My days

Nå er vi tilbake i Stavanger, stedet jeg er født og oppvokst.
Har faktisk bare bodd i Kristiansand i fire år, så egentlig så er det Stavanger som er "hjemme".
Har alltid tenkt at jeg skal tilbake, og nå blir det kansje en realitet.
Men først må mye løses, bosted, barnehageplass, samvær med Roger osv.
Så det blir langt frem i tid isåfall, og det er ikke helt sikkert det blir mulig.
Men jeg håper jo, for det er i Stavanger jeg har mesteparten av familien min og kommer fra.

Ellers har de siste dagen blitt brukt godt;
Bakt skillingsboller, nammis!

Vært i bursdagsselskap og sovet over hos Helenebestis, da spilte vi Alias og jeg tror jeg slo alle personlige rekorder i brusdrikking, tror seriøst jeg drakk 1,5 liter til sammen, og jeg er egentlig ikke spesielt glad i brus..

Lørdagskveld/Natt ble tilbrakt med denne skjønne jenta og et lass partyglade folk, endte opp med sving eller noe i den gata, så våknet opp på søndag med veldig vonde bein etter alt for mange timer på dansegulvet.. 
Dette har jeg seriøst omtrent levd på i tre dager nå.. Kun spist middag hver dag, ellers bare boller.
Snart blir jeg en bolle.


ææh, vet ikke hva som skjedde med bildet. Bare legg hodet på skrå hvis du er spesielt interessert ;-)
Neida, det er gårsdagens middag. Fikk besøk av verdens beste Malin Langeland og lagde derfor hjemmelagede fløtegratinertepoteter, biffstrimler og peppersaus. Det var sånn ca dritgodt etter å ha levd ett døgn på skillingsboller og luft.. Formen har ikke vært helt på topp, blir så utrolig sliten når det er mye styr.
Men nå har jeg som sagt rømt til Stavanger en tur, til sivilisasjonen med andre ord.
Her har mennesker nemlig samtaler som dreier seg om annet enn andre menneskers ulykke, sladder eller reinspikka løgn. Har heldigvis en stor fin "bukett" med gode ordentlige venner som er normale og oppegående som det går ann å føre normale samtaler med.
Digger de, elsker å ha jentekvelder, få spontant besøk og meldinger. Dere er virkelig bare best!
Et par av de blogger, for eksempel; Stine Drange, Tonje Langeland og Anne Arstad

Akkurat nå sitter jeg i en god sofakrok og irriterer meg grønn over en visdomstann som er på vei opp.. For noe herk!
Får straks servert is, satser på at det gjør susen. Reagerer skikkelig dårlig på smertestillende, er helt komisk.
De gangene jeg har hatt gallesteinsanfall og har tatt smertestillende så er jeg dårlig i et døgn etterpå..
Skikkelig hangover følelse, blir verre av paracet enn jeg blir bedre.
 Så her kjører vi på med kalde kalorier istedet, sikkert mye sunnere ;-)


Nå vet dere hvertfall at grunnen til at jeg har vært lite på bloggen er at privatlivet mitt er en liten berg og dalbane nå, mye frem og tilbake og krangling. Ikke bra for noen, så håper vi er ferdige nå og kan komme over alt som har skjedd i det siste uten så alt for mye "skade" :-)


26 kommentarer

Noora<3 | 31.08.2010 | 21:50

Kjempefin blogg! ;-)

anonym | 31.08.2010 | 21:54

Har du allerde slutta på skolen eller har du tatt deg ferie...

Anja | 31.08.2010 | 22:17

Ja, kom til Stavanger ;) Selvom det dessverre er litt av det du nevner her også, men det er det overalt.

Monica... | 31.08.2010 | 23:05

Kjære Linn!

Jeg har kommentert endel på bloggen din tidligere og jeg synes du virker som en fantastisk jente og flott mor for Malin.

Jeg har forstått at du har blitt veldig skuffet over "hendelser" den siste tiden som nok gjør at du revurderer hele din livssituasjon og dine fremtidsplaner. Kan tenke meg at du hadde ønsker for fremtiden som nå ser ut til å ha gått i vasken og jeg skjønner så godt din skuffelse.

Da jeg var 19 år fikk jeg mitt første barn og jeg og barnefar flyttet fra hverandre for å få litt tid for oss selv, men med et ønske om å bli sammen igjen når tiden var moden for det. På denne tiden bodde vi i hans hjemby, men dessverre tenkte ikke han like langt fremover som meg og ting skjedde som jeg nok aldri vil glemme. Ingen detaljer her, men poenget er at jeg flyttet tilbake til min hjemby med vår lille sønn på 20 mnd, da jeg lenge hadde ønsket det. Der og da føltes det riktig, men gudene skal vite hvor mange ganger jeg angret denne avgjørelsen, da jeg hadde lovet meg selv at barnet vårt skulle ha begge sine foreldre i nærheten...

