Oh happy day ;)Dagens middag!
Cæsar salat på Herlig Land. Ikke feil!
Fikk også endelig en etterlengtet Oreo Frappuchino (den består av knust Oreokjeks, hvit sjokolade, kaffe og isbiter ♥)


Hadde jenta mi hjemme fra barnehagen idag, hun var helt utslitt stakkars.
Snille mammaen min lot meg sove til halv elleve, fikk nemlig aldri sove i natt. Lå til klokka var godt over tre og bare tenkte, tenkte og tenkte litt til. Og var sulten ;)
Stakkars Malin har aldri vært så slapp før, var faktisk nesten ikke lyd i henne (til en forandring..) og hodepinen som vanligvis oppstår når Malin er syk har ikke meldt sin ankomst enda, hun klarer nemlig ikke å grine, hun bare piper.
Fikk skikkelig vondt av henne, men med kos, avslapping og mat så blir hun nok frisk som en fisk snart.
Da er det tilbake til den vanlige høylytte Malinen som alltid har noe på hjertet ;)

Akkurat nå sitter jeg godt plassert i sofaen til tittibestis, har sinnsykt full dag i morgen, kan faktisk ikke huske sist jeg hadde så mange ting jeg skulle gjøre iløpet av en dag. Så tipper det blir en god og utslitt Linn som legger seg i morgen.. Skal blandt annet på visning, og gud - får jeg den leiligheten så tror jeg at jeg kan leve på det i flere måneder og smile fra morgen til kveld. Perfekt beliggenhet, perfekt plass og ti, TI minutter til byen. Åh herre.
Så kryss fingrene for meg! Er nemlig kjempemange som har vært på visning..
Mamma har flyttet inn hos meg, så hun skal bo der når jeg flytter ut.
Det går nemlig ikke an å gå hele vinteren med 30-40min til busstopp og butikk, to timer med barnehagelevering og henting daglig i stiv kuling og snø.  Så nå er det på tide å innse realiteten og gjøre noe med det.
Skal bruke kjempegod tid, for nå skal vi bli boende lenge. Jeg er møkklei flytting, har flyttet hele livet.
9 forskjellige skoler, minst 30 forskjellige bosteder og x-antall nedpakkinger og utpakkinger. Enough.
Nå vil jeg finne et sted jeg kan bo frem til jeg har spart opp nok til å kjøpe eget hus eller leilighet.

Istad var jeg så rastløs at jeg nesten gikk på veggene, så da hev vi på oss dunjakkene (!) og gikk til butikken.
Der opplevde jeg for første gang i hele mitt liv og ikke ha lyst på en eneste ting. Jeg har hatt spysyka i to dager nå, og det har gjort sitt med apetitten.. Endte uansett opp med pepsi max og vafler, så nå er titti i full gang med vaffellaging her.. Missunnelige? ;) Jeg har verdens snilleste, tålmodigste og herligste bestevenninne  ♥

 

11 kommentarer

Divamamma.com | 14.09.2010 | 21:57

Men hvorfor har du egentlig flyttet så mye?

Linn, mamma til Malin | 14.09.2010 | 22:05

Divamamma.com: Har bare blitt sånn :/

Vekslet mellom mamma, pappa og fosterhjem.

Ellabepp | 14.09.2010 | 22:06

Ooi, 9 skoler og 30 bostader, ja.. Stakar. Har bare flyttet én gang, jeg :D Fra Sverige til der jeg bor nå, faktisk :)

Elise Henriette | 14.09.2010 | 22:28

9 skolen og 30 bosteder ja, shit det er mye ! :o Håper du får slått deg til ro! :) Det fortjener du :)

Krysser fingrene for at du får leiligheten :D

Monica... | 14.09.2010 | 22:31

Håper du får leiligheten du ønsker deg Linn:) Blir nok noe helt annet med kortere avstander ja, masse tid spart. Håper du vil trives hvor enn du flytter, du er jo så flink til å lage det hjemmekoselig:) Lykke til!

ida | 14.09.2010 | 22:36

I det ene sekundet skal du til Stavanger, i det andre skal du flytte til ny leil.... Oppdater oss ordentlig da! :) Man blir jo nysgjerrig når du skriver mye personlig, og så plutselig skriver du bare fjas igjen! Vi alle har jo forstått at ting har skjedd, og du bestemmer selvsagt hva du vil fortelle selv, men siden du først skriver så mye, lurer man jo sef på hva som skjer, og ikke minst: HVORDAN DU HAR DET!!!!! :) :)

Lise | 14.09.2010 | 23:32

Håper du får den leiligheten da ;) Det var utrolig mye flytting ja... Jeg har også flyttet mye, men ca halvparten av deg... Men mer enn nok for meg..

Ida Jeanette | 15.09.2010 | 07:03

Håper du får den leiligheten du ønsker! :)

eileen | 15.09.2010 | 07:40

huff, stakkars malin! Ønsker deg lykke til med leiligheten! Det fortjener du virkelig :-)

tonje | 15.09.2010 | 16:47

kan du legge ut oppskriften til oreo frappeuchino ? :D

Maria<3 | 15.09.2010 | 23:35

Men pusset du ikke akkurat opp huset ditt??., og trodde du trivdes med og bo landlig til.., men, men ting kan jo forandre seg.., lykke til:)., håper du får leil:))
Profilbilde

Jeg heter Linn Thorsen Mikkelsen og er 20år gammel. Mamma til Malin (4) Fillip (0) og stemor til Nicolay (6). Bor sammen med mannen i mitt liv, Halvard (28) i et koselig rekkehus i Fredrikstad.

Ble gravid og flyttet ut som 15åring, var hjemmeværende med Malin i tre år før jeg begynte på skole igjen. Så viste testen positiv igjen som 19åring, og lille Fillip kom 9 tunge og usikre måneder senere. Fillip har medfødt nyresvikt, og vesicoureteral reflux. Det gjør at vi er mye inn og ut av sykehus, og at han krever litt mer enn andre babyer på samme alder. Men vi er med godt mot, og nyter den lille gutten vår. Han er et lite mirakel!

Fremtidsplanene er litt usikre, men om alt går vår vei fortsetter jeg på utdanningen min neste år. Første prioritet nå, er å være hjemme og kose meg med ungene og følge opp utredningen til Fillip.

Er veldig glad i interiør og oppussing, så det er ikke sjeldent at jeg står med malekosten i hånden eller flytter rundt på møbler. Liker også veldig godt å lage mat og bake, så det går endel tid til det også.

Trives godt med livet mitt, og føler meg heldig som har alt allerede i en alder av knappe tjue år.

+ Følg på blogg.no
+ Kontakt

Annonser

Meny

Kategorier

Arkiv

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av Silje Lien Design
hits