Tok en tur på fiskebrygga med et par veninner igår, spiste en vanvittig god middag, og enda bedre de

314928-1-1307174970881.jpg
314928-1-1307174971524.jpg
Tok en tur på fiskebrygga med et par veninner igår, spiste en vanvittig god middag, og enda bedre dessert på pieder ro. Med både vin, fanta og vann til trillet jeg omtrent ut.. Mamma og stefar passet Malin mens hun sov. Når jeg kom hjem (i tolv tiden, var borte tre timer) foreslo mamma at hun og lillesøster skulle være her en uke, før vi reiser til sarpsborg der de bor. Det blir kooos! Hadde den varmeste dagen siden i fjor sommer igår, gikk rundt i kort sommerkjole og rant omtent bort alikevel.. Bruka samlingen er oppdatert med salat, popcorn og enda en snacks bolle. Har helt glemt å vise dere, viser dere når jeg er hjemme igjen :) nå er vi på vei til Stavanger, konfirmasjon til lillebror Sindre. Første konfirmasjonen av alle søsknene mine så det blir koselig. Denne uken skal nye utemøbler handles inn, må bare vente til jeg får penger på fredag. Er helt ferdig med alt av regninger og husleie denne mnd, sparekontoen er fylt på og BSUen er også matet så var det såpass mye penger igjen at jeg fant ut at jeg kunne investere i det. Gleder meg sånn! Masse bra som skjer for tiden, liker'e!
16 kommentarer

Synne | 04.06.2011 | 10:33

Høres ut som om dere koser dere masse begge to! Nydelig sommer på østlandet for tiden, hvertfall:)

Ikke for å virke frekk, du behøver selvsagt ikke svare....Men siden du nevner dette med penger og sånn selv - hvordan har du råd til alt du handler/gjør? Uff, jeg er "fattig" student og alene mamma selv, jeg betaler jo husleie og regninger, pluss mat og nødvendigheter. Vet at du er hjemme med Malin, og har jo sett bilder av leiligheten din, og ting du handler og koser deg med...Hvordan i all verden har du råd? Jeg har absolutt ikke noe med det, og dette er ikke for å være frekk eller misunnelig, altså! Jeg bare skjønner ikke at du får det til, om du har en "vanlig" alene mamma inntekt, liksom? Du har mange tusen i bo utgifter, sparer penger, BSU, jeg blir litt imponert! Hvordan får du det til med noen få tusen i mnd? Har du noen tips? Jeg føler jeg må gjøre noe veldig feil, hehe...Jeg har IKKE rådtil hverken BSU eller sparing etter bolig (til 6.000 kr) og andre normale utgifter er betalt:/ Dette er som sagt ikke et sånn bichete misunnelses innlegg altså. Seriøst, jeg bare fatter ikke hvordan du får det til, på en alene mamma inntekt!

ha en nydelig tur til Stavanger, og kos deg i sommer med Malin!

Hilsen Synne

Susanne Karlsen | 04.06.2011 | 10:47

Kos dere! :)

Frida | 04.06.2011 | 11:58

jeg bor i sarpsborg, håper jeg møter på deg! digger bloggen din :D

| 04.06.2011 | 16:18

På ingen som helst måte vanlig at en ung alenemamma har så mye å rutte med.

Synes du gir veldig feil "inntrykk", mange unge jenter kan tro at det er slik det er å være aleinemamma.

Kanskje du kan skrive litt om hvor mye penger du har hver mnd, og hva du tjener på sponsorer og bloggen generelt? Det må jo være en del siden du har så mye penger. Og siden du faktisk SKRIVER om penger i det hele tatt, så kan du vel skrive litt om hvor pengene kommer fra? Du deler så pass mye med leserne dine, at akkurat det ville vært en naturlig ting å ta med.. synes nå jeg.

Unner deg hver krone, Linn. Men du bør være litt mer forsiktig med hva du skriver. (jada, vet du er ung og at alt ikke er like gjennomtenkt, men allikevel.) Skulle tro du var rik. Og for all del, kanskje du er det!! Men realiteten for unge mødre er beinhard.

janne natalie | 04.06.2011 | 16:59

Åh! Det så godt ut. Tror jeg må ta meg en tur på fiskebrygga med noen venner snart jeg og.

