du er tøff, Linn. Jeg er sikker på at du kommer deg gjennom dette også, selv om det er veldig vondt å miste noen som står så nær.... Tenker på deg, og dere..

Cvika | 08.06.2011 | 15:08

Lano ungen skal kårest igjen :-)

Kanskje du skulle meldt Malin på ? :-)

Hadde kanskje vert godt for dere alle å komt dere bort litt etter sommeren ? :-)

Martine | 08.06.2011 | 15:17

Hei Linn! Jeg skal hjelpe dere når pengene kommer i midten av mnd. Jeg skal bidra med så mye jeg kan! Jeg sender deg en mail med noen tips til deg om kjøreskole. :-) Lappen min betalte jeg faktisk bare 15.000 for :-) Klem

Ellen Kristina Møystad | 08.06.2011 | 15:26

Jeg skal se hva jeg kan få til etterhvert :) Hold oss oppdatert!! :)

Tove | 08.06.2011 | 15:38

Dette var veldig trist å høre! Kondolerer til dere alle sammen.

Jeg tror grunnen til at folk reagerer når du spør om pengestøtte og lurer på hvorfor ikke du kan bruke oppreisningspengene dine er fordi, som i likhet med deg, har også vi andre ting vi skulle brukt våre penger på. Du skal sette av pengene til BSU, Malin osv. for å sikre fremtiden deres, men det samme skal vi.

Men når det er sakt så er det ikke snakk om mange kroner fra hver av oss før lappen er i boks for moren din.

Lykke til videre!

silje | 08.06.2011 | 15:43

Om alle gir 50 kroner istedet for å kjøpe seg en is eller 2 i dag, så er man jo snart i mål :)

Vil heller støtte dette enn alle de afrika barna, som vi aldri ser hvor penga blir av hen.

Linda | 08.06.2011 | 15:44

Kondolerer masse Linn. jeg er fast leser av bloggen, og synes virkelig dette var tragisk.

Ungmor 20: RESPEKT... synes du burde tenkt deg om før du skrev det du skrev.. jeg har lært en ting i min oppvekst og det er att det er lov og tenke ting og ikke være enig. Og i tilfeller som dette hadde det vært bedre og latt være og skrive noe som helst og bare holdt meningene dine for deg selv....

JulieAronsson | 08.06.2011 | 15:53

Kondolerer Linn. Fikk vondt inni meg av å lese dette! Vet hvordan det er å miste noen som er så nær! Det tar tid å gjennomarbeide sorgen! Vil gjerne støtte dere med litt :) har ikke så mye penger selv, men alt hjelper!

publishlife | 08.06.2011 | 15:53

Etter jeg leste dette innlegget og det under dette fikk jeg lyst til å skrive noe til deg, men jeg veit ikke hva. Når noen man er så glad i går bort er det ikke så mye som hjelper å si, føler hvertfall jeg som ikke kjenner deg. Men jeg vil bare at du skal vite det at jeg sender deg alle, absolutt alle mine gode tanker til deg og din familie. Jeg har ingen anelse om hvor vondt det er å miste en så nært i familien, men jeg håper og tror at du og din familie kommer dere igjennom dette sjølom dere har det vondt. Han hadde garantert ønsket at dere skal være lykkelige så utrolig god mann som du beskriver han som å ha vært.

Stor klem fra meg!

E | 08.06.2011 | 16:01

Sjekk med forsikringsselskapet hans - har han livssforsikring?

siri | 08.06.2011 | 16:01

ja huff, 5 kr hver, det kan vi såklart ikke klare oss uten. fordi vi er jo verdens fattigste land, å har virkelig ikke akkurat mer enn vi absolutt trenger. å 5 kr for oss er lik ett herrmåltid, eller en mnd med mat, eller ei husleie. SEr??? du vil jo ikke merke om du overfører 5 kr..

Ikke det at jeg sier at alle skal bidra, men å komme med slike bemerkninger ovenfor er helt idiotisk. Jeg blir skikkelgi provosert. Er dere dom eller???

poenget er ikke at linn har spurt oss om å sette inn en mnds lønning, eller en 100 lapp. hun har sagt at de som ønsker å hjelpe kan få muligheten. Dette fordi mange hadde SPURT om de kunne hjelpe på noen måte. Å som tidligere skrevet blir mange 5 kr mye penger til slutt. så for oss vil vi ikke merke om vi overfører 5 kr, mens kontoen som får alle de 5kroningene vil tilslutt utgjøre lappen som vil forandre ett helt liv for mange mennesker. Lykke til Linn, håper dere klarer å skrape sammen penger til lappen, og at dere klarer å ta vare på hverandre i en slik tung tid. Det er helt uvirkelig å måtte miste noen. Klem fra siri

siri | 08.06.2011 | 16:04

ja huff, 5 kr hver, det kan vi såklart ikke klare oss uten. fordi vi er jo verdens fattigste land, å har virkelig ikke akkurat mer enn vi absolutt trenger. å 5 kr for oss er lik ett herrmåltid, eller en mnd med mat, eller ei husleie. SEr??? du vil jo ikke merke om du overfører 5 kr..

Ikke det at jeg sier at alle skal bidra, men å komme med slike bemerkninger ovenfor er helt idiotisk. Jeg blir skikkelgi provosert. Er dere dom eller???

poenget er ikke at linn har spurt oss om å sette inn en mnds lønning, eller en 100 lapp. hun har sagt at de som ønsker å hjelpe kan få muligheten. Dette fordi mange hadde SPURT om de kunne hjelpe på noen måte. Å som tidligere skrevet blir mange 5 kr mye penger til slutt. så for oss vil vi ikke merke om vi overfører 5 kr, mens kontoen som får alle de 5kroningene vil tilslutt utgjøre lappen som vil forandre ett helt liv for mange mennesker. Lykke til Linn, håper dere klarer å skrape sammen penger til lappen, og at dere klarer å ta vare på hverandre i en slik tung tid. Det er helt uvirkelig å måtte miste noen. Klem fra siri

Caroline Sofie | 08.06.2011 | 16:11

Jeg holder på å ta lappen selv, så jeg vet godt at det koster mye! Vil gjerne hjelpe:) Skal overføre når neste lønn kommer nå i Juni! Tenker på dere alle. Stor klem<3

Lillemeg | 08.06.2011 | 16:13

Vel, jeg synes det er temmelig frekt uansett å spørre og be folk om penger. Sånn gjør man bare ikke, man utnytter ikke Blogg og andre Internett sider på den måten. Vet ikke helt om det er lov heller. Er mange som har prøvd på dette før hvor det har blitt veldige reaksjoner.

