Lazy mornings


Verdens beste <3

Våknet opp og lurte på hva i alle dager jeg hadde gjort.
Har jeg løpt maraton i natt?
Falt ned fra en fjellvegg?
Eller kanskje bare hatt Malin i senga.. Og minimalt med plass og en pute for mye under hodet!
Var helt stiv, og verket fra topp til bunn. Hodet var fylt med bomull og jeg tenkte bare.. Jesus hvordan skal jeg komme meg opp?!
Fikk fart på meg når Malin begynte å dra ut ting av skapet mitt.
Så var det jo bare å starte dagen liksom. Takk gud for iskaffe!
Bleieskift, frokost og sofakos. Ikke noe mer spennende enn det, foreløpig.
Sola skinner, Malin er helt i hundre og jeg ligger som et slakt på sofaen.
Bad combo! Så her skal det spises paracet og drikkes kaffe til den store gullmedalje.
Kan jo ikke ligge inne og dø i dette været. Det får jeg ta til helga. 

Malin er allerede ekspert på å gå med høye heler, går ikke en eneste dag uten at hun er ute i skostativet og forsyner seg med mine heler. Stamper rundt på stuegulvet med vogna og leker mamma. Supersøt!
Mindre gøy at det plutselig ligger ti par rundt omkring, og at leiligheten ser ut som en skobutikk gone bad.


Jaja, får komme igang her, er jo ting som må bli gjort. Og av erfaring vet jeg at det gjør seg ikke selv ;)
Hadde gitt så kraftig mye for en bil og lappen nå, tror jeg kunne solgt sjela mi til hvem som helst.

34 kommentarer

Karin | 03.03.2011 | 11:45

Når sånn ca skal du ha oppkjøring og skal du kjøpe deg en liten bil? :)

Mamma Be | 03.03.2011 | 11:54

Leste litt nedover i bloggen din - virker som du synes det er leeeeenge med 3 uker uten å være ute på byen eller fest... Seriøst? Og synes du at profilbildet ditt er helt ok i forhold til at du er en mamma? Sender ikke det bildet litt feil signaler...?

Jada, kommer til å få en storm nå fra alle vennene dine - ja du er ung, folk på din alder fester osv osv - men DU er en mamma ;) Så sier du kanskje; Ja, men livet trenger ikke slutte pga en er mamma. - Eh, livet, er det alkohol det??

anne | 03.03.2011 | 11:59

Mama be: Jeg er 26 år og har en bachelor. Og går sikkert ikke under kategorien ung lenger. Jeg går fortsatt ut på "byn" når jeg har frihelg, og ser ikke noe galt i det?

Man trenger vel ikke mene "Livet" er alkohol selv om man tar seg en tur ut?

Og jeg er ikke en av vennene til bloggeier, bare syns du virker tett i nøtta.

Heidi | 03.03.2011 | 13:24

Mamma be:

Som du sier: "Hun er en mamma."

Men det å være mamma betyr ikke at du sletter den du er eller tar på deg ei maske og går inn i en "50-talls perfekt husmor rolle". Det å være en mor er å elske sitt barn, og hvis man har kikket på denne bloggen i mer enn to sekund ser man at Linn elsker Malin. Ergo: er ei himla god mor.

Og det at hun har evnen til å gå ut på byen og kose seg med venner gjør henne også til en god mor. Fordi hvis hun ikke tar vare på seg selv og lar seg selv gjøre noe som er gøy og bra for henne som en ung mor, vil hun bli utslitt. Og utslitte mødre er ikke noe artig.

Og profilbildet synes jeg er vakkert. :)

Jeg er heller ikke ei venninne til Linn her, men synes virkelig ikke at det var så mye fornuft i kommentaren din.