Kan jo legge til at jeg også er alenemor, og har aldri reagert på "pengebruken" din =)

Pernille | 04.06.2011 | 19:12

Det så utrolig godt ut!:)

Så artig at du skal til sarpsborg, der bor jeg! Brått ses vi.. :)

Sandra Madelén | 04.06.2011 | 19:23

Mmmm, så jeg ble sulten! Det så godt ut! :- D

Synne | 04.06.2011 | 19:43

Jeg unner også Linn hver eneste krone, er ikke negativt ment i det hele tatt...Jeg bare skjønner ikke hvordan hun får det til! Hun skrev jo i en post at hun har 8.000 i husleie, så er jo alt annet i tillegg. Derfor blir jeg imponert når hun har BSU, annen sparing, reiser ganske mye, er ute med venner og spiser (som er svindyrt synes nå jeg) Jeg har som alene mor ikke mulighet til hennes livsstil, handling og bruk av penger. Hadde jeg hatt det, hadde jeg gjort akkurat det samme:P Jeg tenkte ikke på at hun muligens tjener bra med penger på bloggen, men som alene mor fatter jeg ikke at hun har SÅ mye penger? Kanskje jeg burde sjekke om jeg faktisk får det jeg har krav på?

Tina | 04.06.2011 | 20:02

Synne: skjønner at du ikke mener negativt med dette, men må bare si at Linn har jo ikke bar en vanlig alenemammainntekt. Hun tjener nok masser av penger på bloggen:)

| 04.06.2011 | 20:35

Merkelig å tjene så mye penger på en blogg. Men det er nå bare meg!

stine, mer enn bare en mor. | 04.06.2011 | 21:05

Hun får nok mye penger for bloggen. jeg selv er alene mamma. jeg jobber fullt, og får støtte fra nav ved siden av, men enda må jeg tenke meg godt over på hvordan jeg bruker penger. etter at husleie, regninger, mat og bensin er kjøpt inn, så har jeg ikke mye igjen. Men unner Linn å bruke penger på seg selv, men hun har det mye bedre enn andre alenemødre. Men dere må også huske på at hun ikke har noe bilutgifter i det hele tatt. Når den tid kommer, så har hun ikke så mye å rutte med da :)

Drit i hva andre mener om pengebruken din. Bruk det du føler for seg. Og du behøver ikke å skrive hvor mye penger du får i mnd. Kan ikke fatte at noen her føler at du bør det. DIN økonomi er din sak, og bare din :)

| 04.06.2011 | 21:52

Mente jo ikke at jeg synes hun BØR skrive om hvor mye hun "tjener"

Men når hun skriver "jeg har shoppet, betalt regninger, vært ute og spise god mat OG dessert, satt inn penger på BSU/sparekonto... og har enda mer til overs.. da tenker jeg: javel!!

Det er merkelig å skrive sånne innlegg i utgangspuktet (jeg reagerer også på åpenheten hennes rundt at hun får 100 000 inn på konto snart), men det er igjen bare meg!

Derfor mener jeg hun bør skrive litt om hva hun tjener. Mener ikke at vi skal vite hvor mye hun får av NAV, i barnebidrag osv osv. Men hvorfor i all verden ikke dele med faste lesere hvor mye hun tjener på bloggen. Det er tross alt takket være trofaste lesere hun har denne inntekten.

JEG reagerer på at ei 18 års gammel alenemamma kan skrive slike innlegg om alt hun eier og har og gjør skal kjøpe. Igjen, jeg unner Linn hver eneste krone. Er bare veldig nysgjerrig på hvordan hun får det til. Folk trenger ikke komme med forsvarende innlegg.

Hvis ikke Linn vil svare/skrive om det, kan hun fint bare si nei selv. Så respekterer jeg det! For all del:)

Linn, mamma til Malin | 04.06.2011 | 22:18

Grunnen til at jeg skrev det var jo enkelt og greit fordi at hvis ikke jeg skriver det, får jeg masse kritikk for å kjøpe sånne "store" ting. Hvis jeg da opplyser om at jeg har betalt alt av regninger, satt av penger på sparekontoen, og bsuen så slipper jeg den kritikken.