Det ble faktisk ikke så godt å flytte hjem som jeg hadde trodd og livet mitt var faktisk på min eks-kjærestes hjemplass, med eller uten han.....

Så da ble det å flytte tilbake etterhvert og har ikke angret en dag.

Så moralen er kjære Linn; tenk deg veldig godt om før du flytter med lille Malin, og bruk i såfall lang og god tid på avgjørelsen, for det er ikke så lett å snu når man først har flyttet med et lite barn, med tanke på barnehage etc. også pappa`n da, som nok er uenig i dette.

Enden på visa hos oss er at vi etter 4 år fant tilbake til hverandre, for mye blir forandret når man får flere år på baken og i dag er vi gift og har 3 barn.

Jeg hadde aldri trodd det skulle bli slik, for svik er noe man aldri kan glemme, men forståelsen for hverandres oppførsel har blitt større med årene, da det er en påkjenning både for mor og far og bli foreldre i tenårene....

Nå kjenner ikke jeg hele historien din da, men nå har jeg delt litt av mine erfaringer, så må du selvsagt gjøre deg dine, men jeg håper du tenker lenger enn jeg gjorde;)

Er nok lurt å sette seg ned og finne ut hva man har og hva man innerst inne ønsker, så finner du nok ut av det Linn:)

Ja ja det var jo tidenes lengste kommentar fra meg;)

Bachlorkveld | 31.08.2010 | 23:42

Åssen får man til sånne store boller da?

Silje | 31.08.2010 | 23:50

Stavanger e jo tross alt Norges finaste by, så eg sjønne gått at du vil vera her! Velkommen ska du vera! Kommentaren blei i dag på dialekt siden eg følte d passte:P

stine | 01.09.2010 | 00:01

Håper du finner ut av ting :-)

Hvis du vil flytte, så gjør det hvis det er det beste for deg og Malin.

Jeg vet ikke hva jeg hadde gjort hvis jeg hadde vært i dine sko.

Jeg har ei datter og er heller ikke sammen med barnefaren, og jeg selv har flyttet til hjembygda mi. Men i mitt tilfelle, så bor jeg i nabokommunen, og det er en halvtimes kjøre vei mellom oss. Hvis det hadde vært mer, så tror jeg faktisk ikke at jeg hadde flyttet! Og det med tanke på barnefaren til min datter :)

Men håper du finner ut av ting, og at det ordner seg for deg ;.)

Siri | 01.09.2010 | 10:07

Stavanger my city :) kos deg! Men hadde jeg hatt valget så ville jeg heller bodd i kristiansand enn stavanger, er drittlei av byen :P

Elise Henriette | 01.09.2010 | 10:52

Hvorfor får alle visdomstenner, men ikke jeg? Jeg er jo 18, burde jeg ikke får dem da? x) Sikkert vondt, men vil da ha dem likevel :P De må jo komme uansett sikkert .. :P

Kos deg i stavanger : )

Ingrid Gurine | 01.09.2010 | 12:44

Så kjekt å høre fra deg igjen, Linn! Jeg forstår godt at du trenger litt pause fra blogglivet, for det er ikke bare positive og støttende kommentarer du får tilbake. Selv skjønner jeg ikke hvorfor folk skriver så mye pes til deg, du er ei utrolig jente og en super blogger. Fortjener ingen refs du :-)

Jeg bor i Haugesund, men har kjæreste i Stvg. Da jeg begynte å være mer i Stvg følte jeg at jeg begynte på et nytt liv - jeg fant folk som var som meg og jeg kunne endelig få lov til å være meg selv.

Stavanger er en fantastisk by! Om du kommer til å flytte der, så håper jeg du får det så mye bedre enn du har det nå. Alle fortjener å ha det godt :-)

Lykke til med alt, Linn!

hedda | 01.09.2010 | 16:05

Du virker som en kjempe søt jente, og jeg ønsker deg å Malin at godt! :D

Dere fortjener det!

Maria<3 | 01.09.2010 | 16:43

Du har vel ikke mulighet til og flytte de nærmeste årene, med mindre pappaen til Malin også vil flytte dit da., er jo så viktig att dere bor nært hverandre., Barn har rett på samvær med begge foreldre. Hvis en vil flytte langt vekk så fører jo det i enkelte tilfeller til rett sak., pga att en part vil stanse flytting eller for og få delt foreldreansvar etc. Håper dere finner en løsning som passer godt for dere alle tre:)) Men skjønner deg godt, er ikke noe stas og bo på ett sted man egentlig ikke ønsker og bo., men når man har barn så kan man ikke bare plutselig bestemme seg for og flytte, enda så mye man vil....