Maria<3 | 03.03.2011 | 14:02

Mamma be : Jeg synes profilbildet til Linn er kjempe fint :) Kan man ikke ha ett flott og litt sexy bilde av seg selv fordi man er mor da!?!! , Det er da virkelig heller ikke hvilke profilbilde man har som definerer hvilken mor man er!! :P

Og om Linn går på byn, kino , fest eller hva det måtte være når hun har fri så er det vel helt opp til hun , når hun ikke har Malin så må jo hun få "gjøre sine ting" :)

Ja hun er en mamma.., Men hun er ikke bare mamma , hun er også bare Linn, og Venninne , datter, søster, student osv.., er det så vanskelig for enkelte og forstå at livet består av flere roller ;)

Skjønner ikke hvor du vil hen med kommentaren, er ikke venninne av Linn, men ser jo gjennom bloggen att hun ivaretar Malin på beste måte , og det er vel det viktigste .......?! :)

| 03.03.2011 | 14:43

Du er jo stappfull av penger, og du gjør jo ingenting annet enn å passe på Malin i hverdagen? Så hvorfor sumler du sånn med lappen og bil? :S

Anniken | 03.03.2011 | 14:56

Mamma be: Haha, herregud. "leste litt nedover" altså, det høres ut som du er på jakt etter noe å hakke på, da. Og profilbildet? Hun gjør ikke et eneste uttrykk på bildet, regner med det er kløfta du sikter til? At hun kanskje har større frontparti enn deg betyr vel ikke at hu skal dekke seg til? Toppen/genseren/whatever ser ikke veldig utringet ut, men alle har jo forskjellig str. på brystene og vil jo automatisk se annerledes ut fra en til annen. Liker ikke at kommentarfeltet blir et diskusjonsforum, men dette ble for dumt.

anonym | 03.03.2011 | 15:12

Skjønner ikke at alle blir så forsvarende ovenfor Linn med en gang noen kommer med litt kritikk...?

Alle har sine egne meninger, og jeg har lest bloggen til Linn i 1,5 år og liker den veldig godt, men må innrømme at jeg nesten er litt enig med Mamma be her...

Linn har selv forklart mange ganger dette med å dra ut på byen når hun har barnefri osv. men når man drar ut på byen midt i uka å rangler til 6 på morningen må man ta litt tak i seg selv.. Og som vi kan se i dette innlegget av Linn er det klart at hun er preget av alkoholinntaket hun har gjort tidligere i uken. Synes det har begynt å gå litt langt i det siste. Men selvfølgelig, det er opp til Linn selv hva hun vil gjøre, men når hun velger å skrive om det på en offentlig blogg må hun tåle å få noen kommentarer.

Eva | 03.03.2011 | 15:24

Jeg har også lest bloggen til Linn lenge nå. Og alltid likt den.

Men savner at det er en mammablogg. Om økologiske produkter, klær, matvarer, barnerom, lekeplass, baking og kos. Blir mer og mer en blogg hvor det handler om å være seg selv, være ung, leve livet og alt det der. For all del, INGENTING negativt med at Linn går ut.

Men om dette skal være en koselig blogg som Linn og Malin skal se tilbake på som en dagbok, trenger man ikke poste innlegg med bilder av en beruset ung mamma.

Det er ikke særlig positivt i forhold til andre unger som ønsker seg barn heller!!

Bare min mening om bloggen. Bortsett fra det så liker jeg Linn veldig godt.

Hilsen en mye eldre mamma!

Berit | 03.03.2011 | 15:27

Folkens, jeg syns ikke det gjør noen ting om Linn drar ut en gang i blant. Hun har jo nettopp fylt atten og vil jo sjekke hvordan utelivet er. Det hadde vært mye verre hvis hun hadde eltet Malin hjemme alene og dratt på byen. Linn gjør ikke sånt. Hun elsker Malin og vil kun det beste for henne. I tillegg vil hun tilbringe mest mulig tid med Malin. Det er jo derfor hun kun drar ut når det er barnefri.

Noen her vil jo hakke ned på Linn på alle mulige måter. Hva gjør vel det om Linn har et fint profilbilde med litt utrigning?? Det gjør jo ikke henne til en dårlig mor!