Jeg må få lov å synes at dette er veldig drøyt. Kondolerer så mye med din stefar men jeg gir ikke ut penger.

Synnøve | 08.06.2011 | 16:16

Kodolerer så mye, Linn. Ble utrolig lei meg da jeg leste innlegget om stefaren din.

Håper du, mamman din, Malin og Hannah kommer dere gjennom dette sammen.

Du er en person jeg ser opp til og som ofte er en inspirasjon i hverdagen min. Du med den positive holdningen din gjør noe med meg og andre mennesker. Jeg vet og håper at du også nå kan klare å bruke den fantastiske tankegangen din til å hjelpe deg selv og familie med sorgen.. Men ikke glem din egen sorg! Du har all rett til å gå gjennom denne prosessen du og, selv om du føler du må ta hånd om familien din. Ikke glem deg selv.

Ønsker dere alt godt! Ta vare på deg selv og ta vare på hverandre.

Mona | 08.06.2011 | 16:24

se på denne=) : http://youtu.be/YfTXvnHPmGQ

M | 08.06.2011 | 16:48

Sender en liten sum når jeg får lønning. Kondolerer

Marie | 08.06.2011 | 16:56

Utrolig fint gjort av deg. Kondolerer masse, veldig trist å høre. Vil gi et lite råd, som kan passe til Hannah. Jeg mistet selv pappaen min i ung alder, da jeg var 9 år, og det som hjalp for meg var å ha noen å snakke med, noen utenifra. Jeg gikk til en psykolog på rådhuset som er gratis og det hjalp veldig mye. Hun brukte teknikker og hjalp meg gjennom hele perioden etterpå. Det kan også være lurt for hun at hun lager en bok der hun kan lime inn bilder og skrive noen ord selv, som hun kan se på når hun er trist. Er veldig vondt å høre om dette, spesielt når man har opplevd det selv.

Milla | 08.06.2011 | 17:01

Hei! Jeg vil selvsagt hjelpe til å bidra, lønningen kommer på fredag!!! :) Kondolerer så mye:/

Tia - ung mamma til Jonas | 08.06.2011 | 17:03

Folk har spurt om de kan hjelpe, det eneste Linn gjør er å åpne opp for muligheten til det.

Hva er så galt med å ta i mot hjelp? Desutten føles det også godt å kunne gi. Bare prøv, jeg sitter igjen med en veldig god følelse etter å ha overført 100 kr :)

Mange gode tanker til deg og din familie, Linn.

Lisbeth | 08.06.2011 | 17:15

Les nå hva Linn skriver da, i stedet for å spy ut eder og galle!

De av dere som gjør det burde skamme dere, sørgelige patetiske mennesker.

Her sitter en familie, etterlatt samboer, barn, stebarn, barnebarn, og sørger over en som nylig har gått bort.

Hvor respektløse går det an å bli?

Linn er sårbar som har mistet en nær person, og vil bare gjøre noe godt for moren sin i den vanskelige tiden som kommer, trenger ikke å hoppe i taket og hyle over hvor fæl og grisk hun er? Går an å si det på en litt annen måte. Og syns overhodet det ikke er fælt og griskt gjort av henne.

Lest bloggen til Linn lenge, og hver jævla (unnskyld) gang så er det noen som spyr eder og galle, anonymisert bak tastaturene sine.

På tide å få et liv?

Linn viste nok at enkelte ville begynne skape seg, og syns hun er tøff som ikke lot det stoppe seg.

Linn, mamma til Malin | 08.06.2011 | 17:32

Lillemeg: Jeg hverken spør eller ber, jeg sier at de som VIL kan gjøre det.

Mange av leserne mine er familie og de nærmeste, det er de som spør om de kan hjelpe med noe.

At flere av dere også vil, setter vi stor pris på. Jeg har skrevet, og sier fortsatt at jeg skal bidra med alt jeg kan.

Men jeg tror at mange av dere ikke helt forstår det at mye av pengene jeg fikk som oppreisning kan ses på som brukt allerede, med lappen, bsu, bil og andre ting jeg allerede har kjøpt og betalt og ikke kan gjøre noe med. Men jeg skal bidra med det kan kan, det skriver jeg jo også. Men hvis noen vil hjelpe og støtte på veien, så hjelper det masse.

Er det noe mer riktig å bruke blogg til å reklamere, og tjene penger på annonser og produkter?

Hadde jeg kun skrevet en liten blogg, eller kun hatt facebook så hadde jeg skrevet det der uansett.

Uansett om det er 30kr, eller en hundrelapp så hjelper det når jeg har såpass mange lesere og nære som bryr seg.

Jeg skal ta vare på kontoutskrift, føre liste over alle som har bidratt og vise til regningene fra kjøreskolen.

Begge er uføretrygdet, og har endel gjeld. Vi vet enda ikke ang livsforsikring, så akkurat nå er det en ekstra belastning å ikke vite om man sitter igjen med masse gjeld på toppen av det hele. Selv om mye blir slettet, så var de gift og da blir gjelden begges.

Må ærlig innrømme at jeg ble ganske sjokkert når jeg leste et par av kommentarene, som ikke hadde et snev av noe konstruktivt men kun var ren dritt. Sletter sånn akkurat nå, mamma leser også her inne og det er så lavmåls at jeg finner ikke ord.