Ha en fin dag, og kos deg i stavanger:))

Karoline | 01.09.2010 | 17:06

Høres glimrende ut, Linn ;) Visste ikke at du er fra Stavanger. Så tenkte jeg: "Men da snakker hun Stavangersdialekt, da." Trodde du var fra Oslo, jeg :) Kos deg.

| 01.09.2010 | 17:25

Har du sluttet på skolen? Igjen?

kristinaVA | 01.09.2010 | 17:26

Fikk sykt lyst på skillingsboller nå!

Marie | 01.09.2010 | 19:25

Har du Malin med deg? :) Har du noe i mot hvis lesere ser deg og sier hei?

Line M | 01.09.2010 | 20:19

LINN, LINN ,LINN!!!

Eg digga bloggen din, du e så fantastisk flinke te å skriva og UTROLIGT flinke te å vara 17 år, mamma å alt d du har klart å skapa, ei flotte dåtter og et NYDELIGT hjem!! DIGGE bloggen din, du e SÅ FLINKE, å eg gleda meg øve kvar innlegg du legge ut. Kjempebra, IKKJE slutt å blogg, me e mången så stortrivs me å lesa denna bra bloggen.

God klem

Anette | 01.09.2010 | 20:35

Hei :) vis du velger og flytte til stavanger så har jeg en leilighet rett utenfor sandnes som du evt kan få leie :) helt ny! Stavanger e en kjempe kjekke plass å bu

JulieAronsson | 01.09.2010 | 22:34

Koselig å se deg tilbake. Virker som du har mange store valg forran deg nå! Ikke rart at bloggen ikke kommer først da :-p Det er andre ting som er viktigere. Men utrolig kjekt å se at du gidder å skriver litt innimellom alt maset da. Håper du finner ut av hva du vil. Personlig er ikke jeg noe gla i Stavanger som bosted, men det kommer nok helt an på hvaslags forhold man har til stedet og folkene der =) I tillegg er det sykt dyrt å bo der på grunn av alle studentene! Kjipt.

Benti | 02.09.2010 | 09:20

Alias er et hærlig spill :) Ser ut som dere hadde det kjempe koselig...

Visdomstenner er noe herk ja, fikk mine da jeg var 15 :O men var heldigvis aldri plaget... Men har litt små plager no gitt :o

Anne Arstad | 02.09.2010 | 11:18

Søt du er Linn.

Jeg er veldig glad i deg, håper du finner ut av hva som er best for deg.

Men jeg kommer til å savne deg veldig om du forsvinner, for du er en av få <3

| 02.09.2010 | 13:26

prater du stavangers siden du er derfra`? eller har du lagt om?:P

Linn, mamma til Malin | 02.09.2010 | 14:24

Anonym: Jeg har litt blanding av stavanger og kristiansand, men mest kristiansand :)

ella | 02.09.2010 | 22:03

STAVANGER♥♥♥ Norges vakreste by! helt objektivt! hehe...

Artig å lese her i kommentarene hvor ulikt stavanger-dialet kan være !! Noen snakker jo jærsk..

(me not..) Så deg på Stadion-parken, og da hørte jeg at du snakket sørlandsk. Hørte ikke så mye Stavangersk inni der, men det vet du jo best selv.

Kristiansand er også en super by, en god nr2 ;o)

Sofiebofie | 03.09.2010 | 15:54

dei bildene av skillingsbollene legger du bare ut for å friste meg xD det funka x]

cambam.blogg.no | 03.09.2010 | 21:56

mmmm..kanel boller ;) selger rimlige klær og sko på bloggen min, ta en titt da vel ;)
Profilbilde

Jeg heter Linn Thorsen Mikkelsen og er 20år gammel. Mamma til Malin (4) Fillip (0) og stemor til Nicolay (6). Bor sammen med mannen i mitt liv, Halvard (28) i et koselig rekkehus i Fredrikstad.

Ble gravid og flyttet ut som 15åring, var hjemmeværende med Malin i tre år før jeg begynte på skole igjen. Så viste testen positiv igjen som 19åring, og lille Fillip kom 9 tunge og usikre måneder senere. Fillip har medfødt nyresvikt, og vesicoureteral reflux. Det gjør at vi er mye inn og ut av sykehus, og at han krever litt mer enn andre babyer på samme alder. Men vi er med godt mot, og nyter den lille gutten vår. Han er et lite mirakel!

Fremtidsplanene er litt usikre, men om alt går vår vei fortsetter jeg på utdanningen min neste år. Første prioritet nå, er å være hjemme og kose meg med ungene og følge opp utredningen til Fillip.

Er veldig glad i interiør og oppussing, så det er ikke sjeldent at jeg står med malekosten i hånden eller flytter rundt på møbler. Liker også veldig godt å lage mat og bake, så det går endel tid til det også.

Trives godt med livet mitt, og føler meg heldig som har alt allerede i en alder av knappe tjue år.

+ Følg på blogg.no
+ Kontakt

Annonser

Meny

Kategorier

Arkiv

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av Silje Lien Design
hits