Stå på Linn! Du rocker :-)

ldgy jaja | 03.03.2011 | 15:37

Være ute til 6 om morran og ligge og spise paracet og drikke kaffi for å kunne fungere m malin???, jezzzz på tide og begynne å tak i seg selv linn?? og flytte til stvg?? har og alltid likt boggen din men nå, måtte jeg kommentere ... du er begynnt å dra det langt, virker som du blir mer og mer egoistisk.. burde ta deg et par runder m deg selv , og tenke mer på malin og mindre på deg selv!!!! har du begynnt på narkotika?

ldgy jaja | 03.03.2011 | 15:40

Stakkrs malin lite flatterende bilder du ligger ut av hun, stakkars!!! :( Enten må du ta henne til frisøren, hun ligner en liten gutt, dette blir sikkert mobbe grunnlag om endel år,tenkt på det?? alt du skriver og legger ut her?`?????

| 03.03.2011 | 16:04

Idgy jaja: Hva f***? Kritisere utseendet til en 2-åring? Du må være sjuk i hodet eller under 14 år. Jeg blir kvalm.

Linn, mamma til Malin | 03.03.2011 | 16:32

Anonym: Jeg holder jo på med lappen :)

Linn, mamma til Malin | 03.03.2011 | 16:37

ldgy jaja: Jeg hadde ikke Malin den dagen! Herlighet, jeg klarte å vaske ned rommet hennes, rydde og vaske over alt, i tillegg til klesvask og alt det andre jeg skulle gjøre den dagen. Jeg fikk hjem Malin rett før leggetiden hennes, og da lagde jeg middag til oss og la henne. Hadde NULL problemer med det. Ikke var jeg fyllesyk, ikke drakk jeg mye og jeg satt oppe til så tidlig og PRATET noe jeg hadde gjort om jeg sov hos titti, andre venninner eller satt hjemme. Hva jeg gjør når jeg har barnefri, har INGENTING med hvordan jeg er som mamma i det daglige å gjøre. Herlighet, vi lever i 2011 og det er på tide at noen viser at det går an og ha et sosialt liv, gå ut osv og samtidig være en god mamma!

Jeg har aldri barnevakt for å gå ut, jeg tar det på de kveldene vi har samvær.

og narkotika, gidder ikke kommentere den en gang. og hele hverdagen min består av 98% malin og 2% ,meg selv, så når jeg har barnefri - ja da gjør jeg nøyaktig som jeg vil.

Linn, mamma til Malin | 03.03.2011 | 16:38

* hun har samvær med pappaen sin

Linn, mamma til Malin | 03.03.2011 | 16:39

** og med nøyaktig hva jeg vil mente jeg selvfølgelig ikke narkotika, det blir for dumt å i det hele tatt nevne det.

Jeg har vokst opp med folk rundt meg som var misbrukere, så det er det siste jeg kunne begynt med.

Linn, mamma til Malin | 03.03.2011 | 16:43

Eva: Jeg kommer til å slette bloggen etterhvert, og da vil jeg velge ut de innleggene som har handlet om hverdagen vår og lage en fotobok av det. Så de innleggene vil hun nok ikke se, og om hun så ser de så ser jeg ingenting galt i det.

Bildene ble tatt tidlig på kvelden, så jeg var ikke full (men de andre som hadde sittet der en stund allerede, OG vært på smaking av drikke med bransjefolk er vel en annen sak ;))

Jeg sa i intervjuet mitt med nrk at fremover blir det mindre Malin og mer meg, det er fordi hun blir eldre og fordi jeg føler jeg nærmer meg grensen for hvor mye jeg vil utlevere henne nå som hun blir eldre.

Det gjør jo ikke hverdagen min noe mindre mammaaktig, men jeg vil heller fokusere på de tingene som handler om meg :)

| 03.03.2011 | 16:44

synes roger det er greit dere flytter til stvg??? fest mindre og slå deg til ro for malin sin snkyld, har lest bloggen din lenge og ikke 1 gang du flytter dette og til et helt annet sted, du må finne deg selv linn!!! det som er oppskriften ikke bare flytte vekk fra rotet... så hvordan bluir samværsordningen for roger og malin og familien hans? og hva syns roger og ikke minst familien hans om dette?? det lurer jeg på linn :)

