Mat, mat. Mat?
Forbereder nyttårsaften, og valget falt på okstestek med poteter, hjemmelaget fløtesaus og grønnsaker.
Kalkunbrystet blir liksom litt stusselig. Selv om det bare er meg og Titti som skal spise (til nå)
Og så kjører vi på med litt Toro, brownies, muffins og gele.
Gleder meg veldig nå. Vet det blir bra :))

Har satt hele leiligheten på hodet,  har tidenes opprenskningsprosjekt med boden så merker tidspresset på skuldrene med tanke på at jeg får endel gjester i morgen.
Jeg jobber best under press, så er nok ferdig til ti-elleve. Nå kommer snart Helenebestis, så da blir det frokost.
Har ikke fått i meg mat enda, matlysten forsvinner periodevis og jeg kjenner overhodet ingen sult eller matlyst i det hele tatt. Merkelige greier. Blir bare svimmel og slapp. Så når Helene kommer blir det mat på meg, matlyst eller ikke.
Akkurat som om sultsignalene magen sender ikke når opp til hjernen, for jeg fungerer akkurat som normalt selv om jeg ikke har tygd noe annet enn tyggis idag. Men sulten, nope. Noen som har samme "problemet" ?
I morgen er det min første time med personlig trener, så bør jo møte opp fresh og klar til å bli pushet til jeg sikkert spyr.
Aldri vært så treningsmotivert som jeg er nå, får så mye energi av det!
Og godt humør (og fin kropp til slutt ;))

10 kommentarer

Pia :) | 30.12.2010 | 18:33

Kos deg på nyttårsaften snuppa <3 :)

Klem Pia <3

| 30.12.2010 | 19:03

Høres ut som du får en helt topp nyttårsaften, kos deg! :D

Ingrid | 30.12.2010 | 19:11

Ja jøss! Lå syk i 2 uker, og jeg spiste omtrent ingenting. Jeg følte meg aldri sulten, så jeg spiste kanskje et bittelite måltid til dagen, bare fordi jeg visste at jeg måtte få i meg noe. Ganske sykt, må ha tatt av noen kilo også ;o

Elise | 30.12.2010 | 19:51

Hmm, aldri hatt problem med å ikke kjenne meg sulten. Føler meg sulten sånn omtrent hele tiden xD haha :P

Men du, det er veldig viktig å spise uansett om du ikke føler deg sulten. Hvis du ikke gjør det så kjenner du det til slutt aldri aldri aldri! Og da har man som regel et problem :S :) Bare så det er sagt liksom :) Men du er jo fornuftig nok til å spise uansett som du selv sier , så blir vel ikke et problem :)

Kos deg med treningen, og på nyttårsaften :)

Hege | 30.12.2010 | 20:23

Kjære Linn:-) det du beskriver nå er som å høre meg selv, jeg har veldig ofte og over lenger til akkurat det "problemet" finnes ikke sulten og matlyst vet jeg ikke hva er uansett. Matlysten forsvant når jeg ble gravid med min første fødte i 2004 og har ikke kommet tilbake enda:-( man blir slapp og svimmel når man ikke spiser men hva hjelper det når man ikke har lyst på mat? Uansett ønsker jeg deg ett riktig godt nyttår helt her oppe i bodø:-) (utflytta øredøl)

eileen | 30.12.2010 | 21:14

håper matlysten kommer tilbake snart :-) kos deg videre med boden da, ha en fin dag!

Signe | 30.12.2010 | 21:23

Manglet matlyst en periode, spiste bare fordi jeg kjedet meg. Hehe... Uansett, digger bloggen din, og syns du er utrolig sterk og modig :) GO LINN!

Linda- | 31.12.2010 | 08:22

Jeg har heller ingen matlyst, men det kan nok være på grunn av sykdommen jeg har(IBS). Så vet hvordan du har det:(

| 01.01.2011 | 05:10

Hei , ja jeg har samme problemet. Jeg har to småbarn og matlysten min forsvant med den første..

Jeg har godt tid å spise og er ikke deprimert , det liskom bare er sånn. MEN har funnet ut at jeg på en måte glemmer å spise ,og kan gå dagesvis uten å få i meg mat ... :S så da måtte jeg gå kraftig til verks, altså jeg kjøpte inn fire forskjellige frokostblandinger ganske dyre som jeg har på kjøkkenbenken(hater og kaste mat ) så jeg ser dem , to forskjellige kjøttpålegg ,syltetøy og alt du kan tenke deg... Kort fortalt jeg legger mat ganske synelig (fungerer på samme måte som huskelapper) Å det funker !! :)

| 01.01.2011 | 18:06

Haha, du er så morsom. Økologisk stek og toro muffinsmix... omg... Vet du hvor mye dritt sånne bake-mix poser inneholder. Dobbelmoralen lenge leve=)
Profilbilde

Jeg heter Linn Thorsen Mikkelsen og er 20år gammel. Mamma til Malin (4) Fillip (0) og stemor til Nicolay (6). Bor sammen med mannen i mitt liv, Halvard (28) i et koselig rekkehus i Fredrikstad.

Ble gravid og flyttet ut som 15åring, var hjemmeværende med Malin i tre år før jeg begynte på skole igjen. Så viste testen positiv igjen som 19åring, og lille Fillip kom 9 tunge og usikre måneder senere. Fillip har medfødt nyresvikt, og vesicoureteral reflux. Det gjør at vi er mye inn og ut av sykehus, og at han krever litt mer enn andre babyer på samme alder. Men vi er med godt mot, og nyter den lille gutten vår. Han er et lite mirakel!

Fremtidsplanene er litt usikre, men om alt går vår vei fortsetter jeg på utdanningen min neste år. Første prioritet nå, er å være hjemme og kose meg med ungene og følge opp utredningen til Fillip.

Er veldig glad i interiør og oppussing, så det er ikke sjeldent at jeg står med malekosten i hånden eller flytter rundt på møbler. Liker også veldig godt å lage mat og bake, så det går endel tid til det også.

Trives godt med livet mitt, og føler meg heldig som har alt allerede i en alder av knappe tjue år.

+ Følg på blogg.no
+ Kontakt

Annonser

Meny

Kategorier

Arkiv

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av Silje Lien Design
hits