Ellers vil jeg si tusen takk til alle som bidrar, og tenker å bidra. Det hjelper virkelig.

Man finner små lyspunkt som gjør at man ser lysere på det, og lappen er definitivt lyspunkt nr 1.

Det var jeg som tok intiativ, det er ikke jeg som tjener noe på det og det er som en gave til mamma fra alle rundt oss og meg.

Mange ber om penger til forskjellige fond, gravstein eller penger til ferietur og lignende. En ferietur for alle ville kommet på rundt omkring det samme som lappen og ville blitt et fint minne, men det ville ikke hjulpet i hverdagen.

Vi har ikke noe spesielt fond vi har tilknytning til (ala kreftforeningen ol, selv om de såklart gjør en fantastisk jobb, og jeg har støttet dem tidligere), så da synes jeg ikke det er så forferdelig at jeg som datter prøver og få igang noe fint for moren min. Så får folk som mener noe annet mene det alt de vil, det skal de såklart få lov til. Hadde jeg samlet inn penger til MEG så hadde jeg forstått at folk hadde reagert, og at det ville blitt litt drøyt. Men nå er det i beste mening for noen andre, og noe jeg vet ville lettet så enormt, så da velger jeg faktisk å ta til meg de som skriver positive ting, for akkurat nå er det mer enn nok negativt fra før av.

Igjen, tusen takk for alle fine ord! <3

Thea | 08.06.2011 | 17:38

Hei Linn!

Jeg syns så utrolig synd på deg og dine nærmeste som må gå gjennom dette her. Jeg har vært fast leser av bloggen din i over 1 år nå, og jeg føler virkelig at jeg har blitt kjent med deg. Du er virkelig en helt herlig person Linn. Du er så flink med Malin og skriver så utrolig bra. Du er virkelig et forbilde. Jeg syns virkelig synd på deg for at dette skjer med DEG, du som allerede har gått gjennom så mye. Du fortjener absolutt ikke dette Linn. Jeg var helt på gråten i går når jeg leste hva som hadde skjedd, og mine tanker har virkelig gått til deg det siste døgnet. Jeg skrev til deg på facebook at jeg skulle føre over noen penger til deg, du har kanskje ikke sett det. Jeg får ikke lønn før den 20. juni men da skal jeg føre over penger. Jeg vet ikke hvor mye det blir

siden jeg skal på sommerferie alene med kjæresten min må jeg jo spare til det, men noe blir det uansett.

Til dere som mener Linn skal bruke sine egne penger på dette her: hvor dumme og egoistiske går det ann å bli? For det første har Linn fått disse pengene av en grunn, og 100 000 kr er mye penger så det sier en del om hva som har skjedd Linn. I tillegg har hun en datter og er alenemor, hun trenger nok disse pengene til seg selv. Jeg syns alle som kan skal hjelpe Linn burde gjøre det. Jeg syns det blir dumt å ikke gjøre det når Linn er i den sitasjonen som hun er i. Jeg har foreldre som betaler alt det jeg trenger, i tillegg til at jeg jobber så jeg har jo god økonomi. Jeg syns det hadde blitt helt feil av meg å ikke bruke noen av disse pengene på å hjelpe andre. Håper dere som kritiserte Linn angrer, for det var virkelig slemt gjort.

Til Linn: Jeg håper du får nok penger så moren din kan få tatt lappen. Jeg syns virkelig ikke du skal bruke dine 100 000 kr på dette. Det er dine penger, bruk de på deg selv og Malin. Igjen kondolerer. Husk at alt blir bedre med tiden, og selv om ting virker håpløst nå vil det ordne seg. Du er en sterk jente, og du vil komme deg gjennom dette. Og Linn du er veldig snill som tenker på alle andre før deg selv, men husk å ta vare på deg selv også, og ikke bare alle andre.

Hanne | 08.06.2011 | 18:47

Hei Linn! Dette var forferdelig trist! Tenker på dere! Vil sende deg et dikt av Aasmund Olavson Vinje som jeg synes er vakkert:

Den dag kjem aldri at eg deg gløymer,

for um eg søver, eg um deg drøymer.

Um nott og dag er du like nær,

og best eg ser deg når myrkt det er.

Du leikar kringom meg der eg vankar.

Eg høyrer deg når mitt hjarta bankar.

Du støtt meg fylgjer på ferdi mi,

som skuggen gjeng etter soli si.

Når nokon kjem og i klinka rykkjer,

d'er du som kjem inn til meg, eg tykkjer.

Eg sprett frå stolen, og vil meg té,

men snart eg sig atter ende ned.

Når vinden lint uti lauvet ruslar,

eg trur d'er du som gjeng der og tuslar!

Når sumt der burte eg ser seg snu,

eg kvekk og trur det må vera du.

I kvar som gjeng og som rid og køyrer,

d'er deg eg ser i alt eg høyrer.

I song og fløyte- og felelåt,

men endå best i min eigen gråt.

Nadja Iselin | 08.06.2011 | 18:57

Haaaallo, folkens. Linn sier at de som VIL hjelpe med noe kan hjelpe, hun ber ikke om noe som helst, og hun sier jo at hun selv skal bidra med alt hun kan. Og uansett om dere ikke er enig med henne i det hun prøver å organisere, så kan dere holde dere for gode til å komme med negative kommentarer når hun og familien går igjennom noe så skrekkelig som de gjør nå.

