24 timer liggende

Rundet 12 timer på sofaen, etterfulgt av 12 timers søvn. Det vil si et døgn!
Hjelpes. Lenge siden jeg har vært SÅ slått ut.

Nå har jeg fått ryddet, skiftet sengetøy og vasket. Mangler bare å vaske over gulvene, så er alt ferdig for helgen.
Får straks hjem Malin, så da blir det bare å ta turen til byen. Skal på en time med "Elixia shape" og så er det hjem og lage middag. Fått i meg en halv skål havregryn siden tirsdag så er temmelig utsultet.. 
Nå lukter det hvertfall rent og godt her, har luftet ut i hele dag for å få inn frisk luft i tillegg så det er skikkelig deilig inne nå. Gleder meg til å få igjen mini, utrolig tomt her når hverken hun er her eller jeg har overnattingsbesøk. Ville ikke risikere å smitte noen, så føler meg skikkelig isolert nå. Ikke sett et eneste menneske på et helt døgn.. Innser at jeg er veldig avhengig av å være sosial og ha folk rundt meg ;p

Rampungen på 2ispann ♥ 

Ha en kjempe fin dag alle sammen :)


7 kommentarer

ingvild | 17.03.2011 | 13:21

Hvis du gjennomfører treningsøkt så kjapt etter omgangssyken har du jernvilje, hehe!:P Skulle ønske jeg og hadde det noen ganger, men sofaen er så god og myyyyyk..!! :P

Helene | 17.03.2011 | 17:03

Håper du på ikke på noen måte tar dette som negativt :-)

Men du burde være forsiktig med å trene om du over tid har fått i det lite mat eller har veldig tom mage. Det bryter ned kroppen din rett og slett :/ Tro meg, det ødelegger deg for resten av livet.

Camilla L | 17.03.2011 | 17:38

Tror det er lurt å vente i noen dager med trening etter omgangsyken.. :)

Julianne | 17.03.2011 | 17:46

om du ikke vil smitte noen burde du kanskje vente med å få malin hjem til i morgen, siden etter man har hatt omgangssyke så er man smittebærere også et par dager etter man føler seg frisk:) tenkte bare det var et godt tips, om du selv er lei av spying så frister det sikkert lite og ha en liten småtass som er syk! :D ha en super kveld

synnegrindhaug | 17.03.2011 | 22:10

Du har en fantastisk blogg :-)DIGGER DEN !

Håper du tar en titt på min eller legger inn en beskjed ;)

Blir veldii glad !

Julia | 18.03.2011 | 09:23

Det var kjempe fint bilde. Så pen hun er!

| 18.03.2011 | 10:17

Husk 48 timers regelen. Hadde alle overholdt den, hadde det florert mindre oppkast og diare rundt om :-)
Profilbilde

Jeg heter Linn Thorsen Mikkelsen og er 20år gammel. Mamma til Malin (4) Fillip (0) og stemor til Nicolay (6). Bor sammen med mannen i mitt liv, Halvard (28) i et koselig rekkehus i Fredrikstad.

Ble gravid og flyttet ut som 15åring, var hjemmeværende med Malin i tre år før jeg begynte på skole igjen. Så viste testen positiv igjen som 19åring, og lille Fillip kom 9 tunge og usikre måneder senere. Fillip har medfødt nyresvikt, og vesicoureteral reflux. Det gjør at vi er mye inn og ut av sykehus, og at han krever litt mer enn andre babyer på samme alder. Men vi er med godt mot, og nyter den lille gutten vår. Han er et lite mirakel!

Fremtidsplanene er litt usikre, men om alt går vår vei fortsetter jeg på utdanningen min neste år. Første prioritet nå, er å være hjemme og kose meg med ungene og følge opp utredningen til Fillip.

Er veldig glad i interiør og oppussing, så det er ikke sjeldent at jeg står med malekosten i hånden eller flytter rundt på møbler. Liker også veldig godt å lage mat og bake, så det går endel tid til det også.

Trives godt med livet mitt, og føler meg heldig som har alt allerede i en alder av knappe tjue år.

+ Følg på blogg.no
+ Kontakt

Annonser

Meny

Kategorier

Arkiv

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av Silje Lien Design
hits