Kan du hjelpe ?

Jeg synes det er så utrolig bra når folk kan få realisere drømmene sine.
Det har Linn fått oppleve.
Hun driver kjole butikken www.divax.no og der finner du alt fra fest til brudekjoler.
Hun vet ikke at jeg skriver dette en gang, så jeg håper dere kan hjelpe henne slik at hun får seg en positiv overraskelse.

Dette fant jeg på divax sin blogg :
Har du lyst til å hjelpe butikken vår med å overleve? Dette er en bønn til alle der ute som har mulighet til å hjelpe oss.
I august 2007 åpnet jeg en liten butikk på Jessheim med selskapskjoler til alle anledninger.
Dette gikk over all forventning og drømmen min var realisert. Jeg fikk etterhvert 2 fantastiske jenter til å hjelpe meg i butikken, min kjære samboer støttet meg 100% og livet mitt var egentlig helt fantastisk. Jeg elsker jobben min og ønsker av alt å få fortsette med det jeg nå gjør.
I 2008 så kom finansekrisen... Som nystartet bedrift hadde vi ikke så mye å gå på, så det viste seg fort at dette skulle bli meget tøft økonomisk. Lite viste jeg at disse 6 månedene skulle ødelegge så mye for butikken jeg hadde åpnet bare 1 år tidligere.
Finanskrisen gjorde at salget stagnerte i ca 6 måneder og jeg så at min drøm sakte men sikkert ble knust...
At vi hadde gjort avtale med utvidelse av lokaler og høyere husleie på samme tid finanskrisen startet, gjorde ikke ting bedre for oss.
Vi har klort oss fast siden finanskrisen, men nå ser det dessverre ut til at den lille kjolebutikken vår ikke lenger klarer å holde hodet over vannet. Det lille kapitale jeg hadde ble brukt opp i finanskrisen til regninger, strøm, husleie og andre nødvendigheter til butikken. Moms og andre regninger har blitt utsatt, men nå stopper det seg selv.
Salget har tatt seg opp igjen litt etter litt og vi vet at butikken vår vil komme seg på bena igjen med litt hjelp fra alle der ute.
Dette er derfor ett desperat rop om hjelp til dere der ute som kanskje har mulighet til å bidra med en liten slant for at vi skal komme oss på bena igjen, slik at vi kan få fortsette vår lille bedrift.
Alt hjelper om det så bare er 10 kr, for er man mange nok så vil alt hjelpe.
Jeg håper noen snille sjeler der ute kan hjelpe meg til å få min drøm på bena igjen...

Dette er min siste sjanse til å unngå å sette kroken på døren. Jeg vet at dette sannsynligvis er et skudd i blinde, men jeg håper at jeg med dette klarer å få butikken opp på bena igjen...
Jeg setter pris på det hvis du inviterer dine venner til denne gruppen.
På forhånd tusen takk

Klem fra DivaX gjengen:)
www.DivaX.no
DivaXkjoler@gmail.com
Kontonr 7101.11.64492 (Kent Eliasson, min samboer)
18 kommentarer

Randi! | 07.10.2009 | 23:00

Skal se vi kan gjøre ;)

Anne, både mamma og englemamma | 07.10.2009 | 23:02

Var sinnsykt mye fint der, men var kanskje litt for mye for min lommebok.

-helene | 07.10.2009 | 23:03

Jeg fant mye fint (:

Katrine | 07.10.2009 | 23:22

Aw så trist! er det noen man burde beundre er det folk som følger drømmene sine. Visste ikke om dette. Butikken ligger like ved skolen min og har veldig mye fint hengendes i vinduene. Bare synd jeg ikke har penger :/ Håper ting ordner seg likevel.

MADELEINE HALM | 08.10.2009 | 00:05

Det var de jeg fikk låne kjoler av da jeg hadde photoshoot! Kjolene er nydelige :)

Marita | 08.10.2009 | 00:08

Jeg skal sette innpå 5o kroner, får ikke lønn før mandag, så det får holde for nå.. Men hun skrev at det ikke spilte noen rolle hvor mye, alt hjalp! Så syntes alle kan sette av en 5o lapp, en 5o lapp her og en 5o lapp der blir mye det :)

| 08.10.2009 | 00:19

Må bare legge til noe på min forrige kommentar, men det blir vel ikke publisert allikevel. Jaja, skriver for det jeg. Så kanskje det i minste blir en tankevekker for deg. Hva med heller å bruke din bloggstatus til å reklamere for et sånt prosjekt:

http://www.hjemmemamma.com/2009/06/21/hjelp-foreldrelse-premature-barn-i-russland/

Hvem trenger din hjelp mest? de små babyene som fryser eller en norsk butikk eier som selger sykt dyre kjoler? Sikker ikke alle leserne som kan strikke, men kanskje de har en mor eller bestemor som kan det.

A | 08.10.2009 | 08:32

Skikkelig trist når noen lever ut drømmen sin også blir den knust :( Desverre syntes jeg kjolene var nokså stygge ;/

Isse | 08.10.2009 | 08:55

Var en del fine kjoler, men prisene var altfor høye til den type kjoler syns jeg.

De burde kanskje vurdere å sette ned prisen litt hvis de vil få ting til å gå rundt, også stille de opp etter hvert eller noe :)

Silje | 08.10.2009 | 09:56

For det første:

1.Alt for dyr butikk. De burde solgt kjoler som var billigere en det, mange unge har ikke råd til å bruke 2000 på en kjole.

2.Og teit å skulle be en sånn bønn om hjelp,til å sette penger inn på kontoen til samboeren.Da burde man heller lagt ut kjoler eller varer der til reduserte priser for å be om støtte i form av å kjøpe ting.Ikke bare GI penger til en privat konto.Og alle skjønner jo det.

