psst



Jeg har bestemt meg for å ikke blogge om "kjærlighetslivet" mitt lengre, eller nevne det offentlig.
Rett og slett fordi jeg er ung, og sannsynligheten for at jeg finner "den rette" nå er liten.
Da er det jo bedre å ikke kline det utover nettet og prøve å feile uten å blande inn hverken barn eller familie, been there done that! Heldigvis lærer man av sine feil :)
Selv om det ikke er noe man vil mer enn å dele når man er lykkelig, og kjæresten gjør søte ting så kan det slå tilbake på en selv. Kan si som så at jeg er singel, og kommer til å være det lenge. Av egen fri vilje og en god dose fornuft.
Vil ikke kommentere det mer enn at han ikke var på langt nær så voksen som jeg trodde, selv om han var en god del eldre enn meg. Nok om det, han skal slippe å bli ydmyket på nett ;)






Profilbilde

Jeg heter Linn Thorsen Mikkelsen og er 20år gammel. Mamma til Malin (4) Fillip (0) og stemor til Nicolay (6). Bor sammen med mannen i mitt liv, Halvard (28) i et koselig rekkehus i Fredrikstad.

Ble gravid og flyttet ut som 15åring, var hjemmeværende med Malin i tre år før jeg begynte på skole igjen. Så viste testen positiv igjen som 19åring, og lille Fillip kom 9 tunge og usikre måneder senere. Fillip har medfødt nyresvikt, og vesicoureteral reflux. Det gjør at vi er mye inn og ut av sykehus, og at han krever litt mer enn andre babyer på samme alder. Men vi er med godt mot, og nyter den lille gutten vår. Han er et lite mirakel!

Fremtidsplanene er litt usikre, men om alt går vår vei fortsetter jeg på utdanningen min neste år. Første prioritet nå, er å være hjemme og kose meg med ungene og følge opp utredningen til Fillip.

Er veldig glad i interiør og oppussing, så det er ikke sjeldent at jeg står med malekosten i hånden eller flytter rundt på møbler. Liker også veldig godt å lage mat og bake, så det går endel tid til det også.

Trives godt med livet mitt, og føler meg heldig som har alt allerede i en alder av knappe tjue år.

+ Følg på blogg.no
+ Kontakt

Annonser

Meny

Kategorier

Arkiv

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av Silje Lien Design
hits