Jentis


Var litt kreativ med frokosten idag og heiv på ovnen straks vi sto opp.
Skjærte opp litt brød, smørte ketchup, sennep og tok på ost og oregano. Vips - ostesmørbrød.
Malin var helt forstøkt, men spiste som om hun aldri hadde sett mat frem til vi var hallveis på skiva.
Da var det ikke så interessant lengre.. Mye gøyere å kaste maten på mamma og vannglasset på gulvet.
Hun har sånne skikkelig rampefakter innimellom, og idag har det stakkars huset fått gjennomgå.
Alt har blitt sølt ut, revet ned og kastet rundt.

Roger var så snill at han hadde Malin noen timer på kvelden sånn at jeg kunne gå på jentekveld hos Anne, egentlig har han Malindag på torsdag, men da skal han visst jobbe sent så han tok den heller idag. Imponert over at han tilbydde seg å ha henne hos meg, han skal på jobb i morgen tidlig så han hadde ikke hatt tid til å kjøre henne ned til meg på morgenen (da hadde hun garantert vært grinete hele dagen, og samme med meg. 7 er ingen tid å stå opp på ;))
Har spist en og en halv kurv med jordbær idag, og bringebær vaniljeis og fløte. Lever jo på jordbær for tiden omtrent.
Sikker på at innen sommeren er omme blir jeg kvalm bare jeg hører ordet "jordbær".

Stakk liksomgodt av med skalken, ikke rart det var brødsmuler over hele gulvet ;-)

Nå ligger jeg godt plantet under dyna, nydusjet og uvanlig trøtt til at det nettopp har tippet over til en ny dag.
Søvnproblemene ser ut til å komme seg litt, helt naturlig. Tok en lang svømmetur med Stine idag, var helt utslitt etterpå, pustet som om vi hadde løpt maraton..

Har hatt en skikkelig god dag, både Malin, bading, jordbærspising, soling, kos, jentekveld, god frokost og i det hele tatt.
Kan overhodet ikke klage! :)


9 kommentarer

Lise | 14.07.2010 | 01:30

Så bra at du har hatt en bra dag Linn :) Hørtes koselig ut :) Malin er like nydelig som alltid :)

mitt ord, min livsstil. | 14.07.2010 | 01:52

fin blogg ! : D

Lille My. | 14.07.2010 | 10:10

Kan ikke du skrive litt om hvilken ordning du og xen din har på fordelingen av dattera deres! Kanskje lage et innlegg om det så andre kan svare? På en måte en spørreundersøkelse..

Jeg er i samme situasjon selv, og er ydmyk og nysgjerrig på hvordan andre gjør det!

Cathrine | 14.07.2010 | 11:45

Synes det er litt rart og se noe av det du skriver , at barnet ditt sitter og hiver mat og løper hele huset rundt å roter å ødlegger osv, Virker jo som at du ikke har noen grenser !

har ett barn selv på samme alder og gjør nesten ingen ting av det du skriver, man må jo ha regler på hva som er greit og ikke , det er de ganske klare om på helsestasjonen, ikke for å være frekk men det ser litt " kaotisk ut det du skriver"

Du tjener kun på det selv senere å ha ha grenser og regler

Stine | 14.07.2010 | 12:04

I et blad sto det at barn skal få lov til å spise selv og grise med maten, for da "griser de fra seg" når de er små og søte. Mamma hadde den taktikken på meg og det funka:)

På det bildet ligna Malin veldig på Roger!! :)

Linn, mamma til Malin | 14.07.2010 | 12:20

Cathrine: Har absolutt grenser, men når barn leker så blir det gris. Skalken dro hun med før jeg rakk å se det en gang, jeg holdt på med maten og hun strakk seg opp etter benken. Ang ødelegging så er det noe som skjer med mindre man har øynene på dem hele tiden, og det er umulig. Barn skal få lov å være barn, og da blir det gris og rot. Enkelt og greit.

Christina | 14.07.2010 | 18:38

Dessuten så skriver linn med humor, og da kan ting kanskje høres litt "kaotisk" ut i blandt :)

Lille My. | 14.07.2010 | 21:52

Jeg er enig med begge her egentlig. Men, jeg synes det er så dårlig at du nesten bare svarer leserne dine hvis du blri provosert? Jeg synes ikke det er noe morsomt å kommentere å aldri få nor svar hvis jeg spør etter noe. Kommer nok til å slutte å lese bloggen din etterhvert for jeg synes liksom det er litt greia.

Fotograf Drea | 15.07.2010 | 22:30

Nåmmin, så søt hun er! :) Hun er virkelig ei sjarmjente! Og LOL til alt styr om svaring av kommentarer, barn og rot og grising og... ja. Haha, le av det. Det gjør jeg. :)
Profilbilde

Jeg heter Linn Thorsen Mikkelsen og er 20år gammel. Mamma til Malin (4) Fillip (0) og stemor til Nicolay (6). Bor sammen med mannen i mitt liv, Halvard (28) i et koselig rekkehus i Fredrikstad.

Ble gravid og flyttet ut som 15åring, var hjemmeværende med Malin i tre år før jeg begynte på skole igjen. Så viste testen positiv igjen som 19åring, og lille Fillip kom 9 tunge og usikre måneder senere. Fillip har medfødt nyresvikt, og vesicoureteral reflux. Det gjør at vi er mye inn og ut av sykehus, og at han krever litt mer enn andre babyer på samme alder. Men vi er med godt mot, og nyter den lille gutten vår. Han er et lite mirakel!

Fremtidsplanene er litt usikre, men om alt går vår vei fortsetter jeg på utdanningen min neste år. Første prioritet nå, er å være hjemme og kose meg med ungene og følge opp utredningen til Fillip.

Er veldig glad i interiør og oppussing, så det er ikke sjeldent at jeg står med malekosten i hånden eller flytter rundt på møbler. Liker også veldig godt å lage mat og bake, så det går endel tid til det også.

Trives godt med livet mitt, og føler meg heldig som har alt allerede i en alder av knappe tjue år.

+ Følg på blogg.no
+ Kontakt

Annonser

Meny

Kategorier

Arkiv

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av Silje Lien Design
hits