Barnehagestart

Gikk over alle forventninger :-)
Ikke en eneste tåre hverken fra meg eller Malin!
Gikk riktignok ikke fra henne idag, men i morgen skal hun få sove helt alene i barnehagen (selv om hun strengt talt ikke merker at jeg ikke er der) og etterpå skal hun få være der litt alene med personalet og de andre barna.
Jeg har vært en av de som virkelig har grudd seg, det har såklart vært både gleding og gruing men har alikevel hatt en skikkelig følelse av at jeg svikter henne litt.  Men så kom vi dit idag da, og jeg så hvor mange ansatte det var i forhold til barn, og at hver enkelt ble tatt vare på og gitt oppmerksomhet. De trøstet, ga mat og drikke og alt det andre vi foreldrene vanligvis gjør. Høres kansje teit ut, men jeg ble litt overrasket over hvor likt alt var det vi gjør hjemme. Forskjellen er jo bare at de får vært med mange andre barn, og andre voksne i et annet miljø og område enn hjemme. De får utforsket, utfoldet seg og får ut masse energi. Ingen tvil om at Malin kommer til å ha godt av å være i barnehagen :-)
Så til alle foreldre som gruer seg, biter negler og kansje lar en tåre eller to trille stille ned, det går fint!
Nå ødelegger jeg sikkert alt, alltid når jeg sier at ting går fint så skjer det noe skikkelig ille eller det stikk motsatte av det som gikk så bra. Malin har til og med rusjet helt alene i sklia, og den var både høy og lang. Ble helt imponert over at den lille jenta kunne renne så bra uten å kante eller lande i merkelige stillinger. Hun holder seg oppe og klatrer opp alle trappetrinnene helt selv. Flinka mi :-)

Ellers har jeg gjort en imponerende innsats med maling av gang (ja, jeg er nemlig enda ikke ferdig..Er meg vi snakker om her altså!) nå har jeg bare bittelitt igjen av strøk nr 2 på noen få steder og så er det slutt på furu grusomheten. Trippelt smilefjes for det! Ellers har jeg gjort et skikkelig sjakktrekk, jeg har malt en lang strek på alle dørkarmene i ganga inne, for da jeg male dem uansett hvor lite lyst jeg har ;-)
Har sånn hemmelig mål om å bli ferdig med første strøk over alt innen søndag.
Det er tross alt 9 dørkarmer og 10 vinduer som skal til pers med to strøk på hver så synes hvertfall jeg gjør framskritt.
Babysteps, babysteps!

Men nå ligger jeg her nydusjet inntullet i x antall lag med dyner, genser og pysjbukse har nemlig fått forkjølelsen fra en eller annen grusom underverden. Hoster til jeg hallveis spyr og høres ut som en gammel alke når jeg snakker.
Småkomisk, tipper jeg snorker verre enn en kolspasient nå. Flaks at jeg sover alene ;-)
Roger var forresten med litt på barnehagestarten for de som måtte lure, han var der ca en times tid.
Fikk en heavy smakebit på hverdagene mine fremover forresten, jeg må nemlig både frem og tilbake til barnehagen hver dag.Det er ca en halvtime hjem og 40 min bort. Det er nemlig bare oppoverbakker!
Hello bikinishape (bare synd det er to mnd for sent!!).
Kjøkkenet fikk hvertfall gjennomgå idag, så jeg kan krysse av en oppgave på Martha Stewart listen idag ;-)
Just 100 to go..

STOR klem fra mamman og barnehagejenta :-)

Natti natt!
Ps!
en av mine skjønne lesere (som jeg forøvrig er fast leser hos, divamamma) tipset om at det virket som at jeg mistet bloggelysten og at det virker som at jeg føler jeg må blogge. Neida, dette er bare meg som blogger akkurat når og om hva jeg føler for, og det føles ti ganger bedre og ærligere enn å produsere innlegg på løpende samlebånd uten å få noe ut av det annet enn et par sutrete lesere som på død og liv skal klage og kritisere alt ;-)
Jeg bare blogger når jeg har tid, lyst og bloggmateriale. Men jeg er nok snart tilbake for fullt med både tips, anbefalinger og hverdagslig vissvas. Sov godt så lenge!
12 kommentarer

Julie | 03.08.2010 | 01:33

Så koselig bilde :)

Divamamma - vinn økologisk skjønnhetspakke :-) | 03.08.2010 | 06:48

Jøje meg. Takk for et supert svar :-) hehe;-) gleder meg til du kommer sterkere tilbake, og jeg er fast leser uansett :-))

