Aldri gå fra bystranda til rutebilen uten sko

Jeg gikk med gladiator sko igår, de kom av i løpet av kvelden. Dansing i sand med gladiatorsko er liksom ikke helt tingen..  Jeg har blemmer under hele foten, og de er nok ikke borte til ikveld for å si det slik.
Nå sitter jeg her å trøstespiser godteri, ja jeg har sprukket.
Igår var jeg bare Linn, ikke mamma Linn. Gud så deilig det var til en forandring!
Jeg tok ikke helt av, men jeg var ikke den som satt og så på heller ;)
Vip området var kjempe fint laget til, og hele arrangementet var igrunnen veldig bra.
Ikveld blir nok enda bedre.
Haha, her kommer historien om Kristina Andersens lille tyveri :
Vi skulle gå fra vip området til der alle de andre er, på vei bort fra baren tar Kristina en flaske med sprit og går.
Vi tror det går greit, men det kommer veldig fort en vakt og stopper henne og han er ikke så veldig blid. Tok det med et lite smil, og lot henne gå. Når vi kommer til vip området, så stopper en vakt henne, og han kaster henne nesten ut.  Kvelden ble reddet med en klem, og et løfte om å ikke poste bilde av han sånn at flere tusen ser det ;)
Det var så eid! Jeg lo ikke der og da, men i ettertid har det gitt meg latterkramper.

picture0088
trøtt er jeg nå. Jeg har kallenavnet Karius på morgenen, det fant mamman til Roger på..
Sengetøyet har jeg hatt siden jeg var liten, det har jeg stjelt hos mamman min. Jeg er litt badgirl iblandt.
Roger og Malin har dobbeldyna, jeg ligger med en fattigslig enkel dyne. Føler meg mye verdt akkurat nå.
Bildene kommer straks, må bare skifte data og spise noe annet enn godteri først.
Btw, på vei hjem gikk jeg fra bystranda til rutebilstasjonen uten sko, jeg fikk BLIKK. og to utenlandske menn baksnakket meg, så utrolig frekt ?! ;)


9 kommentarer

Annie | 25.07.2009 | 11:50

Så fint at du koste deg ihvertfall, da : D Morsomt med litt avveksling, ikke bare være mamma linn hele tiden, selv om det visstnok er koselig :)

Cecilie | 25.07.2009 | 13:20

Sv: Takk for kommentarer! Koselig! Jeg betalte 3250,- for den Dell Mini- pc'n. Var et tilbud gjennom IT- avdelingen på jobb. Tror den koster 4800,- til vanlig. Veldig kjekk å bare ta med seg. Den er med meg nå som jeg er på en liten ferietur. :-)Kjekt at du hadde det koselig ute i går da. Man trenger litt avveksling innimellom tilværelsen som mamma, kjæreste og husmor, vet du. Uansett alder! :-)Ha en fortsatt strålende dag! C

TarjaCassandra | 25.07.2009 | 13:52

Så bra at du koste deg, morsomt bilde!:-D

Kristin | 25.07.2009 | 14:01

Er bra med litt avkobling i blandt ;)

Marthe | 25.07.2009 | 16:22

off da;o

Mathilde | 25.07.2009 | 16:34

Hei, Linn : )Jeg ville bare si at du har en fantastisk blogg, jeg elsker den!!!Jeg har lært utrolig masse av deg, eller det du har skrevet, da :pJeg leser den hver eneste dag.Det er favorittbloggen min og det er kjempeviktig for meg å lese den, jeg sjekker den mange ganger om dagen.Vanligvis når man skriver lange innlegg blir de kjedelige, men ikke dine.Du skriver seriøst, samtidig som du får inn humor. Det liker jeg kjempegodt!Jeg kan si deg at jeg har anbefalt bloggen din til ganske mange! Btw. Malin er så utrolig søt!Mange klemmer fra Mathilde :)

Hilde | 25.07.2009 | 17:09

ELSKER BLOGGEN DIN.du skriver så utrolig bra!å utrolig masse å lese her!. nyttig er det å!ååå malin er så herlig! kjempe søt..stå på videre med bloggen!jeg skal forsette å lese her inne :D

Mari | 25.07.2009 | 17:34

Kan ikke du ta bilder av rommene i leiligheten deres i helhet og legge ut? Som kjøkkenet, badet, soverommet og sånn :)

Natalie | 25.07.2009 | 18:22

Så bra at du hadde det gøy i går! :)Er du redd for å få svineinfluensa?Og jeg er enig med "Mari", kan du ikketa bilder av noen av rommene i leiligheten (A) :Dog kan du ikke ha spørsmålsrunde elr hva man nå kaller det snart :) ?Digger bloggen din :)du er helt topp, i alle fall etter det jeg har lest her :)skulle ønske jeg kjente deg :)
Profilbilde

Jeg heter Linn Thorsen Mikkelsen og er 20år gammel. Mamma til Malin (4) Fillip (0) og stemor til Nicolay (6). Bor sammen med mannen i mitt liv, Halvard (28) i et koselig rekkehus i Fredrikstad.

Ble gravid og flyttet ut som 15åring, var hjemmeværende med Malin i tre år før jeg begynte på skole igjen. Så viste testen positiv igjen som 19åring, og lille Fillip kom 9 tunge og usikre måneder senere. Fillip har medfødt nyresvikt, og vesicoureteral reflux. Det gjør at vi er mye inn og ut av sykehus, og at han krever litt mer enn andre babyer på samme alder. Men vi er med godt mot, og nyter den lille gutten vår. Han er et lite mirakel!

Fremtidsplanene er litt usikre, men om alt går vår vei fortsetter jeg på utdanningen min neste år. Første prioritet nå, er å være hjemme og kose meg med ungene og følge opp utredningen til Fillip.

Er veldig glad i interiør og oppussing, så det er ikke sjeldent at jeg står med malekosten i hånden eller flytter rundt på møbler. Liker også veldig godt å lage mat og bake, så det går endel tid til det også.

Trives godt med livet mitt, og føler meg heldig som har alt allerede i en alder av knappe tjue år.

+ Følg på blogg.no
+ Kontakt

Annonser

Meny

Kategorier

Arkiv

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av Silje Lien Design
hits