Dagens kveldsmat, heeerlig! Nå kommer Malinbestis straks, hun ringte og sa hun ville sove her og det

314928-1-1287608815569.jpg
Dagens kveldsmat, heeerlig! Nå kommer Malinbestis straks, hun ringte og sa hun ville sove her og det passet helt perfekt for jeg hater å sove alene. Hele dagen har gått til rydding og vasking av leiligheten, utrolig deilig å ha det strøkent rundt seg. Var også på skolen, så da passet Roger Malin hjemme hos meg frem til jeg kom hjem. Kjempe grei løsning for alle tre:-)Andre gikk nettopp, han begynner supertidlig på jobb og Malin skal ha hjemmedag med meg i morgen så da tar jeg ikke sjansen på at hun våkner når han går i halv syv tiden .. Hun våknet når han gikk idag, så det har gått i ett siden klokka var rett over syv, noe som er en god time for tidlig.. Hodet treffer nok puta rimelig kjapt idag ;)Har hvertfall fått masse fornuftig ut av dagen, og til og med presset inn tid til å spise og lage middag til Andre og meg. Herlig <3Nå kom hun her, så nå er det "nattmat" :)
13 kommentarer

| 20.10.2010 | 23:08

Når skal du legge ut bilder av leiligheten?

Rita:) | 21.10.2010 | 07:47

Hørtes koselig ut! :)

Divamamma.com | 21.10.2010 | 14:06

Det så kjempe godt ut!

To spørsmål: Hva skjedde med den nye bloggen din ?

Og vi må jo få se leiligheten din snart? :D

Prinsessenpåerten | 21.10.2010 | 15:44

Så herlig å se at livet smiler til deg igjen, Linn!! :) Sjer ut som du leve dag for dag, nå som e veldig bra. Du har nok ytterste kjennskap te ordtaket "bak skyan e himmeln alltid blå"! Glad på dine og Malin sine vegne. Kos dæ og nyt dagan fremover, med ny leilighet og ikke minst forelskelsen :)

Beate | 21.10.2010 | 17:44

Vil bare minne om at vanlige folk går faktisk på jobb om morgenen, og da våkner barna.

Du lever et unormalt liv på stønad, og har visst ikke lært deg hva det vil si å måtte stå opp om morgenen og faktisk leve et liv der man klarer seg selv og går i jobb.

sølvi | 21.10.2010 | 19:14

Bente hallo tenk litt da..Hun er faktisk bare 17 år gammel..hvor mange 17 åringer er de som jobber fult da? Hun går jo faktisk på skole, og når hun sier at Malin vokner tror jeg nok hun tenker på at de er Malin som får for lite søvn og ikke helle selv..Synes Linn virker som en fantastisk mamma og det at hun lever på stønad det sier sei jo selv, hun er 17 år og er ikke ferdig med utdannelsen en gang, hvordan skulle hun eller klart seg?? er jo en grunn for at alenemødre får penger..

frustrert | 21.10.2010 | 19:33

Nå er da slik att de fleste aleine mødre jobber. Nei., hvordan skulle hun klart seg:/., kan ta seg en jobb på dag tid kanskje. De fleste jobber utenom og studere.,og hun tar jo bare noen timer i uken, Linn er ikke syk såvidt jeg vet., sunn, frisk ungdom, ingenting i veien for att hun da ikke kan jobbe.

Når man har barn må man ialefall jobbe.,forsørge seg og barnet kanskje., eller vil du og din lommebok forsørge hun..? Og å si att man har kjøpt barne vogner for 25.000., pinlig, selv dem med to gooode inntekter gjør ikke det., men når skatte betalere står for det så er det vell greit. Hvorfor skal hun gå på trygd da?., andre ungdommer får seg jobb rundt den alderen., står på, for seg sommer jobb, jobber utenom skole.

Maren | 21.10.2010 | 22:45

Når skal folk begynne å tenke på seg selv og sine handlinger i stede for alles andre? Og om man MÅ bry seg om alle andre, så prøv i alle fall å sett dere inn i situasjonen til de dere kritiserer! Vips er man i en liknende situasjon selv og er sjeleglad for det velferdssamfunnet vi har i Norge! Pass på hva det er dere kritiserer!

Jeg har barn selv, og ved hver anledning vi har til å la henne sove ti min, kvarter eller en halvtime lengre går vi LANGT for å få det til. Det er fra naturens side veldig unaturlig for så små barn å bli vekket om morgenen, så skjønner godt at Linn går langt i å tilrettelegge for datteren sin. Stå på!

