Fikk sneket inn et lite cafebesøk med tittibestis også, ikke verst. Så ikveld blir Malins kveldsmat

314928-1-1287419010815.jpg
Fikk sneket inn et lite cafebesøk med tittibestis også, ikke verst. Så ikveld blir Malins kveldsmat inntatt på herlig land :)
Én kommentar

t w i l i g h t f r i d a | 18.10.2010 | 19:47

Hei Linn! Du vet jo at jeg har fulgt bloggen din i godt over et år nå, og jeg synes virkelig du virker som ei fantastisk mor. Jeg har et spørsmål - kan du lage et innlegg om denne saken som jeg fant på ABC Nyheter (Startsiden)?

"Bilder av barn på nett før de blir født ligger på sider som Facebook, og skaper bekymring for identitetstyveri og pedofili, meldte sikkerhetsselskapet AVG. En tredjedel av barna i USA, Australia, Canada og New Zealand ligger på nett bare få uker gammel, og en fjerdedel til og med før de blir født, fordi foreldrene deres legger ut bilder fra ultralyd. Det store flertall av dagens barn er på nett før de er to år gamle. Denne tilstedeværelsen vil øke gjennom deres liv. Det forsterker viktigheten av at foreldre er oppmerksomme på hvilke privatinnstillinger de bruker på sine profiler ved bruk av sosiale medier. Hvis ikke kan man ende med å dele bildene av sine barn ikke bare med venner og familie, men med alle internettbrukere (her dro jeg selv en liten linje til blogg). Foreldre bør bruke strenge privatinnstillinger for å vokte barna mot identitetstyveri eller uatorisert bruk av bildene, som kan hjemsøke barnet når det blir eldre. De må ha instillinger som gjør at de kun deles med familie og venner, og at det holdes innenfor disse rammene. Hvis ikke kan dataene plukkes opp og brukes hvor som helst."

Det er greit om du ikke godkjenner denne kommentaren, men jeg håper da du leser den og forteller din mening!

Beste ønsker, lykke til videre med kusmaen (selv om det later til at du er på bedringens vei?) =-)
Profilbilde

Jeg heter Linn Thorsen Mikkelsen og er 20år gammel. Mamma til Malin (4) Fillip (0) og stemor til Nicolay (6). Bor sammen med mannen i mitt liv, Halvard (28) i et koselig rekkehus i Fredrikstad.

Ble gravid og flyttet ut som 15åring, var hjemmeværende med Malin i tre år før jeg begynte på skole igjen. Så viste testen positiv igjen som 19åring, og lille Fillip kom 9 tunge og usikre måneder senere. Fillip har medfødt nyresvikt, og vesicoureteral reflux. Det gjør at vi er mye inn og ut av sykehus, og at han krever litt mer enn andre babyer på samme alder. Men vi er med godt mot, og nyter den lille gutten vår. Han er et lite mirakel!

Fremtidsplanene er litt usikre, men om alt går vår vei fortsetter jeg på utdanningen min neste år. Første prioritet nå, er å være hjemme og kose meg med ungene og følge opp utredningen til Fillip.

Er veldig glad i interiør og oppussing, så det er ikke sjeldent at jeg står med malekosten i hånden eller flytter rundt på møbler. Liker også veldig godt å lage mat og bake, så det går endel tid til det også.

Trives godt med livet mitt, og føler meg heldig som har alt allerede i en alder av knappe tjue år.

+ Følg på blogg.no
+ Kontakt

Annonser

Meny

Kategorier

Arkiv

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av Silje Lien Design
hits