redusert.


SOL <3


Var jo som sagt ute igår, skulle egentlig ut med noen venninner men så møtte jeg Stian og Anders (medeiere av gossip room) som var ute med leverandørene sine, og der endte jeg opp. Jeg leverer jo blogginnlegg så!


Strengestian smiler! 

Haha, Anders spurte etter oppdatering på hva han gjorde igår, enkelte var bedre i formen enn andre for å si det sånn ;-)

Det var visst lov med bloggbilde med dørvakten hvis han tok av skiltet..
Dørvakt Fredrik (kjenner han fra før altså, før dere tror at jeg tror jeg er superkul som tar bilder med dørvakten;))

Holdt på å le meg ihjel av hele gjengen, plutselig går Stian opp til pianisten og ber om å få synge en sang, noe han da prøver på men han husker ikke halve sangen en gang så han gir seg fort (heldigvis).. Så begynner Anders å fortelle en historie som ikke kan gjenfortelles, fordi det kun hadde vært gøy om man satt der. Men nok om det! Superbra kveld hvertfall, som ikke endte før klokken seks idag morges, etterfulgt av at jeg våknet halv ni igjen..
Fikk utrolig nok vasket ned rommet til Malin, sortert alle lekene hennes, lagt på rent sengetøy og vasket tøy for harde livet i tillegg til å få ryddet og vasket stue og soverom, ikke galt på 3timer søvn!
Tok sol på morgenen da, og fikk i meg den obligatoriske morgen latte´n fra starbucks  som vi endelig har fått i matvarebutikkene i Norge ♥


Har tatt meg en halv dag å skrive dette innlegget, det beskriver vel litt av tempoet mitt..
Rakk å lage middag, rydde opp etter middagen, dusje og gjøre Malin klar for nattstell, legge henne OG se en halv episode av gossip girl og jeg er enda ikke ferdig.. Treg bildeopplaster, nett som kommer og går (bruker mobilt bredbånd nå, og det elendig dekning på det her..)  pluss et litt tregt hode etter gårsdagen.
Legger meg straks, så er jeg opplagt til i morgen :)
Fant treningsskoene mine som jeg har lett etter over alt, enevendte boden, så gjennom ALT som kunne ses gjennom og fant de til slutt under emmaljungavogna som står ute og som var begravd i snø. Fikk gravd den frem, fant mye jeg har lett etter lenge under der.. Vimsekoppen!
Så i morgen har jeg to mål.
1. få kommet meg i banken og satt inn pengene jeg har i kontanter og få kjøpt ny kodebrikke til nettbanken som jeg har mistet for femte gang
2. Få kommet meg ned på Elixia og komme i gang med treningen.
Bare turen opp og ned til busstoppet i seg selv er jo trening..

God natt  ♥

11 kommentarer

» Rebekka - Nybakt mamma <3 | 02.03.2011 | 21:05

Jeg skjønner ikke hvordan du får tid til alt. Jeg er hjemme hele dagen og får maks ryddet en time om dagen. Har ikke motivasjon til mer :P

Eli | 02.03.2011 | 21:37

Så flink du er til å kombinere mammalivet med voksen- og ungdomslivet :) Du er virkelig ei jente som har gjort det bra her i livet ;) Alle respekt til deg :) Får som sagt ofte en oppvekker av innleggene du skriver, og det er ingen dum ting :D Du har mye i "ryggsekken" din som du formidler utrolig bra :)

Rakel Nesset | 02.03.2011 | 21:41

Elsker bloggen din! Kjempe søt er dere. Håper du har hatt en fin dag!:)

Hilsen fast leser

Elin | 02.03.2011 | 21:49

Jeg blir i så godt humør av å lese bloggen din, Linn! Så flink og søt du er. Og Malin er bare så nydelig. Og så gøy at du skal flytte til Stavanger - det blir sikkert en mye enklere hverdag for deg :-) Unner alle å ha familien rundt seg, og ikke mist deg, som har aleneansvaret for en liten jente. Masse lykke til videre, frøken!

Stina | 02.03.2011 | 22:06

Du er så pen, Linn :-)

SS | 02.03.2011 | 22:27

Ryktene sier at strengeStian sang vakkert på U2s "one" og at trubaduren villa han han m seg på turne...

Elise Henriette | 02.03.2011 | 22:31

ÅÅ, så herlig det virker du har hatt det ute! Nå får jeg virkelig lyst ut! :) Bra at jeg har planlagt det i helgen da :D hehe !

Kos deg med treningen i morgen! :) Jeg skal prøve å få trent selv, med smilet ditt i bakhodet som motivasjon, hehe :P Du er så herlig, Linn, jeg blir superglad av å lese bloggen din ^^ <3

Maria<3 | 03.03.2011 | 01:08

Nyydelig bilde av deg og Malin , hun er virkelig skjønn :))

Og så fin du ble på håret da , du kledde langt hår :D

SS | 03.03.2011 | 17:15

Sikkert like greit å miste lesere som deg:-)

Eileen | 03.03.2011 | 20:59

flott at du koste deg, pluss at du ble superpen på håret!! :)

Majaa | 06.03.2011 | 15:34

Heei :)

Kjempefint at du fikk tid til SÅÅÅÅ mye! ;D

Men kanskje ikke like lurt med soling? Snakke med Kristina hjelper sikkert ;)

Hun har jo tross alt gått gjennom en del på grunn av nettopp soling :)
Profilbilde

Jeg heter Linn Thorsen Mikkelsen og er 20år gammel. Mamma til Malin (4) Fillip (0) og stemor til Nicolay (6). Bor sammen med mannen i mitt liv, Halvard (28) i et koselig rekkehus i Fredrikstad.

Ble gravid og flyttet ut som 15åring, var hjemmeværende med Malin i tre år før jeg begynte på skole igjen. Så viste testen positiv igjen som 19åring, og lille Fillip kom 9 tunge og usikre måneder senere. Fillip har medfødt nyresvikt, og vesicoureteral reflux. Det gjør at vi er mye inn og ut av sykehus, og at han krever litt mer enn andre babyer på samme alder. Men vi er med godt mot, og nyter den lille gutten vår. Han er et lite mirakel!

Fremtidsplanene er litt usikre, men om alt går vår vei fortsetter jeg på utdanningen min neste år. Første prioritet nå, er å være hjemme og kose meg med ungene og følge opp utredningen til Fillip.

Er veldig glad i interiør og oppussing, så det er ikke sjeldent at jeg står med malekosten i hånden eller flytter rundt på møbler. Liker også veldig godt å lage mat og bake, så det går endel tid til det også.

Trives godt med livet mitt, og føler meg heldig som har alt allerede i en alder av knappe tjue år.

+ Følg på blogg.no
+ Kontakt

Annonser

Meny

Kategorier

Arkiv

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av Silje Lien Design
hits