Elise Henriette | 21.10.2010 | 23:07

Åå, det så nyydelig godt ut! :-D

Ah, blir sint når jeg ser at folk kritiserer deg. For du virker som en super mamma, og malin er utrolig heldig som har deg som mor! Ikke bry deg om slike dumme kommentarer, dette kommer nok fra personer som rett og slett ikke har giddet å sette seg inn i livet ditt og lese bloggen din i det hele tatt. Så hun har egentlig ikke en dritt hun skulle sagt! Du er superflink, og jeg elsker bloggen din! :) Stå på, søte Linn! ^^ <3

evaj | 22.10.2010 | 08:08

hva er adressen til den nye bloggen??

Linn, mamma til Malin | 22.10.2010 | 10:07

frustrert: Jeg kommer til å lete etter jobb når jeg har fylt 18, før det er det dessverre ekstremt få ting jeg kan gjøre, har hørt både på nav og andre steder. I tillegg skal jeg gå hjemme med Malin til sommeren, fordi det er ikke bhg plass å få. Jeg er hvertfall under utdannelse, så noe gjør jeg :)

Og barnevognene er ikke kjøpt for skattebetalernes penger nei, de ble kjøpt når jeg og Roger var sammen, så jeg har ikke fått noe fra staten før for ca 6mnd siden.

To av vognene har vært gave, men totalverdien er alikevel 25.000 og to av dem er solgt, og da fikk jeg såklart penger for dem så ikke tenk på det.

Igjen, ikke uttal deg før du vet fakta :)

Divamamma.com | 22.10.2010 | 13:53

Jeg synes Linn uansett er heldig, hvis hun har mulighet til å legge opp hverdagen slik hun vil. For meg så synes det som om folk blir misunnelige...

Anonymia | 22.10.2010 | 21:24

Etter sånn jeg har skjønt ut i fra bloggen tidligere så tjener Linn på bloggen sin. Og om hu går på stønad eller ikke har vel egentlig ikke noen av oss noe med? Og vi har heller ikke noen rett til å komme å si hva hu skal bruke pengene sine på, tia si på eller noe sånt. Jeg skjønner Linn godt att hu ikke vil att Malin skal våkne så tidlig om hu skal i barnehagen eller ikke. Også tenk etter, de har akkurat flytta og da er det ikke lett å få bhg plass med en gang og da må nesten Malin være hjemme. Hva er da vitsen med å vekke Malin så tidlig? Og hva skulle Linn ha gjort med Malin vis hu var i jobb nå? Latt jenta være alene hjemme? Alt må klaffe sammen. Malin må ha bhg plass vis Linn skal kunne jobbe. + At det ikke er så lett å være 17 år og få seg jobb. De som søker etter annsatte vil ha folk som er over 18 og med utdanning helst.

Tenk litt på det før dere begynner å kommentere og komme med negative kommentarer. Tror ikke Linn elsker å leve på stønad og ikke kunne jobbe og tjene pengene selv. Men det er sånn det er innblandt.

Og hvem veit, Linn kan da ha noen andre jobber som gjør at hu tjener penger på. Jeg veit ikke om hu har det eller ikke. Men før så veit jeg hu tjente på bloggen og solgte forskjellige produkter. Da jobber hu faktisk for pengene sine og da har vi uansett ikke noe med hva hu bruker pengene sine på.

Stå på Linn og glem alt det andre dritte folk slenger til deg. De klarer bare ikke å leve seg inn i ett annet menneske sitt liv. Og de aner ikke hvordan det er å ha en unge og alt det der :)
Profilbilde

Jeg heter Linn Thorsen Mikkelsen og er 20år gammel. Mamma til Malin (4) Fillip (0) og stemor til Nicolay (6). Bor sammen med mannen i mitt liv, Halvard (28) i et koselig rekkehus i Fredrikstad.

Ble gravid og flyttet ut som 15åring, var hjemmeværende med Malin i tre år før jeg begynte på skole igjen. Så viste testen positiv igjen som 19åring, og lille Fillip kom 9 tunge og usikre måneder senere. Fillip har medfødt nyresvikt, og vesicoureteral reflux. Det gjør at vi er mye inn og ut av sykehus, og at han krever litt mer enn andre babyer på samme alder. Men vi er med godt mot, og nyter den lille gutten vår. Han er et lite mirakel!

Fremtidsplanene er litt usikre, men om alt går vår vei fortsetter jeg på utdanningen min neste år. Første prioritet nå, er å være hjemme og kose meg med ungene og følge opp utredningen til Fillip.

Er veldig glad i interiør og oppussing, så det er ikke sjeldent at jeg står med malekosten i hånden eller flytter rundt på møbler. Liker også veldig godt å lage mat og bake, så det går endel tid til det også.

Trives godt med livet mitt, og føler meg heldig som har alt allerede i en alder av knappe tjue år.

+ Følg på blogg.no
+ Kontakt

Annonser

Meny

Kategorier

Arkiv

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av Silje Lien Design
hits