Maylén | 08.06.2011 | 19:24

Det er så vondt å miste noen man er glad i. Selv mistet vi to veninner i en bilulykke, og sorgen føles så ufattelig tung. Men jeg husker det presten sa til oss dagen etter ulykken "Fra nå av vil alt bare bli tyngre og dere vil falle ned. Men da er det bare en vei igjen, og det er opp." Det har gått noen uker nå, og begravelsene har vært. Det føles så urettferdig å måtte gå i to begravelser. Men det er lettere å takle nå, selv om sorgen føles uendelig, så er det lettere å takle når ting går tilbake til hverdagen. Det vil helt klart bli et stort savn, men han passer på dere der oppe. Det hjelper å snakke masse om det, gråte, mimre, plukke frem bilder, lage album ilag, gjøre favoritt tingene hannes (kanskje å spille et spesielt spill, gå turer, hva enn han måtte like), det er så godt å føle at de er der fremdeles, du bare ser dem ikke.

Kondolerer til deg, til din familie og alle kjente. Masse varme tanker til dere i all denne sorgen<3

Maria S | 08.06.2011 | 19:26

uff malin! føler med deg. må være helt grusomt fælt..

jeg bor i stockholm med min fotballspiller mann, og sønn på 14 mnd. så vi bor langt fra de jeg er glad i. og når jeg leser dette er det ekstra tungt! hvis du vil se mer om hva vi gjør her kan du jo sjekke ut bloggen min. I dag har jeg ett innlegg om det å reise med barn. For det blir mye reising på oss!!

Mia | 08.06.2011 | 19:34

Jeg skal hjelpe dere jeg, om ikke med så mye, så i hvertfall litt.. Som du skriver så hjelper jo alt! Får nok dessverre ikke lønning før om en ukes tid, men det håper jeg går bra! :)

Håper det går bra med dere Linn, om ikke nå, så etterhvert! :) Både du og moren din må være to sterke mennesker spør du meg! Urettferdig hvordan noen skal oppleve så mye vondt i livet, mens andre slipper så utrolig billig unna :(

Sender mange gode og varme klemmer :D

Ronja | 08.06.2011 | 19:35

Dette er helt forferdelig, Linn. Du er utrolig snill som vil hjelpe moren din med dette! Jeg har heller ikke noe penger for øyeblikket, men skal sette inn noe når jeg får noen. Ellers er jeg enig i at dere må sjekke med forsikringsselskapet. Håper dere klarer dere så godt det er mulig gjennom denne tøffe tiden. I allefall er det bra at dere har hverandre. Tusen tanker og klemmer til deg, din mor, Hanna og Malin

Lillian | 08.06.2011 | 19:37

Hei.

Jeg råder moren din til å ta kontakt med Østfold Trafikkskole, som ei over her nevnte. Jeg tok lappen for noen måneder siden, og betalte 25.000kroner. De holder til i Halden og Rakkestad, men er veldig ålreite, og henter der det måtte trenges. Om hun tar kontakt med de, vil hun få veldig bra opplæring! Siden hun bor i Sarpsborg er det heller ikke lange biten. Rakkestad ligger bare 20-30 minutter unna Sarpsborg.

Kondolerer så mye!! Håper tiden fremover blir bedre. Ta den tiden dere trenger, og ta hver dag som en gave <3

Marielle - mer enn bare en mamma | 08.06.2011 | 19:42

Og ikke nok med at moren kanskje sliter økonomisk. Begravelsen vil jo også koste en del.. Begravelsen til pappa kom på rundt 60.000. Inkl. kiste, urne, blomster, dødsannonser, kirke, bisettelsen, bårekapellet, kremeringen osv osv osv.. Det er dyrt! Og man får dekket max 19.000 fra nav.

Så lappen er nok ikke det første moren vil ha råd til, og da er det supert om vi som kan støtter litt.

Cfalkevik | 08.06.2011 | 19:47

Vi skal hjelpe til !!

Vi tenker på dere! Linn, du er tøff og har en ståpåvilje av stål! Beundringsverdig!!

Gi Hannah tusen kyss og klem fra meg og Vegard!

| 08.06.2011 | 20:13

hei linn .
har lest bloggen din ganske ganske lenge og synes du er en super dame og mamma.
Det du gjør og skriver her for å hjelpe din mamma i en sorg og livs situvasjon som nå er blitt "kritisk" om man kan skrive det står det respekt av. du er tross alt veldig ung selv og du er mamma og skal selv takle sorgen, men på toppen av alt så hjelper du mamman din i denne tiden. det er det respekt for og medfølelse. er ikke alle som hadde gjort det for sin mamma eller andre nære. så du er tøff og modig som står fram med dette og hjelper din mamma....
DU skal være stolt av deg selv og du skal vite at du og dine blir tenkt på.
Kondolere til deg, mamman din og dine.
Lykke til videre.
Hilsen JDN (leser hver dag, skal se om jeg kan få sette inn noe etterhvert. )

| 08.06.2011 | 20:45

Uff, dette var trist å høre Linn!!! Hannah går i samme barnehage og avdeling som min sønn! Sender deg varme tanker og kondolere, håper det går bra med din mamma :(

Susann | 08.06.2011 | 20:51

Kondolerer så masse Linn! Jeg vet hvordan det er å miste en som er så nærme en. Jeg vil donere så fort jeg får lønning :-)

Mariann | 08.06.2011 | 21:00

Linn..det er ikke tidspunkt for formaninger fra min side, men innsamlingen din er kanskje i overkant impulsiv tenker jeg. Et godt initiativ at du ønsker å gjøre noe for moren din, men er hun uføretrygdet vil hun nok ikke ha råd til å ha bil. Det er ikke bare å ha en bil; det følger mye utgifter med bilhold: vegavgift, forsikring (hun har ikke opparbeidet seg bonus fra før), drivstoff, service, bompenger etc. Så om det er et ønske, vet jeg sannelig ikke om det er realistisk situasjonen tatt i betrakning. Håper forsikringene er ok, og at hun kommer greit ut av det.

Tenker på deg..

stine og maria <3 | 08.06.2011 | 21:15

Mariann: her sitter du faktisk å skriver at de som er uføretrygdet ikke har råd til bil? Hvordan påstand er det egentlig? Ja, det koster å ha bil, men selv om en er uføretrygdet, så kan en klare det. Vet om flere som er det, som har bil.. Blir nesten litt sint..