Elin | 08.10.2009 | 13:25

Kjempe fine, men alt for dyre :p

Smiley | 08.10.2009 | 14:15

Utrolig mye fint der, dessuten trenger jeg en ballkjole:)<3

Sissel | 08.10.2009 | 14:45

Slike kjoler får man kjøpt på ebay for under 500,-

Aina | 08.10.2009 | 19:10

ALT for dyr butikk. og ikke så veldig mange kjoler synes jeg.

også er det ganske teit å be om penger på den måten! også i tillegg oppgir de kontoen til samboern. hvordan skal vi vite om pengene faktisk går til butikken eller om de tar pengene selv. nei, dette er ikke noe jeg kommer til å hjelpe med. Er flere som trenger hjelpen mye mer enn de gjør.

Pia | 09.10.2009 | 06:05

Jeg bor faktisk der den butikken finner sted, på Jessheim. Er litt dyrt der ja..

| 09.10.2009 | 07:53

ganske useriøse greier når butikken ikke har sin egen konto.....skeptisk, jeg ville aldri ha overført penger.

DivaX | 09.10.2009 | 15:41

Hei alle sammen. Jeg oppdaget i dag at dette var blitt lagt ut på bloggen til søte Linn og takker for det. Jeg leser bloggen hennes innimmellom og ble overasket når jeg så hva hun hadde gjort for meg. Det setter jeg stor pris på.

Noen av dere synes måten jeg har gjort dette på er teit. Meget mulig... Kanskje teit, men også en mulighet for meg til å kunne fortsette med det jeg elsker å jobbe med.

Selvsagt finnes det andre ting å bruke penger på, og hvis dere heller vil sette inn penger til andre som trenger det sårt så har jeg full forståelse for det! Jeg forventer faktisk ikke at noen skal stille opp, men håper...

Jeg ser at det er noen del her som reagerer på kontonr til samboeren min. Jeg trodde ikke noen skulle reagere på det og tenkte egentlig ikke særlig over det når jeg la det ut.

Butikken vår fører regnskap og jeg tenkte at jeg ville slippe en del utgifter til regnskapsføreren min, hvis det plutselig kom inn masse små beløp på 5,10 og 15 kr inn på kontoen til butikken vår. Hvis det plutselig kommer inn 100 beløp på 5,10 og 15 kr så blir det faktisk ganske mye ekstra jobb. Penger spart for meg med andre ord... Alt jeg kan spare inn på er bra! Samboeren min kan også få inn et beløp på kontoen sin uten at det trengs å skattes av det... Så igjen..Penger spart.

Jeg vil legge ut konto nr til min egen private konto til dette formålet siden mange reagerer på det.

Jeg vil helst holde kontoen til DivaX utenfor disse beløpene som kommer inn og håper virkelig på forståelse for dette.

Kontonr vil bli byttet ut i løpet av kvelden. Jeg vil også benytte anledningen til å takke de som har støttet meg. Det finnes utrolig mange som vil hjelpe meg der ute, noe jeg faktisk ikke hadde trodd.

Takker for alle tilbakemeldinger både positive og negative:)

flaskebunn | 14.10.2009 | 15:13

ikke noe jeg heller vil enn å hjelpe folk som går for drømmene sine. veit selv hvordan det er når ma ner selvstendig næringsdrivende og det dukker opp uventa ting som dette. (faren min var i oppstartfasen i sitt enkeltmannsforetak når han ble utsatt for en ulykke og familien min hadde bare dagpenger ifra nav i 8 måneder, og inntekten til min uføretrygdet mor på ca 7000 i måneden, det var ikke lett. og det er først nå mange år seinere at økonimien vår er på vanlig nivå igjen.) men jeg setter heller ikke over penger til en konto på den måten, men jeg lover å kjøpe kjoler om de kommer på salg (har faktisk ikke råd til å betale 800 kr for en kjole du får omtrent lik av på gina for 300. men jeg betaler selvfølgelig mere enn gina pris om de er på salg, for bedriftensskyld) så lykke til, er mange mange bloggere som kommer til å kjøpe ifra nettbutikken om dere får inn kjoler til en litt billigere penge, det er jeg sikker på! :)
Profilbilde

Jeg heter Linn Thorsen Mikkelsen og er 20år gammel. Mamma til Malin (4) Fillip (0) og stemor til Nicolay (6). Bor sammen med mannen i mitt liv, Halvard (28) i et koselig rekkehus i Fredrikstad.

Ble gravid og flyttet ut som 15åring, var hjemmeværende med Malin i tre år før jeg begynte på skole igjen. Så viste testen positiv igjen som 19åring, og lille Fillip kom 9 tunge og usikre måneder senere. Fillip har medfødt nyresvikt, og vesicoureteral reflux. Det gjør at vi er mye inn og ut av sykehus, og at han krever litt mer enn andre babyer på samme alder. Men vi er med godt mot, og nyter den lille gutten vår. Han er et lite mirakel!

Fremtidsplanene er litt usikre, men om alt går vår vei fortsetter jeg på utdanningen min neste år. Første prioritet nå, er å være hjemme og kose meg med ungene og følge opp utredningen til Fillip.

Er veldig glad i interiør og oppussing, så det er ikke sjeldent at jeg står med malekosten i hånden eller flytter rundt på møbler. Liker også veldig godt å lage mat og bake, så det går endel tid til det også.

Trives godt med livet mitt, og føler meg heldig som har alt allerede i en alder av knappe tjue år.

+ Følg på blogg.no
+ Kontakt

Annonser

Meny

Kategorier

Arkiv

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av Silje Lien Design
hits