@ Haugesund

Heihei!
Har vært uten nett siden lørdag, derav dårlig oppdatering.
Vi er jo her for å treffe familie, så det har gått litt i ett. (men det er vel strengt talt ikke noe uvanlig?;))

Konfirmasjonen var kjempefin, lenge siden vi har vært SÅ mange familiemedlemmer samlet på ett sted.
Utrolig godt å se alle igjen, blir en dag jeg kommer til å huske lenge.
Nå koser vi oss hos tante Kirsti, ble litt forandringer i planene da jeg er allergisk mot katt og tilbrakte halve natten med å nyse og klø meg i øynene når vi var der vi sov i natt.
Så da byttet vi litt rundt, kjedelig men sånn er det. 
Reagerer ikke så mye hvis ikke kattene har vært der jeg skal sove, da går det sånn tålig.
Så når vi hadde katter hadde de totalforbud på soverommet, og jeg skal ærlig innrømme at jeg bet i meg endel nyseanfall og kløe fordi jeg hadde så innmari lyst på de nydelige pelsdottene som dessverre forsvant en gang i fjor. 
(Øy, rettskrivingspolitiet!! Jeg skrev FJOR) 


Malin under kveldsmaten, stor stor jente <3

 
Må bare slenge med et bilde av den superkule lekehytta til jentene her i huset, knallstilig!!
Hele huset er så gjennomført og stilig at jeg lett hadde flyttet rett inn, tante er kjempeflink med interiør. 

Tante har forresten startet et firma her i Haugesund, det heter Haugesund Omsorg og hun tilbyr sykepleie og hjemmehjelptjenester privat. Det offentlige kan jo ikke alltid tilby nok, og da er det mange som kan ha stort utbytte av å heller ha en privat som faktisk kan hjelpe deg med det du trenger, uten å tenke på hva man har krav på osv.
Om man trenger selskap, sykepleie, en luftetur, dusj, hjelp til matlaging, handling eller hva som helst.
Hun hjelper også yngre mennesker, funksjonshemmede, uføre, friske og eldre :-)
Så hvis du kjenner noen i Haugesundsområdet som kunne trengt litt ekstra omsorg, eller hjelp som går litt lenger enn det offentlige, så er Haugesund Omsorg midt i blinken! Mye handler også om at de pårørende skal føle seg trygge på at sine nærmeste får god nok omsorg. Det kan være hjelp en gang, fast eller etter behov. 
"ingen oppgave er for stor, og ingen oppgave er for liten" 
Hun har et introduksjonstilbud på 350kr timen uavhengig av oppdrag, og man kan kjøpe gavekort på valgfritt beløp.
En super gave til en bestemor eller bestefar som kunne trenge litt ekstra hjelp. Da kan de selv velge hva de vil ha hjelp med :-)
Sjekk ut hjemmesiden her  for mer info!
Og spre gjerne ordet hvis du vet om noen dette kunne vært aktuelt for.
Verdens beste tante står parat! hehe. 

Ps! nå har jeg nett, speilrefleksen er fulladet og alt ligger tilrettelagt for at vi skal få en super uke.
Så denne uken er det skjerpings på bloggfronten :-)

Happy søndag <3 

5 kommentarer

Ingvild | 09.05.2011 | 11:29

Åh, trodde første den lekehytta var en ordentlig hytte. Nydelig!

Og privat omsorg er blitt veldig fint, bra at man kan velger selv, og at det offentlige får litt "konklurranse", fritt valg skal ikke bare gjelde for sykehus :)

mEn når du skriver at "mange som kan ha stort utbytte av å heller ha en privat som faktisk kan hjelpe deg med det du trenger, uten å tenke på hva man har krav på osv." burde du kanskje endre litt på den setningen. Husk at alle som skal arbeide innen helse er regulert av lover uansett. Helsepersonelloven,. pasientrettighetsloven osv.

Så tanten din arbeider jo med mange "krav" på seg, om hun skal utrette sykepleien. =) Bare en liten tanke. Vet du mente å få frem at det private er supert tilbud utenom det offentlige (og neppe tenkte over den lille setningsformuleringa der) men er en viktig detalj å få med at det er absolutt like trygt/likeverdig tilbud med privat! :D

(hihi, her løfter vi opp fagruppen!) hilsen kommende sykepleier :)

anna margrethe! | 09.05.2011 | 15:08

Hvor i haugesund var du? lurer på om jeg så deg :) bor her, men har ikke hørt om det firmaet! Kanskje fordi jeg ikke trenger noe hjelp!

Rettskrivingspolitiet | 09.05.2011 | 15:10

Linn<3 You made my day!! Tenk at jeg endelig har klart å lære deg forskjellen på "fjord" og "fjor"!! 3xhurra for deg. HURRAHURRAHURRA!!! :)

Kirsti | 09.05.2011 | 20:36

Til kommende sykepleier: klart private har de samme reglene og forholde seg til, det er en selvsagt sak! Det Linn mente med "krav" var at du har muligheten til å få akkurat den hjelpen du ønsker der og da, uten å ta hensyn til eventuelle fattede vedtak (kommunale) som beskriver den helt eksakte hjelpen du har "rett" på å få. Hjemmetjenesten har sjelden eller aldri mulighet for å gi mer hjelp eller annen hjelp enn den som står i vedtaket uten at det blir fattet nytt /endret innhold i vedtak, og det er altså da Linn mener å si at du ikke trenger å ta hensyn til krav.... Ser at du lett kan tolke den feil, men det tror helt sikkert det var tanken bak ordene ;-) Lykke til med resten av den viktige utdannelsen, sykepleie er et flott yrke og husk å tenk at ; "du utgjør en forskjell" * mvh Haugesund Private Omsorgstjenester

Eileen | 09.05.2011 | 23:18

så stor og fin malin er blitt :-)!
Profilbilde

Jeg heter Linn Thorsen Mikkelsen og er 20år gammel. Mamma til Malin (4) Fillip (0) og stemor til Nicolay (6). Bor sammen med mannen i mitt liv, Halvard (28) i et koselig rekkehus i Fredrikstad.

Ble gravid og flyttet ut som 15åring, var hjemmeværende med Malin i tre år før jeg begynte på skole igjen. Så viste testen positiv igjen som 19åring, og lille Fillip kom 9 tunge og usikre måneder senere. Fillip har medfødt nyresvikt, og vesicoureteral reflux. Det gjør at vi er mye inn og ut av sykehus, og at han krever litt mer enn andre babyer på samme alder. Men vi er med godt mot, og nyter den lille gutten vår. Han er et lite mirakel!

Fremtidsplanene er litt usikre, men om alt går vår vei fortsetter jeg på utdanningen min neste år. Første prioritet nå, er å være hjemme og kose meg med ungene og følge opp utredningen til Fillip.

Er veldig glad i interiør og oppussing, så det er ikke sjeldent at jeg står med malekosten i hånden eller flytter rundt på møbler. Liker også veldig godt å lage mat og bake, så det går endel tid til det også.

Trives godt med livet mitt, og føler meg heldig som har alt allerede i en alder av knappe tjue år.

+ Følg på blogg.no
+ Kontakt

Annonser

Meny

Kategorier

Arkiv

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av Silje Lien Design
hits