Kristin | 08.06.2011 | 21:17

Kjære Linn!

Har lest bloggen din lenge, men ikke kommentert før.

Ville bare kondolere, og si at du og dine er i mine bønner!

Ta godt vare på hverandre i denne tunge tiden.

Og prøv å ikke ta inn over deg disse nagative kommentarene!

Mathea | 08.06.2011 | 21:19

Det er vondt å miste nokon som står ein så nært, og tida er det einaste ein kan ta i bruk.

Eg mista ein person som betydde utruleg mykje for meg nokre år tilbake, og sjølv om det ikkje virkar sånn, så vil livet gå vidare. Ta vare på alle gode minner og gøym dei i hjarta ditt, for minnene forsvinn aldri og dei kan vera ein god trøyst på tunge dagar.

Varme tankar til deg og din familie

Karo | 08.06.2011 | 21:26

Ååå kjære, kjære deg!

Kjenner meg så godt igjen. Veldig godt. Min bror døde for 9 år siden (På denne dagen faktisk). Han rakk å bli 22 år gammel og døde i en forferdelig mc ulykke noen 100 meter bortenfor huse vårt. Jeg var den gang 10 år, nå er jeg 19 og savne er tilstede hver eneste dag. Bilde du har tatt minnet meg om romme hans, som er urørt. Klokka, skjorta og en stabel 1 kroninger står likt den dag i dag, som for 9 år siden. Det gjør så vondt, jeg vet det. Du er sterk. Det er noe du må være i tiden framover, stå sterkt og hjelp familien. Stå sammen. Har lest bloggen din i evigheter og jeg vet at du er en veldig sterk person. Det er en gave! Å nå er tiden inne får å åpne denne og bruke den ovenfor familien.

Du er en sterk jente som klarer å skrive om dette, du er kjempe tøff og gått gjennom mye. Hold hode høyt, han der ned til dere. Han passer på dere!

Mange mange klemmer fra ei du ikke aaaner hvem er

Ida | 08.06.2011 | 21:32

syntes det er så sykt at folk tviler på det du skriver og er trassige mot deg. du har akkurat mistet en som står deg nær, også er det så mange hjerteløse mennesker her i verden?Var noe lignende i Halden for omtrent 1-2 år siden med en kreftsyk mor som ba om litt penger til en siste ferietur med barna før hun skulle dø, folk trodde faktisk ikke på henne før hun rett og slett døde. (Hvis de tror på det da. Hun kan jo selvfølgelig ha iscenesatt sin egen død..hallo?)Skal se om jeg får satt over noen penger når lønn osv kommer inn. mannen min tok lappen i November, og det endte på rundt 30.000.. Det var en veldig tøff periode med trang økonomi idet jeg samtidig var ferdig med permisjon og stod uten jobb. Det er ikke lett å ta lappen nå man ikke har 30.000 liggende..om det samme skulle skje med min manns stefar vil svigemor stå uten lappen hun også, så det er faktisk en reel situasjon for flere..

Dette ble litt lengre enn jeg hadde tenkt..

Lykke til med alt, og håper dere klarer å se forbi de negative komentarene..gleder meg til å se resultatet :)

| 08.06.2011 | 21:38

Det har ingenting å si, hver krone teller. Jeg tok den for noen uker siden på Karmøy og betalte 22 000. Da hadde jeg ALDRI kjørt før jeg begynnte på kjøretimer. Følte jeg måtte skrive det siden det er så mangen som legger seg opp i det. Gi dere daa

Linn, mamma til Malin | 08.06.2011 | 21:46

Mariann: Impulsivt, nei. Ang bil, så vil det ordne seg uansett, og lappen gjelder resten av livet så den vil komme til nytte uansett hvordan man vrir og vender på det.

Synes kommentaren var fryktelig unødvendig, setter pris på at dere som ikke har noe positivt å komme med kan tenke det, og snakke med andre om det, men la oss slippe å lese det akkurat nå. Man kan mene hva man vil, så mye man vil - men det er ikke en nødvendighet å dele det med personen det gjelder alltid.

anette | 08.06.2011 | 21:54

kondolerer linn..

jeg er kun 16 år, og har ikke ei krone på kortet, men sender mange varme tanker til deg og familien din, og håper at det ordner seg!

ønsker dere masse lykke til i tiden fremover

Grete | 08.06.2011 | 22:06

Sorry, men jeg føler med dere, men penger får dere ikke!

Linn, mamma til Malin | 08.06.2011 | 22:12

Grete: Du trenger ikke å opplyse om det, for innlegget var ikke ment til deg. Det var ment til de som faktisk vil det, og de nærmeste som spør hva de kan hjelpe med. Ikke et spørsmål, krav eller noe.

judy | 08.06.2011 | 22:15

jeg skal sette over litt penger på kontoen. klem

Lille My. | 08.06.2011 | 22:27

Beklager tapet deres.

Vil gjerne gi noen kroner til førerkort til mammaen din, men jeg har ikke råd før om et par uker, holder det?

Renate | 08.06.2011 | 22:27

har ikke tidenes beste økonomi, men har bidratt med litt. :) alle munner drar jo, og jeg håper at andre og tenker slik. de fleste kan avse litt :)

lykke til med lappen, for både deg og din mor.

jeg tenker mye på deg i disse dager Linn. ord blir fattige.

Maren | 08.06.2011 | 22:35

Til sammen blir lappen min på 23000 ca. 3000 på grunnkurset ca, 19000 for intensivkurset som varte i 3 uker, og en tusenlapp dagen jeg kjørte opp, for selve lappen, forsikring på bilen og til sensoren. Ikke over 30 tusen hvertfall, litt forskjellig fra sted til sted sikkert, men alle steder rundt meg (mo i rana) koster omtrent som over her :) Har satt over litt penger til kontoen, og håper at det vil ordne seg for dere! :) Masse gode tanker til dere alle.

