Meg på mitt vakreste ;)Dagen idag gikk med til å lese, ha mamma og de på middag i tillegg til at vi

314928-1-1288135174861.jpg
Meg på mitt vakreste ;)Dagen idag gikk med til å lese, ha mamma og de på middag i tillegg til at vi fikk hengt opp mesteparten av det som skulle henges opp på veggene. Så nå ble det betydelig mye mer helhet i hele leiligheten. Endelig!Ansiktsmaske har jeg også tatt, glemte tiden helt så den satt på i over en time, helt til jeg såvidt klarte å åpne munnen fordi alt ble som betong. Har nettopp lest ut Jo Nesbøs "panserhjerte", den var så bra at jeg slukte 638 sider på fire dager.. Løp og kjøp! Ga 149kr for den på bokhandleren ark hvis ikke jeg tar helt feil. Jo Nesbø er en fantastisk forfatter, jeg elsker bøkene hans og den utrolige evnen han har til å skildre detaljer så bra at man nesten kjenner luktene og smakene han innimellom beskriver. Merker det var godt å drømme seg bort i en bok igjen, før leste jeg lett 3-4 bøker i uka, men så kom Malin og plikter og da har jeg såklart ikke muligheten til å stikke nesa i en bok hele tiden. Nå gruer jeg meg egentlig bare til å sovne, hadde tidenes mareritt for et par dager siden, drømte at Malin døde av krybbedød. Bare det å skrive det svart på hvitt gjør at jeg kjenner et umiddelbart behov for å ligge tett inntil henne og bare høre at hun puster. Malin er livet mitt, mister jeg henne mister jeg en enorm del av meg selv, så å drømme at hun ble funnet død i senga var igrunnen det verste marerittet jeg har hatt noensinne. Så nå skal jeg inn og hente henne så jeg kan få lagt meg, og vite at jeg har muligheten til å sjekke pusten hennes når som helst. Hun sa "gla i dæ" for første gang idag, og da var det rett før tårene trillet. Jeg har gledet meg til det så lenge, og endelig sa hun det tilbake <3
8 kommentarer

vulturous | 27.10.2010 | 01:39

har prøvd ansiktmaske en gang i tiden jeg og, så vet hvordan det føles ;p

skulle ønske jeg hadde tålmodighet til å sitte rolig og lese bøker gitt! hehe

Lille My. | 27.10.2010 | 06:50

Hvilken kostyme ble det til halloweenfesten? :)

fiee | 27.10.2010 | 08:08

å den boka er så bra ! leste den når jeg var på ferie:) den e tykk men er kjempe lett å lese:)

du er ei flott jente du linn :)

Ingrid Gurine | 27.10.2010 | 09:30

Jo Nesbø er en forfatter jeg helt hadde glemt ut! Takk for at du (noe indirekte) minnet meg på ham, han har mange fine bøker som det virkelig er verdt å lese :-) Hvilke andre bøker liker du å lese?

Hvilken ansiktsmaske er det du har på deg her? Den så skikkelig skikkelig ut, hvis du skjønner. Grønn og.. deilig? haha! men ja, den så skikkelig ut! Hva heter den og hvor er den kjøpt? :-)

..og til slutt: Det må være fryktelig fælt å drømme at man mister det kjæreste man har på en så forferdelig måte. Bra det bare var en drøm :-) Og den hender nok ikke - det kritiske stadiet for krybbedød er vel før barnet har fylt året? Trooor jeg :-)

Iris | 27.10.2010 | 11:20

Åh, ansiktsmaske...det tror jeg at jeg skal ta i dag selv! Har en sånn grønn en som du har, men neppe samme merket. ;-)

Huff, hadde et av barna mine dødd fra meg....åh, jeg orker ikke tenke tanken! Jeg har flere barn å leve for...tenk så vanskelig det må være! Hvordan skal du ta vare på barna dine, når du knapt kan ta vare på deg selv i en sånn bunnløs sorg! Jeg opplevde å miste kjæresten min for noen år tilbake, og selv da var tungt å skulle ta vare på ungene og meg selv. Huff. Nei, dette vil jeg ikke tenke på mer. Barna mine skal leve lenger enn meg. Det er det som er naturlig. Sånn er det.

Tove | 27.10.2010 | 12:13

Les bøkene av Cecilia Samartin! Anbefales på det aller, aller sterkeste :)

julie | 27.10.2010 | 12:42

kan vi ikke få se en video av deg og malin snart? :D

Vilde :-) | 29.10.2010 | 19:03

så utrolig søtt av malin!
Profilbilde

Jeg heter Linn Thorsen Mikkelsen og er 20år gammel. Mamma til Malin (4) Fillip (0) og stemor til Nicolay (6). Bor sammen med mannen i mitt liv, Halvard (28) i et koselig rekkehus i Fredrikstad.

Ble gravid og flyttet ut som 15åring, var hjemmeværende med Malin i tre år før jeg begynte på skole igjen. Så viste testen positiv igjen som 19åring, og lille Fillip kom 9 tunge og usikre måneder senere. Fillip har medfødt nyresvikt, og vesicoureteral reflux. Det gjør at vi er mye inn og ut av sykehus, og at han krever litt mer enn andre babyer på samme alder. Men vi er med godt mot, og nyter den lille gutten vår. Han er et lite mirakel!

Fremtidsplanene er litt usikre, men om alt går vår vei fortsetter jeg på utdanningen min neste år. Første prioritet nå, er å være hjemme og kose meg med ungene og følge opp utredningen til Fillip.

Er veldig glad i interiør og oppussing, så det er ikke sjeldent at jeg står med malekosten i hånden eller flytter rundt på møbler. Liker også veldig godt å lage mat og bake, så det går endel tid til det også.

Trives godt med livet mitt, og føler meg heldig som har alt allerede i en alder av knappe tjue år.

+ Følg på blogg.no
+ Kontakt

Annonser

Meny

Kategorier

Arkiv

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av Silje Lien Design
hits