A night to remember

Hei!
Var såvidt vi kom oss opp idag, tre timers søvn er ikke helt optimalt men jeg er overraskende oppegående.
Malin har akkurat sovnet, så nå nyter jeg det å kunne sitte i ro og slappe av.
Nå skal huset shines, sengetøy skiftes og støv tørkes. Så blir det deilig å komme hjem på søndag.
Vet ikke helt hvor jeg skal sove enda, vet hvertfall at det ikke blir her..
Da skal jeg isåfall kapre en venninne for hele helgen. Føler meg egentlig mindre redd nå, er litt i tvil om jeg kansje bare bør "hoppe i det" og sove her alene igjen sånn at ikke jeg får helt skrekken. Klarer ikke helt gi slipp på følelsen av at folk jeg ikke kjenner prøvde å komme seg inn her, og ser for meg masse what if scenarioer...
Jaja, det endte jo bra! Godt vi har mannfolk sier jeg bare.

Endret i sofaen igjen, fant ut at når jeg først har lexingtonputer kan jeg liksomgodt bruke dem.

Nå skal forresten listene males lyse! :D
Og to av rommene skal på nytt gulv,  det ene skal også få ny tapet eller plater.
Det er nemlig teppegulv på to av soverommene, og det er ikke så veldig praktisk med tanke på vasking og sånn.
Har veldig snille huseiere, så de lar oss pusse opp det meste vi har lyst til. Altså gulv, maling av gang og lister.
Gangen er snart ferdig, og gulvet håper jeg stefaren min som er snekker kan hjelpe meg med.
Rett og slett superhappy. Har hatt veldig lyst å male listene, det er liksom bare de som mangler for at jeg skal føle at det er helt min stil. Det blir nok endel jobb, men har forhåpentligvis gode venner som orker hjelpe til :) (hint hint jenter!)
Møtte dette synet istad.. En stk Malin som ikke vil sove. Heldigvis sovnet hun til slutt.
Hørte bare et hyl, løper inn og finner henne med ene beinet satt fast mellom sprinkelen.. Ehe.
Supersmart.
Hun har revet ned den ene tøyposen på senga, dratt oppi sengehimmelen og kaste ut dyna. Helt normalt!
Har ikke tall på hvor mange ganger jeg ler av alt det rare hun gjør iløpet av dagen, skikkelig rampunge.
Alt det morsomme og gøye veier ti ganger opp for alt det negative. Heldigvis :)5 kommentarer

Ingrid Gurine | 16.07.2010 | 14:25

Forstår deg godt om du ikke tørr å sove alene i natt, men samtidig kan du ikke gjemme deg for redselen så lenge heller. En dag må du bite tennene sammen, og bestemme deg for å sove alene. Er det ikke like greit å få den natta overstått og fullført?

Du kan jo be folk hjem til deg også. Er man flere, føler man seg tryggere. Samtidig får du - forhåpentligvis - oppleve at det er trygt i hjemmet ditt, og at det går fint å sove alene der. Du har jo gjort det hver natt frem til nå. Det går nok bra skal du se.. Tullingene har fått moret seg ferdig nå!

Therese | 16.07.2010 | 14:56

Forstår at du enda har skrekken til å sove alene... Så fin sofa! du har de sikkelig fint hjemme hoss deg! : ) Haha .. så morsom Malin er.. Hun muntrer deg sikkert opp ganske ofte : ) smiler hun hele tid og er glad ? For det virker sånn : )

Trafikkblogg - GRATIS GAVEKORT OG KONKURRANSE!!! | 16.07.2010 | 18:35

Hei, stikker bare innom for å ønske deg en riktig god helg, og håper gjerne på at du/dere vil ta en titt tilbake igjen. så hadde jeg blitt veldig glad for det:D

Ida Aleksandra | 16.07.2010 | 21:27

Heisann. Er det du som betaler for alt du pusser opp? Er ikke det veldig kjipt, med tanke på at det ikke er ditt? Jeg har veldig lyst til å gjøre my der jeg leier, men er ikke så keen på å bruke mine penger på deres leilighet liksom.

Ellie | 22.07.2010 | 22:20

hvor har du kjøpt di putene? di var råå kule :D Kjempe fin blogg foresten, ble mor selv som 16 åring til ei lita jente (2år nå) og nå nylig til en gutt (3 uker) , har lyst til og beggyne å blogge selv, men med to unger og skole så blir det ikke så mye tid, jaja, får se hva det blir til! klem
Profilbilde

Jeg heter Linn Thorsen Mikkelsen og er 20år gammel. Mamma til Malin (4) Fillip (0) og stemor til Nicolay (6). Bor sammen med mannen i mitt liv, Halvard (28) i et koselig rekkehus i Fredrikstad.

Ble gravid og flyttet ut som 15åring, var hjemmeværende med Malin i tre år før jeg begynte på skole igjen. Så viste testen positiv igjen som 19åring, og lille Fillip kom 9 tunge og usikre måneder senere. Fillip har medfødt nyresvikt, og vesicoureteral reflux. Det gjør at vi er mye inn og ut av sykehus, og at han krever litt mer enn andre babyer på samme alder. Men vi er med godt mot, og nyter den lille gutten vår. Han er et lite mirakel!

Fremtidsplanene er litt usikre, men om alt går vår vei fortsetter jeg på utdanningen min neste år. Første prioritet nå, er å være hjemme og kose meg med ungene og følge opp utredningen til Fillip.

Er veldig glad i interiør og oppussing, så det er ikke sjeldent at jeg står med malekosten i hånden eller flytter rundt på møbler. Liker også veldig godt å lage mat og bake, så det går endel tid til det også.

Trives godt med livet mitt, og føler meg heldig som har alt allerede i en alder av knappe tjue år.

+ Følg på blogg.no
+ Kontakt

Annonser

Meny

Kategorier

Arkiv

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av Silje Lien Design
hits