Elin-Marie | 08.06.2011 | 22:40

Jeg lærte i ung alder et ordtak som jeg synes mange her burde ta til seg:

"Dersom du ikke har noe hyggelig å si - så ti stille"

Synes heller ikke det er nødvendig å "unnskylde" seg for at man ikke kan eller vil hjelpe til - som Linn skriver, mange nære og kjente har jo spurt om hva de kan bidra med - her får de vite det!

Jeg vil bidra litt, selv om jeg verken er nær eller kjær... Kan kanskje bidra med litt kjøretrening om det skulle være interessant:-)

Kondolerer så mye!

Trudelutten | 08.06.2011 | 23:03

Jeg syns du skulle slette de negative innleggene Linn. De fortjener ikke å få ordene sine på trykk her inne. Det er tydelig at det sitter flere sosiopater der ute som har et behov for å uttale seg. Slike mennesker bør du slette kommentarene fra, for de lider av en sykdom de ikke kan styre selv.

Hvorfor skal man ikke kunne hjelpe når noen trenger det?

Hvis noen har mye og andre har lite, hvorfor skal man ikke kunne gi litt til de som har mindre?

Hva er negativt med å hjelpe andre hvis man selv ønsker det?

Er det galt å gi noen litt lys i en tung hverdag?

Når man stiller seg disse spørsmålene og fortsatt er kritisk så sier det litt om at noe ikke er som det burde være i topplokket. Og da burde man oppsøke hjelp, ikke slenge ut djevelskapet sitt på blogger.

Du har hvertfall ingenting å skjemmes over, Linn. Du er nok en uendelig støtte for din mor nå.

Cecilie Nguyen | 08.06.2011 | 23:10

For øyeblikket så har jeg ikke penger på kontoen, skal sende dere litt når jeg får lønn/skattepenger. Skjønner det med lappen, tror jeg ikke kommer til å få råd til den selv men det går faktisk an å delbetale for min del etterhvert når jeg er ferdig med utdannelse:)

En kjempe trist situasjon for dere å komme opp i, håper det jeg bidrar med hjelper det også selv om det ikke er noe mye.

Mvh. Cecilie Nguyen

| 08.06.2011 | 23:12

Stå på linn og alt det negative som kommer her skal du ikke ta til deg eller noe slikt. de som slenger ut masse negativt i en slik "sak" er bare ute etter oppmerksomheten selv. de tror de setter seg selv i et bra "lys" men det gjør de rett og slett ikke. syns det på en måte er umenneskelig og slenge negative kommentaerer når en vet åssen situvasjonen er og linn er åpen og ærlig om det. det største ønsket hennes er å hjelpe mamman sin som står i en situvasjon i livet som er vanskelig å sette seg i når en ikke har opplevd det selv.
Til Linn :)
Du skal være stolt over deg selv og du skal vite at du settes i respekt av mange. Du er en varm og åpen person som deler dine innerste tanker til oss. Jeg kjenner deg ikke, men jeg ville bare sende deg dette. Tanker og medfølelse går til deg og dine.

siri | 08.06.2011 | 23:43

Det er litt merkelig at man ikke skal få be om hjelp, selv om det ikke er det Linn gjør her. hun åpner opp for at de som vil kan hjelpe. Men hvordan har det blitt slik at vi ikke skal kunne hjelpe hverandre når man trenger det? Dette er en familie som er i en utrolig tung periode i livet, de har mistet en stefar, en pappa, en ektemann , en sønn å en stebestefar, å sikkert en onkel , en bror osv. Hvorfor skal de ikke kunne få litt hjelp for å gjøre en slik periode lettere? Er vi så kalde i dette landet et vi ikke kan strekke ut en hånd til de som trenger det? Det er i allefall ikke slike mennesker vi trenger i dette landet som hever hodet høyt å går forbi de som trenger hjelp. Hun ber jo ikke om mye. hun ber om hjelp til å kunne hjelpe sin mor. jeg får helt vondt i meg av å lese slike kommentarer. vil du ikke eller ikke kan hjelpe kan du jo bare gå på en annen blogg å lese, hun tvingen jo ingen. Det er utrolig dårlig gjort, å egentlig som å spytte dem i tryne ved å legge inn slike kommentarer. huff sier jeg bare huff

Julie.. | 09.06.2011 | 00:00

Linn: Jeg er helt enig med deg, man trenger ikke å opplyse om at man ikke vil støtte. At noen så gjerne vil, men ikke har mulighet er en helt annen sak. Jeg syntes at de som ikke vil støtte med penger, bare kan holde det for seg selv, og heller la være å kommentere det. Da tenker jeg på disse menneskene som ikke vil, på grunn av at de føler det blir feil å utnytte en blogg for noe sånt.

Jeg synes at du som har en så stor blogg skal utnytte det, og tilby leserne dine å støtte. Som du sier, så spør du ikke. Du åpner bare en mulighet for oss å hjelpe din mor. :-) Som jeg skrev lenger oppe, så er det så utrolig lite som skal til om bare mange nok bidrar. Å hjelpe andre er en god følelse. Spesielt når hjelpen blir satt så stor pris på, som jeg vet at både du og moren din gjør! :-)

Marita | 09.06.2011 | 00:02

Har fulgt bloggen din en stund nå, Linn. Og må si det er tungt å se hvordan du og familien din har det nå. Mistet selv min kjære stemor i en tragisk ulykke for 11 år siden, og kommer aldri til å glemme det. Mitt råd til deg er å prate med dine søsken om han og alle minnene du har fra deres tid sammen. Det har jeg gjort med min bror, han var bare 4 år når mammaen reiste til himmelen. Nå har han mange minner fra mamma, som han kanskje ikke husker selv, men har blitt fortalt, og på denne måten lever hun fortsatt videre i oss. Likte veldig godt historien din om hansken, for barn er det viktig å få det så konkret som det, selv om det er vanskelig å forstå at pappa ikke er her mer.

