Malindus meg her og malindus meg der

Hei!
Idag var Malin bare tre timer alene, vi kom oss ikke avgårde før nærmere halv ti så hun var der ikke før klokka var over ti.Hentet henne igjen i ett tiden, da var hun blid og fornøyd.

Nå har jeg allerede pakket og gjort klart alt til morgendagen, i morgen skal nemlig Roger levere henne i barnehagen for første gang. Det blir spennende :-)
Jeg har jo ikke enerett på de store tingene, Roger skal jo også ha mulighet til å delta i det.
Så i morgen kommer han på døren klokken syv, sånn at hun forhåpentligvis venner seg til barnehagerutinene.
De sover nemlig i halv tolv-tolv tiden, og Malin er ikke vant til å sove før i halv to- tre tiden på dagen.
Det er jo en betydelig stor forskjell. Så hver gang personalet har prøvd å legge henne har hun bare ligget og pratet og ledd for seg selv. Akkurat som vanlig, hehe. Er en skikkelig skravlehøne vi har fått oss, snakker fra hun våkner til hun sovner.
Lange uforståelige samtaler med seg selv, vekslende tonefall og ofte utrolig seriøs stemme. Så bryter hun helt plutselig ut i latter. Høy trillende, herlig barnelatter :-)

I morgen har jeg endel ting på planen, store ambisjoner om å skifte på sengen og vaske alle gulvene i huset.
Når det er unnagjort skal jeg bake muffins å lage pannekakerøre.
Må få brukt det hjemmelagede blåbærsyltetøyet, og blåbærmuffins og nystekte pannekaker med blåbærsyltetøy faller i god smak her i huset. Hver gang jeg lager pannekaker googler jeg faktisk "malindus pannekerøre", hehe.

Mmm, nesten så jeg kan kjenne lukten av nybakte muffins :-)

Malindus pannekakerøre!

Idag har vi forresten også vært på senteret med Mia og Tonje, Malin har fått seg to nye puter, to nye kosetepper og et par ulltøfler til høsten. Fikk også slengt med meg en kjole, t-skjorte og masse hobbydill. Panduro hadde 70% på en mengde varer, og da endte jeg opp med en rimelig full pose med alt fra julekort til scrapbookingutstyr og garn.
De har nemlig økologisk garn på Panduro, og når det bare koster 13.50 for et nøste blir det fort et par billige lune økologiske skjerf på Malin. Enkelt og billig :-)
Handlet så inn til taco, og tok turen til mamma og de hvor jeg og mamma svingte oss på kjøkkenet og kuttet salat, agurk og alt mulig, og før vi rakk å blunke sto maten ferdig på bordet. Utrolig koselig, og ikke minst godt!
Så var en utslitt Malin som plasket rundt i badekaret ikveld, jeg ble faktisk ikke våt en gang - det sier litt om hvor lite futt det var i henne ;-)

Får vel bare lukke øynene nå som klokken bare er rett over tolv, og jeg allerede har gjort unna både plikter og den obligatoriske kveldsdusjen, har et flunk nytt foreldre&barn som har ligget og fristet meg hele uken, så kansje på tide å få lest det før alle artiklene har gått ut på dato.. Sov kjempegodt alle sammen! Tusen takk for alle de fine kommentarene og mailene dere gir meg, setter utrolig stor pris på det ♥


9 kommentarer

ELISE | 05.08.2010 | 00:54

muffinsene såg gode ut!

Guro :) | 05.08.2010 | 01:41

Natta :)

designhjelping | 05.08.2010 | 07:40

yummy, muffins <3

Divamamma - Vinn økologisk skjønnhetspakke | 05.08.2010 | 07:52

Der er den pannekake"muggen" din. Har så lyst på en sånn en, så har gått å spurt i butikker. Men ingen skjønner hva jeg mener. Hvor er den fra? :)

Mamma Mia | 05.08.2010 | 07:59

Husk å ikke sende m skjerf i barnehagen!!!

Det kan faktisk være veldig farlig - da det lett kan hekte seg fast mens barna leker. Og det kan bli stygt :( bare et tips fra bhgmamma og ansatt

Digger bloggen din

Mamma til en liten prins | 05.08.2010 | 09:01

høres ut som en bra da,

kan du legge ut bilde av det du shoopa?

eileen | 05.08.2010 | 13:35

bra hun får slitt seg ut om dagene, jør bare godt :D

Ingvild | 06.08.2010 | 12:34

malin er så skjønn :D

Ingvild | 06.08.2010 | 20:25

Kan du legge ut bilde av det du handla ?
Profilbilde

Jeg heter Linn Thorsen Mikkelsen og er 20år gammel. Mamma til Malin (4) Fillip (0) og stemor til Nicolay (6). Bor sammen med mannen i mitt liv, Halvard (28) i et koselig rekkehus i Fredrikstad.

Ble gravid og flyttet ut som 15åring, var hjemmeværende med Malin i tre år før jeg begynte på skole igjen. Så viste testen positiv igjen som 19åring, og lille Fillip kom 9 tunge og usikre måneder senere. Fillip har medfødt nyresvikt, og vesicoureteral reflux. Det gjør at vi er mye inn og ut av sykehus, og at han krever litt mer enn andre babyer på samme alder. Men vi er med godt mot, og nyter den lille gutten vår. Han er et lite mirakel!

Fremtidsplanene er litt usikre, men om alt går vår vei fortsetter jeg på utdanningen min neste år. Første prioritet nå, er å være hjemme og kose meg med ungene og følge opp utredningen til Fillip.

Er veldig glad i interiør og oppussing, så det er ikke sjeldent at jeg står med malekosten i hånden eller flytter rundt på møbler. Liker også veldig godt å lage mat og bake, så det går endel tid til det også.

Trives godt med livet mitt, og føler meg heldig som har alt allerede i en alder av knappe tjue år.

+ Følg på blogg.no
+ Kontakt

Annonser

Meny

Kategorier

Arkiv

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av Silje Lien Design
hits