Dilla på decopage




De rosa er på Malins rom, den søte sommerfuglen kom med fra mappen med ting hun hadde laget i barnehagen mens hun gikk der, og sånne små løse ting blir så fort ødelagte, så da fant jeg frem et lerret og malte over og under med decopage og vips - nesten umulig og ødelegge, og ikke minst veldig koselig å ha :)
Det med roser på skal også på soverommet til Malin, jeg har lagd ett nytt til mitt med et litt mindre fargerikt rosemønster, kan vise bilde når jeg kommer hjem. Det sorte er håndavtrykkene til Malin, og er julegave til foreldrene til Roger, altså farmoren og farfaren hennes. Hadde planlagt å lage flere sånne, men så strakk plutselig ikke tiden til..
Er hvertfall kjempegøy å dille med, superenkelt, billig og ikke minst dekorativt.
Tips til andre småbarnsforeldre som vil lage fine bilder med egne trykk.
Det er kjempefint å bruke et bilde, og finne en fin tekst som passer til bildet og printe ut og lime på med decopagelim.
Man får kjøpt det på alle hobbybutikker nesten, en  flaske med decopagelim koster ca 80kr og holder til sikkert tyve små bilder, om ikke mer, man kan bruke kost eller svamp til å påføre limen med.
Lerret koster mellom 20-40 kr avhengig av kvalitet og størrelse.
Jeg brukte scrapbooking ark på rosebildet, og det koster 10-12kr for et stort ark som holder til et mellomstort og ett lite bilde. Kjempekoselig til både venninner, familie og andre kjente man vil lage noe spesielt og personlig til.
Billig og enkelt! 










Én kommentar

ingvild C | 29.12.2010 | 23:13

så koselig :D

ble kjempe fint :) !
Profilbilde

Jeg heter Linn Thorsen Mikkelsen og er 20år gammel. Mamma til Malin (4) Fillip (0) og stemor til Nicolay (6). Bor sammen med mannen i mitt liv, Halvard (28) i et koselig rekkehus i Fredrikstad.

Ble gravid og flyttet ut som 15åring, var hjemmeværende med Malin i tre år før jeg begynte på skole igjen. Så viste testen positiv igjen som 19åring, og lille Fillip kom 9 tunge og usikre måneder senere. Fillip har medfødt nyresvikt, og vesicoureteral reflux. Det gjør at vi er mye inn og ut av sykehus, og at han krever litt mer enn andre babyer på samme alder. Men vi er med godt mot, og nyter den lille gutten vår. Han er et lite mirakel!

Fremtidsplanene er litt usikre, men om alt går vår vei fortsetter jeg på utdanningen min neste år. Første prioritet nå, er å være hjemme og kose meg med ungene og følge opp utredningen til Fillip.

Er veldig glad i interiør og oppussing, så det er ikke sjeldent at jeg står med malekosten i hånden eller flytter rundt på møbler. Liker også veldig godt å lage mat og bake, så det går endel tid til det også.

Trives godt med livet mitt, og føler meg heldig som har alt allerede i en alder av knappe tjue år.

+ Følg på blogg.no
+ Kontakt

Annonser

Meny

Kategorier

Arkiv

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av Silje Lien Design
hits