Så at noen over her skrev at du må ikke glemme deg selv i denne tiden, og jeg må nesten hive meg på den, husk at du har lov til å sørge du også, og du skal for alt i verden ikke føle at det var noe du kunne gjort som kunne forandret det som skjedde! Du kan ikke gjøre noe annet nå enn å ta vare på deg selv og dine kjære.

Har ført over litt penger til deg/mammaen din. Håper virkelig dere får nok til å dekke lappen hennes, slik at den tunge hverdagen blir litt enklere.

Sender mange tanker til deg og familien din.. <3

Ine | 09.06.2011 | 00:08

Det er så trist.. Kondolerer så mye.

Dere må være dårlige å kjøre hvis dere bruker oppmot 35-40 000 på lappen. Jeg brukte 15 000, og det var for akkurat 1 år siden. Obligatoriske + 2-3 kjøretimer. Vet at det er nokså lite, men 30 000 og oppover er SINNSYKT. 20-25 000 bør være maks, ellers er det noe seriøst galt med kjøreskolen. Kjenner ingen som har betalt mer enn 23 ca. Og de har ikke hatt noen å øvekjøre med..

Håper mange støtter deg Linn, selv om mange ikke har mulighet :/

Maria<3 | 09.06.2011 | 02:43

Helt merkelig att enkelte ser så vanskelig på og hjelpe... Er vel aldri noe galt i og hjelpe?!!.. Strekke ut en hånd..., Skjønner ikke hvordan noen kan vri det til noe negativt. Om vi slutter og bry oss og blir likegyldige da er vi på feil vei.., det er jo ikke så mye som skal til heller.., Og det er jo så godt og vite att i dag så utgjorde jeg en forskjell for ett menneske.., Er ikke det FLOTT da dere <3

Og angående negativiteter, det kan man vel virkelig spare seg for i en tid som denne , Familien er i sorg.., Ha litt empati og medfølelse da !! Det handler om og evne og sette seg inn i andres ståsted.., Enkelte kommentarer her er rett og slett slemme og svært upassende.., Hold dere for god for slikt!!

Skal som sagt hjelpe din mor Linn , tenker att alt hjelper.., Skal også sette inn penger til en som har innsamling til gravstøtte , så får fordele en sum på dere hver <3<3

Trine | 09.06.2011 | 08:55

Kondolerer. Jeg har dessverre ingen penger til overs nå, men har lagt link til bloggen din på min, og skal se an økonomien senere, om jeg har noe å avse. Syns det er utrolig bra gjort, det du gjør. Stå på!

KristinLinnea | 09.06.2011 | 11:26

Kjære Linn, jeg sender deg alle mine gode tanker. Du har opplevd mer enn noen på din alder burde behøve, og likevel står du sterk som bare det! Men husk deg selv i det hele, det er lov å være svak også <3

Så vil jeg gjerne si noe til dere som diskuterer hvor mye lappen koster, det varierer så utrolig mye fra sted til sted, og prisene øker stadig. Dessuten, har det så mye å si da?

Her snakker vi om et menneske som har mistet sin elskede ektemann, og faren til barna sine. Hun er i en trang økonomisk situasjon, og som mange andre så har hun ikke full oversikt over foorsikringer, gjeld osv.. Jeg kan fint innrømme at min kjære tar seg av mye av "papirarbeidet" mens jeg betaler mat og den biten der.. Å sitte anonyme bak en pc skjerm og skrive så stygge ting til folk, det gjør meg målløs. Hvor mange av dere hadde gått bort til Linn hvis dere møtte henne på gata og sagt: faen heller om jeg gidder å gi deg no penger, du som akkurat har fått 100 000 på kontoen din. Dessuten så må morra di jammen være dårlig til å kjøre bil hvis hu må bruke så masse penger på lappen?! SKJERP DERE! Jeg skammer meg over å leve i et samfunn sammen med mennesker som bryr seg såå lite om andre!!!

Karoline | 09.06.2011 | 11:32

kjære Linn, det er helt uvirkelig hvor mye en ung jente som deg må tåle. Dette fortjener hverken du eller din mamma. Ord blir fattige, og selv om folk sier at det kommer til å gå bra, føler ikke du eller din mamma det nå. Dere må nesten bare ta tiden til hjelp, og prate med hverandre. Tenk at dere har mange fine minner og bilder å se tilbake på, og det kan ingen ta i fra dere!

Jeg har lest bloggen din en god stund nå, og synes du er en skikkelig tøff jente, som har blitt voksen i ung alder. Det er ikke mange på din alder som har gått igjennom så mye. Og jeg blir helt kvalm av å lese negative, og ikke minst frekke kommentarer! ikke ta det til deg Linn, du er mye bedre enn det!:) seriøst, dere som bare har negative ting å komme med: dere burde virkelig skjerpe dere! at dere kan være så frekke når Linn bare prøver å hjelpe sin mamma! Det er sant nok at det er dyrt med bil, men det ordner seg alltids! og dersom hele lappen hadde blitt dekket av folk som vil hjelpe, så hjelper jo det en hel del! Lappen varer livet ut!

til slutt vil jeg bare si at du er en helt fantastisk mor, og at Malin er heldig som vokser opp med en mor som er så fantastisk som deg!

Kondolerer så mye! og jeg håper, og trur at du/dere kommer gjennom dette, på samme måte som du har kommet deg gjennom alt annet!

sender deg og familien din varme tanker i denne tungen tiden!

Aina | 09.06.2011 | 13:37

Kjære Linn!

For det første, kondolerer masse. Sender mange varme tanker til deg og din familie.

Hvis du, moren til Linn, leser det her vil jeg bare si at jeg har veldig lyst til å gjøre det jeg kan, så har overført et lite beløp. Jeg håper virkelig alle bidrar litt, så du får tatt billappen. Masse lykke til med alt videre i livet til dere begge:)

bare meg | 09.06.2011 | 15:15

Hei Linn.

