G´night

Digg å ende dagen med en latterkrampe, er det noen som får tiden til å fly så er det tittibestis..
Snakket nesten en time til sammen ikveld, bare vas og latter. Glad jeg har sånne venninner, sånne man kan fjase med i evigheter om alt og ingenting.

Jeg fikk superfint armbånd, og Malin fikk Hoppsi deisi dukke av Stine, forsinket julegave.
Superkoselig å våkne opp til pakker :)
Malin ble kjempeglad, og drasset rundt på den hele morgenen.
Hun var jo hos Roger noen timer idag, og kom hjem stuptrøtt og fornøyd.
Tannpuss, bleieskift, pysj, kos og rett i seng :)
Kvelds hadde hun allerede spist så det har vært en skikkelig avslappende dag.
Boden er ryddig, men soverommet har fått en solid hau med klær som må brettes og sorteres.. Jaja, det kommer en dag i morgen også :)
Og julepynten er dessverre oppe enda.. Tenkte å ha et lite jentevors på fredag (nyttårsaften) og da er det jo litt kos med julepynten fremme. Så får den heller fjernes på lørdag. Er jo Rogers helg, så har plenty av tid til husarbeid og avslapping. Deilig og ikke trenge å stressrydde.
Malin er på tredje dagen uten dagsluren sin. Første natta sov hun hele natten igjennom uten en lyd, mens i natt våknet hun og holdt det gående noen minutter frem til hun kom inn til meg. Hun har ikke våknet til nå, så kan jo være jeg er heldig i natt. Har hvertfall funnet ut at det har ikke noe å bety om hun sover på dagen eller ei, hun sover hverken bedre eller dårligere av den grunn.

Meen, nå er det min tur til å hoppe i seng.
Haha, snakket jo som sagt med Titti før jeg la meg, som vanlig. Og så sier jeg "føler meg jo ikke singel en gang, jeg har jo alltids deg jeg kan pusse tennene med, og legge meg med.."

Alt er hva man gjør det til ;)

7 kommentarer

Gina. | 30.12.2010 | 03:59

Alltid trivellig når man har sånne venner :) God natt.

Lizbeth Osnes | 30.12.2010 | 07:31

Du er heldig som har slike venner :)

Jeg lurer litt på, har du og Roger vært "små-sammen" (haha, uff, nå følte jeg meg slett ikke som en trettenåring nei.. Hihi) i det siste? Siden du nå skriver det at absolutt alt er over med ham nå, om jeg tolker innleggene riktig?

Beklager nysgjerrigheten, har fulgt bloggen din fra tidenes morgen, så føler jo at jeg nærmest kjenner deg =)

Moy sin.. | 30.12.2010 | 08:17

Heldig du:)

Når det gjelder soving så prøvde vi også å droppe formiddagsluren på eldstejenta på 3 år, men da ble det faktisk verre.. Det er noe som heter: "søvn avler søvn", og det tror jeg faktsik på. Stemmer i vårt tilfelle.. Så her sover hun faktisk litt avogtil på formiddagen.. Heldigvis så går soverutinen seg til etterhvert...

Kos deg på nyttår:)

| 30.12.2010 | 10:51

ntååå så søt dukke :D

Marita | 30.12.2010 | 11:48

Så kjekt med jentevors, du fortjener å kose deg litt med venninnene dine :-) Det blir nok kjempe kjekt!

Jeg har og en slik venninne, og det er herlig! Er så fint å ha en som du kan dele alt med, vi er heldige der :-)

Linn, mamma til Malin | 30.12.2010 | 13:55

Moy sin..: Ja, det er det jeg også har hørt :)

og det er jo egentlig veldig logisk.

Leste nettopp en bok om barn og søvn, og der sto det at det også ikke var unormalt at barna våknet på nettene innimellom, man har jo tenner, sykdom, mareritt, vond mage, tørst osv akkurat som vi voksne har (minus tennene da;)) så det er jo ikke ulogisk og det går ikke an å forvente noe mer, det er ikke sånn at de er noe "dårligere" unger selv om de våkner på natta innimellom. Men når man skriver om det føler man jo nesten at man gjør en dårlig jobb siden ungen ikke sover hele natta hver natt. Alle barn er jo forskjellige, og har forskjellige behov :)

Astrid | 03.01.2011 | 22:28

Niesen min på ett år har samme Hopsi Deisi-dukke, det er yndlingsleka hennes! :)
Profilbilde

Jeg heter Linn Thorsen Mikkelsen og er 20år gammel. Mamma til Malin (4) Fillip (0) og stemor til Nicolay (6). Bor sammen med mannen i mitt liv, Halvard (28) i et koselig rekkehus i Fredrikstad.

Ble gravid og flyttet ut som 15åring, var hjemmeværende med Malin i tre år før jeg begynte på skole igjen. Så viste testen positiv igjen som 19åring, og lille Fillip kom 9 tunge og usikre måneder senere. Fillip har medfødt nyresvikt, og vesicoureteral reflux. Det gjør at vi er mye inn og ut av sykehus, og at han krever litt mer enn andre babyer på samme alder. Men vi er med godt mot, og nyter den lille gutten vår. Han er et lite mirakel!

Fremtidsplanene er litt usikre, men om alt går vår vei fortsetter jeg på utdanningen min neste år. Første prioritet nå, er å være hjemme og kose meg med ungene og følge opp utredningen til Fillip.

Er veldig glad i interiør og oppussing, så det er ikke sjeldent at jeg står med malekosten i hånden eller flytter rundt på møbler. Liker også veldig godt å lage mat og bake, så det går endel tid til det også.

Trives godt med livet mitt, og føler meg heldig som har alt allerede i en alder av knappe tjue år.

+ Følg på blogg.no
+ Kontakt

Annonser

Meny

Kategorier

Arkiv

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av Silje Lien Design
hits