:)Hei!:)

Nå skal vi straks avgårde til pappa og de, kjenner at det skal bli godt å bare ha en ramp å passe på.
Er ikke klar for flere barn på en stund. Selv om det er superduper praktisk når de er så store at de kan underholde hverandre ;-)
Malin har vært på luftetur på med Susanne, så da fikk jeg ryddet endel og pakket.
Nå skal det bare vaskes over så er vi på vei til bussen. 
Så det blir spennende å se om vi kommer frem (eller, rettere sagt når vi kommer frem) jeg har ingen anelse om hvor bussen går fra når vi kommer til byen, så mulig jeg må svelge stoltheten å be lillebror om hjelp. 
Blir nok litt bedre på bloggfronten da, trodde jeg skulle få plenty av tid her men jeg har som regel gjort noe hele tiden så da ble det ikke sånn. Har shoppet endel fra favorittbutikken min, bilder kommer!! :)  
 

7 kommentarer

Dzana | 05.05.2011 | 18:03

ha en god tur :)

TT | 05.05.2011 | 18:10

God tur! :) Gleder meg til å se bilder fra shoppingen! Snakker vi green gate?:)

Isis | 05.05.2011 | 20:16

Hahahahahaha. Jeg ventet på at du skulle si noe sånt som at du ikke er klar for flere barn. Det er bare at man kan ikke basere slike utsagn på å ha passet andres barn! Det er så utrolig forskjellig fra å ha egne barn, at du vil ikke tro det.

Ikke for det. Kos deg med din vakre Malin så lenge du kan. Flere barn kan du jo få senere om du vil! :-)

E | 05.05.2011 | 20:28

altså, nå henger jeg ikke helt med her? har ikke du vært hos faren din akkurat nå og passet søsknene dine? :p De minste småsøsknene dine og de du har passet på nå, er de alle fire (?) barna til faren din? hehe, litt innviklet for meg dette ;P

DIVAMAMMA.COM | 05.05.2011 | 20:36

Ja, merket jeg ramlet av lasset jeg også nå.. Hehe ..

Maria<3 | 06.05.2011 | 01:03

Om jeg husker rett her nå , så har mammaen til Linn 4 barn ..., Den minste ungen til moren bor sammen med hun , de to eldste barna som Linn nå har passet bor med stefaren til Linn.., Om ikke jeg er helt på tulle tur nå..:P Er hvertfall slik jeg har oppfattet det ;)

Skjønner godt att du ikke vil ha flere barn enda Linn :) Sikkert godt for Malin og være enebarn noen år til.., Også må du jo selvsagt også finne drømme prinsen først;D Og du har jo virkelig ikke dårlig tid!!:))

En så lenge.., Nyt tiden med Malin., og att det bare er dere to !! Om det er egnes eller andres barn man har ansvar for så krever det jo selvsagt sitt , så du har jo fått en liten smakebit på hvordan livet er som "tre barns mamma "..!!

Håper dere får noen fine dager hos din far , klem :) <3

Mona | 06.05.2011 | 22:08

Er det bare meg eller blir det bare mer og mer reklame på bloggen her? Virker som om det flommer over av reklame snart.

Kos deg masse i Stavanger, ha en god helg sammen med familien din :)
Profilbilde

Jeg heter Linn Thorsen Mikkelsen og er 20år gammel. Mamma til Malin (4) Fillip (0) og stemor til Nicolay (6). Bor sammen med mannen i mitt liv, Halvard (28) i et koselig rekkehus i Fredrikstad.

Ble gravid og flyttet ut som 15åring, var hjemmeværende med Malin i tre år før jeg begynte på skole igjen. Så viste testen positiv igjen som 19åring, og lille Fillip kom 9 tunge og usikre måneder senere. Fillip har medfødt nyresvikt, og vesicoureteral reflux. Det gjør at vi er mye inn og ut av sykehus, og at han krever litt mer enn andre babyer på samme alder. Men vi er med godt mot, og nyter den lille gutten vår. Han er et lite mirakel!

Fremtidsplanene er litt usikre, men om alt går vår vei fortsetter jeg på utdanningen min neste år. Første prioritet nå, er å være hjemme og kose meg med ungene og følge opp utredningen til Fillip.

Er veldig glad i interiør og oppussing, så det er ikke sjeldent at jeg står med malekosten i hånden eller flytter rundt på møbler. Liker også veldig godt å lage mat og bake, så det går endel tid til det også.

Trives godt med livet mitt, og føler meg heldig som har alt allerede i en alder av knappe tjue år.

+ Følg på blogg.no
+ Kontakt

Annonser

Meny

Kategorier

Arkiv

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av Silje Lien Design
hits