Der jeg kommer fra er det vanlig å nevne i dødsannonsen om man ikke ønsker blomster men heller en gave til fond, ungene osv. Så tiltaket ditt var fint det. I stedet for blomster kan moren din ha glede av sertifikatet resten av livet.

ang dine penger, så er det dine penger!!! Du skal forvalte dem til beste for deg og din datter. Jeg kan godt forstå du ønsker å hjelpe moren din, men moren din skal vel neppe til å kjøre opp med en gang? Buss og annen transport duger til hun får summet seg ang økonomi. etter hvert som hun får oversikt og dødsfallet er meldt inn til bank/forsikringer får hun oversikt over hva hun har å rutte med.

Det høres desverre kynisk ut men om du bidrar med penger kan dette være ett lån? få det tilbake ved arv når den tid kommer. Desverre er det ingen skånsom måte å skrive det på. du finner nok ut av det etterhvert, tenk bare lenger enn nesen ser.....

Trine | 09.06.2011 | 18:46

Elin: Det er HELT riktig at de som bruker penger på billappen er dårlige til å kjøre, er det ikke derfor man er på en kjøreskole a? FOR Å LÆRE Å KJØRE BIL?! Og prisene varierer mye fra sted til sted, så da er vel typen din en av de få som har en billig kjøreskole da ;)

KristinLinnea | 09.06.2011 | 18:59

Hva er galt med deg ungmor20, hold slike meninger for deg selv!

Lille Gumman | 10.06.2011 | 01:14

Jeg føler med deg og din familie.

Jeg oppfordrer deg og alle leserene her til og ta en titt innom www.grimsmo.blogg.no

En utrolig trist historie om hvordan livet desverre kan være.

meg | 10.06.2011 | 02:42

at folk kan være så slemme! ønsker dere alt godt, Malin! Tenker mye på dere..

Ane | 10.06.2011 | 03:40

Kondolerer så utrolig mye. Penger er overført!

Hilde, mamma til Jamie Leander | 10.06.2011 | 16:01

Kondolerer så mye, igjen.. Overfører litt penger når skatten kommer i slutten av mnd :-)

Siri | 10.06.2011 | 19:42

Kondulerer så utrolig mye, ord er fattige i en sånn situasjon...Det var godt at du fikk sett din stefar siste gang, og at det faktisk var godt...Håper folk bryr seg og lar ord komme i handling i form av noen få kroner så din mor kan komme seg på beina/hjul.. Om jeg finner penger, så kommer det en liten slant fra meg..

Varm klem

franciska | 11.06.2011 | 04:54

Kondolerer så masse Linn, vet at det ikke er mulig å sette deg i din situasjon nå. Du er sterk som deler det med oss!

For dere som Hakker ned på Linn, come on ! Det blir for dumt å si slike ting som er nevnt i flere kommentarer. Jeg betalte 18000,- for lappen min, + oppkjøringsdagen, da tippa det vel 2100,- tror jeg. Om man trenger mer enn 30000,- på lappem og nærmer seg 40000,- er man enten veldig dårlig til å kjøre bil, eller ikke har øvelseskjørt mye. Sparer sikkert over 20000,- om man bare gidder å kjøre hjemme.

Jeg støtter dere, for jeg synes dette er til en god sak.

du er en inspirasjon for alle Linn!

Heidi | 14.06.2011 | 21:07

Får ikke til å kommentere:(

Heidi | 14.06.2011 | 21:09

Der gikk det! Selvfølgelig skal jeg hjelpe! Lover å sette innpå litt med en gang jeg får skattepengene. Holdningene til noen personer her inne sjokkerer meg. Jeg blir flau på vegne av menneskeheten, hvor er medmenneskeligheten?

Ingrid | 17.06.2011 | 01:49

Jeg vil veldig gjerne hjelpe men jeg er 14 år og får ikke lov av mamma og pappa:(

Konolerer så masse tenker på deg!! Vet hvordan det føles mista takten min i går <3

Yasemin. | 21.06.2011 | 16:40

lappen min kostet meg 16500 (10 kjøretimer, alt det obligatoriske + oppkjøring), dette var riktig nok et pakketilbud - men det kjører de hele tiden, så anbefaler deg å se etter dette :) skulle gjerne støttet, men jeg begynner ikke i ny jobb før på torsdag - derav null kroner. lykke til videre med innsamlingen, håper det går bra :) og ikke minst - kondolerer.
Profilbilde

Jeg heter Linn Thorsen Mikkelsen og er 20år gammel. Mamma til Malin (4) Fillip (0) og stemor til Nicolay (6). Bor sammen med mannen i mitt liv, Halvard (28) i et koselig rekkehus i Fredrikstad.

Ble gravid og flyttet ut som 15åring, var hjemmeværende med Malin i tre år før jeg begynte på skole igjen. Så viste testen positiv igjen som 19åring, og lille Fillip kom 9 tunge og usikre måneder senere. Fillip har medfødt nyresvikt, og vesicoureteral reflux. Det gjør at vi er mye inn og ut av sykehus, og at han krever litt mer enn andre babyer på samme alder. Men vi er med godt mot, og nyter den lille gutten vår. Han er et lite mirakel!

Fremtidsplanene er litt usikre, men om alt går vår vei fortsetter jeg på utdanningen min neste år. Første prioritet nå, er å være hjemme og kose meg med ungene og følge opp utredningen til Fillip.

Er veldig glad i interiør og oppussing, så det er ikke sjeldent at jeg står med malekosten i hånden eller flytter rundt på møbler. Liker også veldig godt å lage mat og bake, så det går endel tid til det også.

Trives godt med livet mitt, og føler meg heldig som har alt allerede i en alder av knappe tjue år.

+ Følg på blogg.no
+ Kontakt

Annonser

Meny

Kategorier

Arkiv

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av Silje Lien Design
hits