Divamamma - vinn økologisk skjønnhetspakke :-) | 03.08.2010 | 07:33

Og fortell hvordan det går i barnehagen idag. Godt det gikk så bra :-) det letter et mammahjerte med 3000 kg :-)

Ane, 17 år og mamma | 03.08.2010 | 10:00

Herlig bilde:)

siri | 03.08.2010 | 10:23

Så flott at det gikk så bra i barnehagen:D Har selv jobbet i barnehgae i tre år, og de ansatte gjør i allefall stortsett alt de kan for at alle ungene skal ha det fint å få det de trenger og litt til;)

holder på å male vinduer og dørkarmer + lister i leiligheten vår, er bare ferdig med to vinduer da, men det kommer seg nå hvertfall. Men jeg tengte 3 strøk med maling for at det skulle bli bra.

Hvordan maling bruker du? vi bruker Green room, den tørker kjempe fort og lukter ingen ting, er sånn alergimaling.

lykke til i allefall med mallingen;)

klem fra siri

Guro | 03.08.2010 | 11:45

ble så glad over at det hadde gått bra med malin, ikke rart, du er en utrolig flink mor Linn, håper jeg blir som deg en gang når jeg blir mor :)

Guro F. Søvik | 03.08.2010 | 12:52

Hei Linn! Så bra å høre at barnehagestart gikk bra! Hvis du vil ha blogglysten tilbake har jeg et tips til deg! Inntil nylig manglet jeg også blogglyst, så jeg så igjennom bloggen min å sa alle innleggene jeg hadde skrevet og da var det akkurat som om lysten bare EKSPLODERTE!

Du kan jo prøve det hvis du vil :D

Hilsen Guro!

theconfession | 03.08.2010 | 14:52

Hei. Har lest litt bloggen din og lurte på om du ville skrive et innlegg om til min blogg?

Jeg har akkurat satt i gang et prosjekt hvor forskjellige bloggere skal kunne dele sin

historie med andre bloggere/lesere og få være 100% anonym (hvis man ønsker det).

Ta gjerne kontakt på mail: makeyourconfession@gmail.com

Håper å høre fra deg

Line | 03.08.2010 | 14:53

Hei Linn!

Vet du av noen som har tatt spontanabort en gang?

Men som det klaffe til 2. gang?

Jeg fikk dessverre spontanabort, men vil gjerne prøve så fort som mulig og få baby..

vent du om de ventet til de hadde fått mensen eller prøvde de med en gang og lyktes? :-)

Fint om du svarer kjapt...

Fin Blogg!! OG nydelig unge!!

Janne Natalie | 03.08.2010 | 20:12

Tenker selv på å søke lillen inn i barnehage over jul.. merker jeg gruer meg litt allerede.

Godt å lese om at det gikk så greit for dere!

Divamamma - Vinn økologisk skjønnhetspakke | 03.08.2010 | 20:23

Og det var utrolig hyggelig å vite at du faktisk leser min blogg. Føler den suger bigtime, så det er liksom litt moro å vite at noen leser den da:) Jaja, nok terrorisering av kommentarfeltet ditt :) Hehe.

Ingvild | 06.08.2010 | 01:04

kjempe bra at det gikk bra med barnehagestart ! :)

dere er så søte sammen ;)
Profilbilde

Jeg heter Linn Thorsen Mikkelsen og er 20år gammel. Mamma til Malin (4) Fillip (0) og stemor til Nicolay (6). Bor sammen med mannen i mitt liv, Halvard (28) i et koselig rekkehus i Fredrikstad.

Ble gravid og flyttet ut som 15åring, var hjemmeværende med Malin i tre år før jeg begynte på skole igjen. Så viste testen positiv igjen som 19åring, og lille Fillip kom 9 tunge og usikre måneder senere. Fillip har medfødt nyresvikt, og vesicoureteral reflux. Det gjør at vi er mye inn og ut av sykehus, og at han krever litt mer enn andre babyer på samme alder. Men vi er med godt mot, og nyter den lille gutten vår. Han er et lite mirakel!

Fremtidsplanene er litt usikre, men om alt går vår vei fortsetter jeg på utdanningen min neste år. Første prioritet nå, er å være hjemme og kose meg med ungene og følge opp utredningen til Fillip.

Er veldig glad i interiør og oppussing, så det er ikke sjeldent at jeg står med malekosten i hånden eller flytter rundt på møbler. Liker også veldig godt å lage mat og bake, så det går endel tid til det også.

Trives godt med livet mitt, og føler meg heldig som har alt allerede i en alder av knappe tjue år.

+ Følg på blogg.no
+ Kontakt

Annonser

Meny

Kategorier

Arkiv

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av Silje Lien Design
hits