Det brune gullet. Med vibrering til dessert :)

Jeg og Stine tok turen til en kebabsjappe i byen, og spiste oss stappmette før vi tok turen til Vigeland på brun og blid.
Der ble det 20 min i vibrasjonstrenings solariumet. vibrering og nylig inntak av kebab er bad combo!

Så kom Malingull hjem, og ville male og tegne.

Ble "superfint" som vanlig :)


Eple og druer til barnetv, slukte to hele epler.."mer epe?"
Hun imponerer meg stadig, idag viste hun enda en gang at hun kan hele dansen til disney channel sin avslutningssang. Er helt sykt, hun danser bevegelsene før de viser de på tv, og hun er ikke to en gang.
Alt i riktig rekkefølge, hopping, klapping, veiving med armene, vinking osv.
Den varer ganske lenge også, så det er skikkelig stilig. Skal få filmet det så fort som mulig, er jo gøy å vise henne når hun er eldre, kanskje hun blir den neste shakira liksom ;)

Sitter og hoster som en gammel mann, skikkelig halsverk.
Sånn går det når man presser på seg pumps med åpen tå i kulda to dager på rad.
I tillegg til å gå med en tynn trenchcoat med bare kjole under.. Ikke alltid like praktisk å være jente.
Så satser på at noen får litt medlidenhet for meg og kommer opp med Honning&sitron repsils i morgen, og kanskje en skvett tuxi hostesaft. Nå skal jeg slepe meg selv inn i dusjen, første kvelden på evigheter at jeg kjenner jeg er så trøtt at jeg kommer til å sovne i det hodet treffer puta. Og det føles kjempebra :))

Note to self : Linn, husk å ring biblioteket i morra og få utsettelse på de ti bøkene som er femten dager forsinket levert. Så unngår du kanskje å få over 2000 i biblioteksregning pga sen levering sånn som du gjorde i fjord!)

6 kommentarer

Amalie Thygesen | 10.01.2011 | 00:21

hahah, 2000 kr :'D?

Bente Lill S. | 10.01.2011 | 06:29

Nåå så søt Malin er.. Jeg også ønsker meg et litetroll..

| 10.01.2011 | 07:00

Malin er nydelig! Er skikkelig nyskjerrig på vibrasjons-solariummet. Føler du at det virker som trening? Blir du sliten? Jeg har aldri prøvd det før, hvor lenge bør jeg ta første gangen tror du? :)

Julie | 10.01.2011 | 09:43

Så søt hun er :- )

Christina | 10.01.2011 | 13:44

Malin er herlig.

Kan trygt si jeg har pådratt meg slik halsverk også :( Har heldigvis både de gode, gule repsilsene og hostesaft klar :)

Marita | 10.01.2011 | 14:14

Så flink hun er, de lærer fort de små :-D

Har sett at det har kommet sånn vibrasjonstrenings opplegg her og, med solarium. Hvordan er det?
Profilbilde

Jeg heter Linn Thorsen Mikkelsen og er 20år gammel. Mamma til Malin (4) Fillip (0) og stemor til Nicolay (6). Bor sammen med mannen i mitt liv, Halvard (28) i et koselig rekkehus i Fredrikstad.

Ble gravid og flyttet ut som 15åring, var hjemmeværende med Malin i tre år før jeg begynte på skole igjen. Så viste testen positiv igjen som 19åring, og lille Fillip kom 9 tunge og usikre måneder senere. Fillip har medfødt nyresvikt, og vesicoureteral reflux. Det gjør at vi er mye inn og ut av sykehus, og at han krever litt mer enn andre babyer på samme alder. Men vi er med godt mot, og nyter den lille gutten vår. Han er et lite mirakel!

Fremtidsplanene er litt usikre, men om alt går vår vei fortsetter jeg på utdanningen min neste år. Første prioritet nå, er å være hjemme og kose meg med ungene og følge opp utredningen til Fillip.

Er veldig glad i interiør og oppussing, så det er ikke sjeldent at jeg står med malekosten i hånden eller flytter rundt på møbler. Liker også veldig godt å lage mat og bake, så det går endel tid til det også.

Trives godt med livet mitt, og føler meg heldig som har alt allerede i en alder av knappe tjue år.

+ Følg på blogg.no
+ Kontakt

Annonser

Meny

Kategorier

Arkiv

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av Silje Lien Design
hits