Happy ending
Helgen i bilder. Hehe. Lotus på fredag, så sov vi hos Tittibestis vi våknet logisk nok noen timer før henne, så vi trosset vær og vind og gikk til bakeriet på grim og kjøpte frokost til hele gjengen. Malin var sløv og ville bare sove og ligge på fanget, så det ble en stille og rolig lørdag. Så var det rett hjem, og etter fire timer søvn den natten var jeg så gåen at jeg ikke gjorde noe annet enn å se en mafiafilm på tv og lagde biff med båtpoteter, paprika, champignon, løk og verdens beste hjemmelagede fløtesaus. La meg stappmett og med godt mot. Lå vel i sengen ti minutter før jeg hørte et lite "maaamma?" og så ble det etterhvert "maaammmaaaaa" og da var det jo ikke så mye å gjøre med det. Var oppe i to timer, heldigvis nokså skrikefritt. Da er det ikke så ille, for da er det bare å kose og trøste. Men når hun bare skriker derimot, da blir det litt sånn rive seg i håret frustrasjon fordi man ikke vet hva man skal gjøre. Tror den verste torturen for en mamma er når ungen ens bare skriker, og man ikke kan gjøre noe som helst fordi det bare må gå over.
Man kjenner det i hele kroppen, hver eneste del av av meg bare skriker av hjelpeløsthet. For man vil jo så gjerne hjelpe, gjøre det bedre og få det til å gå bort.

Igår var det påan igjen, hun sovnet først klokken seks i ren utmattelse, med ingenting annet enn en halv riskake og litt havregrøt i magen. Og det var fordelt utover hele dagen, så hun var tydelig sulten men nektet å spise. Enten vred hun seg vekk ellers spyttet hun det ut. Så blir det litt sånn "hallo, du er sulten og jeg gir deg mat, spis så går det vonde over"  men neida. Mat skulle man hvertfall ikke ha.
Halv åtte var det full baluba. Da var det bare å begynne å synge "når trollemor har lagt sine elleve små troll" for sikkert tjuetredje gang den kvelden. Til slutt googlet jeg "vuggesanger" på iphonen og fikk frem masse tekster på nattasanger.
Så nå er det ferie for trollmor og de elleve kidsa hennes. Endte med at hun var våken til halv elleve, og ble tvangsforet med sviskemos. Og da løsnet det, bokstavlig talt. Så slukte hun en god porsjon havregrøt og la seg uten et pip :)

Happy ending!

Litt mindre happy ending for meg som sovnet halv tre, at det var morra klokka syv idag....
Og at alt av pysj, sengetøy og whatnot måtte spyles i dusjen etter at sviskemosen hadde jobbet enda grundigere i løpet av natten.. Say no more!

Men nå er det fred i heimen. Malin ble hentet av Roger for et kvarter siden, og skal kose seg der helt til i morgen.
Gjorde absolutt alt av husarbeid før jeg la meg igår, har vasket klær som en helt hele helgen så klesskapene er stappfulle og skittentøyskurven nærmer seg tom. Gulver og rom er ryddige og rene, og jeg nyter total stillhet og fred fra makka pakka & co som har vært litt vel intense i det siste.
Gleder meg til drømmehagen ikke er poppis lengre for å si det slik.
Nå skal det bare pakkes litt mer, før jeg antakeligvis tar en tur på treningssenteret og forbrenner noen kalorier.
Må bare se om jeg orker trosse kulden, og ikke minst risikere hofta for å komme meg dit ;)

 

7 kommentarer

Marita | 20.12.2010 | 13:54

Uff, høres ut som det har vært litt av et styr for deg. Det er helt forferdelig når de ikke vil spise, og man hører magen rumler som bare det. Sikkert litt godt for deg at hun skal være hos Roger en natt nå, slik at du får hentet deg inn igjen :-)

Drømmehagen går på repeat her i huset også. Jeg er så lei, og det er virkelig ingenting annet som faller i smak hos fjotten her i hus. Jeg spyr av makkapakka. Han har en sånn snill mormor, som kjøpte 5 drømmehagen filmer OG makkapakka dukke som synger, til bursdagen. JEI!

Jaja, ønsker deg en kjempe fin jul, Linn :-) Håper du får det kjekt hos pappaen din :-)

Charlotte | 20.12.2010 | 17:03

Oii, da fortjener du virkelig litt fri idag :)

Har du foresten funnet ut hva som feiler deg? Var det cøliaki? Er litt nysgjerrig fordi jeg har samme problem selv, men ikke svar hvis du ikke har lyst:P

Greta-G | 20.12.2010 | 18:53

Rett etter jeg leste innlegget ditt i går om at Malin var syk, ble min sønn syk!! Det er ikke noe gøy!

/Greta-G

DIVAMAMMA.COM | 20.12.2010 | 19:12

Da får vi håpe hun blir frisk og god til julaften ihvertfall :-)

Gina | 20.12.2010 | 23:11

Fy søren, Malin er jammen meg lik på foreldrene sine! :)

| 20.12.2010 | 23:21

Har du emmaljunga nitro city ?? Hvordan er vogna på vinterføret nå?

Iljen Henriette | 20.12.2010 | 23:57

Fine bilder :)
Profilbilde

Jeg heter Linn Thorsen Mikkelsen og er 20år gammel. Mamma til Malin (4) Fillip (0) og stemor til Nicolay (6). Bor sammen med mannen i mitt liv, Halvard (28) i et koselig rekkehus i Fredrikstad.

Ble gravid og flyttet ut som 15åring, var hjemmeværende med Malin i tre år før jeg begynte på skole igjen. Så viste testen positiv igjen som 19åring, og lille Fillip kom 9 tunge og usikre måneder senere. Fillip har medfødt nyresvikt, og vesicoureteral reflux. Det gjør at vi er mye inn og ut av sykehus, og at han krever litt mer enn andre babyer på samme alder. Men vi er med godt mot, og nyter den lille gutten vår. Han er et lite mirakel!

Fremtidsplanene er litt usikre, men om alt går vår vei fortsetter jeg på utdanningen min neste år. Første prioritet nå, er å være hjemme og kose meg med ungene og følge opp utredningen til Fillip.

Er veldig glad i interiør og oppussing, så det er ikke sjeldent at jeg står med malekosten i hånden eller flytter rundt på møbler. Liker også veldig godt å lage mat og bake, så det går endel tid til det også.

Trives godt med livet mitt, og føler meg heldig som har alt allerede i en alder av knappe tjue år.

+ Følg på blogg.no
+ Kontakt

Annonser

Meny

Kategorier

Arkiv

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av Silje Lien Design
hits