Nå er jeg endelig i seng. Hatt en kjempekoselig kveld, jeg mamma og kompisen min spiste taco, så tok

314928-1-1284762722443.jpg
Nå er jeg endelig i seng. Hatt en kjempekoselig kveld, jeg mamma og kompisen min spiste taco, så tok vi en tur ut for å teste anlegget og kjøre firhjuling og så gikk vi til meg igjen for å se film. Var borte 1,5 time og Malin sov eksemplarisk uten et eneste knirk. Det er så digg med guttevenner, det er dramafritt, man slipper kjedelig sladder og man får adrenalinkick (bilkjøring, firhjuling osv) Kan man be om mer?!I morgen skal jeg stå opp med både søss og Malin, mamma skal få gleden av å få sove ut for en gangs skyld. Senere på dagen får vi besøk av Tonjebestis og lille Mia. Da blir det nok liv i leiren ja.. Var helt mørkt når jeg kom hjem, var med andre ord umulig å få fine interiørbilder, så det får vente til i morra. Men tror jeg må tvinge meg selv til å sovne, har en følelse av at jeg kommer til å trenge energien i morgen ;p
7 kommentarer

Henriette | 18.09.2010 | 00:40

herregud, var du ute i 1,5 time mens malin lå å sov alene hjemme?

Håper jeg tar feil nå.

Sona | 18.09.2010 | 00:41

Helt sant Linn! Guttevenner er dramafritt!!!!!!!!!!! hater drama, men nye drama kommer tydligvis opp hver femte minutt.

Du virker som en kjempebra mor:) Malin er heldig som har deg! Stå på!

Maria<3 | 18.09.2010 | 01:24

Tror nok mammaen til Linn var der og passet Malin::).., er vel ganske innlysende att ingen forlater ett lite barn.....

Så skjønn lille søster du har da:).., ja.., blir nok jobb i morgen, med to små;)) Dere får kose dere masse!!:)

Ane, 17 år og mamma | 18.09.2010 | 08:44

Henritte: Linn sa jo at moren hennes skal overta huset, å at hun var hjemme å spiste taco sammen med hun. Så du må være litt tett når du ikke forstår det. Tror du virkelig at noen reiser fra et lite barn.

| 18.09.2010 | 11:32

Jeg klarer ikke å følge med jeg altså... Hvor bor du egentlig nå? Bor moren din sammen med deg? Hvorfor det egentlig? Hadde ikke hun eget hus? Hvorfor flytter du så ofte? Det kan ikke være bra for jenta di det...?

Lisa | 18.09.2010 | 16:06

Herlig :) Du virker så flink :) Og til anonym overfor meg her: Hvorfor gidder du å spørre så fælt??

Linn, mamma til Malin | 19.09.2010 | 00:49

Anonym: Jeg bor i huset jeg har bodd i så og si hele tiden, og mamma og lillesøsteren min har flyttet inn fordi de skal skilles. Ikke noe verre enn det ;)

Og vi skal forresten bli boende her, men skriver mer om det siden :)
Profilbilde

Jeg heter Linn Thorsen Mikkelsen og er 20år gammel. Mamma til Malin (4) Fillip (0) og stemor til Nicolay (6). Bor sammen med mannen i mitt liv, Halvard (28) i et koselig rekkehus i Fredrikstad.

Ble gravid og flyttet ut som 15åring, var hjemmeværende med Malin i tre år før jeg begynte på skole igjen. Så viste testen positiv igjen som 19åring, og lille Fillip kom 9 tunge og usikre måneder senere. Fillip har medfødt nyresvikt, og vesicoureteral reflux. Det gjør at vi er mye inn og ut av sykehus, og at han krever litt mer enn andre babyer på samme alder. Men vi er med godt mot, og nyter den lille gutten vår. Han er et lite mirakel!

Fremtidsplanene er litt usikre, men om alt går vår vei fortsetter jeg på utdanningen min neste år. Første prioritet nå, er å være hjemme og kose meg med ungene og følge opp utredningen til Fillip.

Er veldig glad i interiør og oppussing, så det er ikke sjeldent at jeg står med malekosten i hånden eller flytter rundt på møbler. Liker også veldig godt å lage mat og bake, så det går endel tid til det også.

Trives godt med livet mitt, og føler meg heldig som har alt allerede i en alder av knappe tjue år.

+ Følg på blogg.no
+ Kontakt

Annonser

Meny

Kategorier

Arkiv

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av Silje Lien Design
hits