Ang inntekt, så er det helt privat og ikke noe jeg føler for å ha på nett.

Men jeg prioriterer de pengene jeg har igjen etter de faste utgiftene på 1. mat, 2 de tingene jeg har lyst på.

Vi er bare to personer, og jeg har ingen utgifter til klær nesten fordi hun arver det meste, eller jeg finner ting på salg. Sistnevnte gjør jeg MYE av, jeg sammenligner priser, finner ting på tilbud og sparer MYE penger på det. Bruka skålene, og sånne ting er en "hobby" i den grad man kan kalle det det. Noen har kjæledyr og bruker en formue på det, andre har bil, hest og sånne ting. Jeg har interiør:-)

Derfor blir det mye av det, for det jeg har til overs.

Men handler som sagt nesten alltid på tilbud, sammenligner priser osv. Det sparer man fort mye penger på, så til dere som sliter med økonomien, eller har dårlig råd - begynn med det.

Les reklame, google (kelkoo.no kan man sammenligne priser på forskjellige ting f.eks. Som symaskin, lexington osv ALT)

Ang å spise ute; Jeg spiser sjeldent mer enn to måltider per dag, ikke fordi jeg slanker meg eller er på diett, men rett og slett fordi jeg ikke har matlyst. De dagene jeg ikke har Malin spiser jeg gjerne ute, men da er det til gjenjeld det eneste jeg spiser den dagen. Ikke fordi jeg ikke har mat hjemme, råd eller som nevnt slanking, men fordi jeg ikke har matlyst og da blir det ikke noe dyrere for meg med et resturantmåltid enn om jeg skulle spist fire måltider hjemme. Get it?:)

Når Malin er hjemme spiser jeg middag og lunch sammen med henne, mens frokost og kvelds blir gitt med litt ekstra oppmerksomhet.

Så igjen interesse, jeg elsker å spise ute, og jeg elsker å være ute med venninnene mine, da blir det jo noe man velger å bruke penger på, fordi man får mye igjen for det.

Til resten, tusen takk:-)

stine, mer enn bare en mor. | 04.06.2011 | 22:32

Unn deg selv med å bruke penger når du kan det ;) Er din sak, og syns det er talentløs av at det er så mange som kommer med spørsmål av alt du kjøper, og om pengebruken din.

Jeg skal unne meg MYE når skattepengene kommer, og til Maria selvfølgelig!

| 05.06.2011 | 13:58

Hvilken restaurant var dere på?

Eileen | 05.06.2011 | 20:26

blir nok supert med utemøbler :-D ellers håper jeg du stoorkoser deg med familien din :)
Profilbilde

Jeg heter Linn Thorsen Mikkelsen og er 20år gammel. Mamma til Malin (4) Fillip (0) og stemor til Nicolay (6). Bor sammen med mannen i mitt liv, Halvard (28) i et koselig rekkehus i Fredrikstad.

Ble gravid og flyttet ut som 15åring, var hjemmeværende med Malin i tre år før jeg begynte på skole igjen. Så viste testen positiv igjen som 19åring, og lille Fillip kom 9 tunge og usikre måneder senere. Fillip har medfødt nyresvikt, og vesicoureteral reflux. Det gjør at vi er mye inn og ut av sykehus, og at han krever litt mer enn andre babyer på samme alder. Men vi er med godt mot, og nyter den lille gutten vår. Han er et lite mirakel!

Fremtidsplanene er litt usikre, men om alt går vår vei fortsetter jeg på utdanningen min neste år. Første prioritet nå, er å være hjemme og kose meg med ungene og følge opp utredningen til Fillip.

Er veldig glad i interiør og oppussing, så det er ikke sjeldent at jeg står med malekosten i hånden eller flytter rundt på møbler. Liker også veldig godt å lage mat og bake, så det går endel tid til det også.

Trives godt med livet mitt, og føler meg heldig som har alt allerede i en alder av knappe tjue år.

+ Følg på blogg.no
+ Kontakt

Annonser

Meny

Kategorier

Arkiv

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av Silje Lien Design
hits