Isis | 03.03.2011 | 17:35

Hehehe, Linn. Folk som bruker hauger av spørsmålstegn og utropstegn kan ikke bli tatt seriøst. De er sannsynligvis 12 år og har akkurat lært seg å leke med tastaturet. Skrivefeilene og mangel på stor førstebokstav i ny setning vitner også om det. Egentlig burde skriveferdighetene være bedre i 12-årsalderen, faktisk. Min sønn på 8 skriver bedre enn dette. For ikke å snakke om mangelen på empati og snushanetendensene som vises i de samme innleggene. Jeg får håpe de har like gode foreldre som du er for Malin, slik at de utvikler empati ettersom de vokser opp, og at de lærer seg folkeskikk etterhvert.

stine | 03.03.2011 | 17:37

Herlighet.. Er nok mange som er sjalu på deg :) hva hun gjør når hun ikke har malin er vel opp til henne selv. Mamma be: selv om en har barn, må en ikke late som om en er godt over førr.. Jeg drar ut annenhver helg og har datter. Da er datteren min hos sin far. Jeg gidder ikke sitte hjemme alene da..

Emma | 03.03.2011 | 18:26

Hvafaen er problemet til leserne?! Er ikke dere klar over at Linn er en god mamma?

Vet dere, om Linn tar seg en fest betyr ikke det at hun drikker på hver fest, er dere klar over det? Det går an å feste uten alkohol og ha det like gøy for det, skjønner dere. Jeg vet om mammaer, både unge og gamle, som setter bort ungen sin til noen som ikke ungen kjenner så godt hver helg for å feste og drikke seg full. Gjør Linn det? NEI! Når faren til Malin har henne, er det opp til Linn hva hun gjør. Om hun sitter hjemme og kjeder seg eller går ut og møter venner og fester, spiller ikke noen rolle for Malin, siden hun er hos faren sin og har det godt og trygt der.

Nå må dere slutte å rakke ned på andre, dere som liksom er så bedrevitere! Skam dere, virkelig. Herregud, skjønner ikke at det går an å være så dum jeg. Hvis dere har lest bloggen og lest det Linn skriver, vet dere at livet hennes ikke er alkohol og fest. Livet hennes er Malin. Hun har Malin nesten hver dag, med unntak av noen helger og dager. På de dagene bestemmer hun selv hva hun skal gjøre. Og tror dere ikke pappaen til Malin tar seg en fest når han ikke har Malin også? Men det spiller ikke like stor rolle, mener dere? Nei, se til å skjerpe dere. Hvis dere bare er her for å slenge dritt, kan dere bare gå. Da har dere ingenting her å gjøre!

stine | 03.03.2011 | 18:38

Emma : jeg kunne ikke ha sagt det bedre.

Emilie Bjoland | 03.03.2011 | 20:09

Fin blogg du ha:) Koselig med en kommentar tilbake :)<3

SILJE HELÉN - tenåring, mamma & gravid | 03.03.2011 | 20:16

Virker som at når EN person først skriver noe negativt her, så må "alle andre" også hive seg på og det blir om å gjøre å finne mest dritt de kan skrive... Voksent! :)

Akkurat hva Linn blogger om på SIN blogg er vel hennes valg. Om dere ikke liker den lenger, skjønner jeg ikke hva dere forsatt gjør her inne...

Mamma Be | 03.03.2011 | 20:33

Jeg har aldri sagt at Linn er en dårlig mor, bare så det er sagt. Folk tar jo helt av, en vet jo det før man skriver noe som lukter litt kritikk. Så var forberedt på det.

Og det er ikke snakk om å oppføre seg som en førti-år gammel mor ved å ikke gå ut HVER helg.. Jeg er selv 24 og har akkurat fått en datter, men jeg går ikke ut hver helg og har heller ikke gjort det fra jeg ble 18. Synes ikke det passer å legge ut bilder fra ukentlige fyllekuler på en blogg, Malin kommer til å få vite om disse bildene/bloggen når hun blir litt større. Men det driter jo jeg i altså, synes bare det er litt grovt å legge ut fyllebilder!

DIVAMAMMA.COM | 03.03.2011 | 20:38

PENA!

| 03.03.2011 | 21:06

Jeg hadde klikka og tatt baklengs salto hvis jeg hadde visst at mora mi blogget om meg i mange år, for så å slette bloggen så jeg aldri fikk lest alt. SÅ mange ting du har skrevet om henne, og alle bildene du har lagt ut. Jeg sier det bare, du bør nok ikke slette bloggen, heller få passord på den og ha den til hun blir gammel nok å får lest gjennom alt.

Hadde ikke du likt å vite hva moren din hadde skrevet om deg hver dag fra du var 0 til 3 ?

Eileen | 03.03.2011 | 21:31

særiøst..enkelte mennesker sliter jo med seg selv merkes det her i kommentarfeltet! sorry meg, men blir så overgitt, er ikke annet å gjøre enn å LE! :-)

STÅ PÅ Linn, elsker virkelig bloggen din, dagens høydepunkt :-)! klem fra meg! Ha en fin kveld videre <3

Aini | 03.03.2011 | 21:39

Kan ikke se problemet med at Linn går ut og drikker noen ganger når Roger og Malin har samvær. Hun har jo fri og kan gjøre som hun vil og bare være Linn

Værre med de mødrene som må får barnevakt de helgene og dagene som er deres fordi de skal ut og drikke og farte(da tenkter jeg i tillegg til at barnet er hos far).

Og hvorfor legge seg opp i hvordan hun lever livet sitt og hva hun gjør når hun har barnefri.

Fordi om man blir mamma så er man ikke bare mamma, man har også mange andre roller som man må pleie og bruke litt tid på også (av og til uten barn og av og til med barn)slik som fks om man har kjærest/samboer/mann, man trenger og pleie kjærligheten også, til og med uten barn, og venne forhold, av og til kunne være med venner og slappe av og være 100% seg selv uten og måtte springe etter en 2 åring som finner på tull, eller vil ha med mor å leke.

Hilsen ei som er ung og mor selv;)

Linn, mamma til Malin | 03.03.2011 | 21:53

Anonym: Jeg skriver jo ganske klart og tydelig i kommentaren min at jeg kommer til å ta med de innleggene som handler om meg, men ikke produktanbefalinger osv og ting som bare handler om at jeg har vært ute. Det har jo ingenting med mammahverdagen min/Malin og gjøre :)

Linn, mamma til Malin | 03.03.2011 | 22:11

Aini: Kunne ikke sagt det bedre selv :)

Aisha | 04.03.2011 | 00:05

aishastyle.blogg.no

| 04.03.2011 | 00:49

Ok kanskje jeg missforsto da, trodde du mente at du kun skulle velge ut noen innlegg om deg og Malins hverdag, ikke alle. Det blir i alle fall mye jobb :)
Profilbilde

Jeg heter Linn Thorsen Mikkelsen og er 20år gammel. Mamma til Malin (4) Fillip (0) og stemor til Nicolay (6). Bor sammen med mannen i mitt liv, Halvard (28) i et koselig rekkehus i Fredrikstad.

Ble gravid og flyttet ut som 15åring, var hjemmeværende med Malin i tre år før jeg begynte på skole igjen. Så viste testen positiv igjen som 19åring, og lille Fillip kom 9 tunge og usikre måneder senere. Fillip har medfødt nyresvikt, og vesicoureteral reflux. Det gjør at vi er mye inn og ut av sykehus, og at han krever litt mer enn andre babyer på samme alder. Men vi er med godt mot, og nyter den lille gutten vår. Han er et lite mirakel!

Fremtidsplanene er litt usikre, men om alt går vår vei fortsetter jeg på utdanningen min neste år. Første prioritet nå, er å være hjemme og kose meg med ungene og følge opp utredningen til Fillip.

Er veldig glad i interiør og oppussing, så det er ikke sjeldent at jeg står med malekosten i hånden eller flytter rundt på møbler. Liker også veldig godt å lage mat og bake, så det går endel tid til det også.

Trives godt med livet mitt, og føler meg heldig som har alt allerede i en alder av knappe tjue år.

+ Følg på blogg.no
+ Kontakt

Annonser

Meny

Kategorier

Arkiv

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av Silje Lien Design
hits